تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2982 از 4105 اولاول ... 1982248228822932297229782979298029812982298329842985298629923032308234823982 ... آخرآخر
نمايش نتايج 29,811 به 29,820 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

سلام
    شما رشتتون چی بود ؟ مدرکتون چی؟
    من لیسانس نرم افزار بودم و 01 خدمت میکردم

2. این کاربر از javadi.0069 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Mani_Asi2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام دوستان من پس فردا عازم خدمت هستم مرکز اموزشم هم اموزشگاه شهدای وظیفه نزاجا (01) هست
    مدرکم لیسانس هست
    میخواستم یکم از شرایط این پادگان بدونم لطفا اگه کسی اطلاعاتی در مورد این پادگان داره به صورت مختصر یه توضیحی بده مرسی
    یه سوال دیگه اینکه احتمالش هست فردا لباسمون بدن بگن برید شنبه برگردید؟

سلام دوست من.من اموزشیم امروز تموم شد تو01.درمورد اونجا ب یکی از دوستان کامل توضیح داده بودم به تو هم باز میگمشون:
    به ما از همون هفته اول هرروز بعد تموم شدن کلاسا معمولا ازساعت ۴بعدازظهر تا ۵:۳۰ صبح فرداش روزبرگی دادن پنجشنبه جمعه ها هم مرخصی دادن.
    نگهبانی ها بسته به سمت و وظیفه ای که بهت دادن فرق میکنه.معمولا اگه منشی یا ارشد گروهان انتخاب بشی نگهبانیت کمتر از بقیس.بقیه هم معمولا هفته ای یه بار نهایتن ۲بار توهفته نگهبان میشن البته اگه نگهبان تنبیهی نشن.نگهبانی ها هم معمولا یا نگهبان اسلحه خونس که ۲۴ساعتس و ۲ساعت پست ۴ساعت استراحته.یا پاسبخشیه که راحته و باید نگهبان های دیگه رو بیدارکنه و براشون غذابیاره.یانگهبان اسایشگاهه که فقط تو شب ۳ساعته یا نگهبان متفرقس که معمولا ۲تا پست ۲ ساعتس بیرونه گروهان و نگهبانیه بخشی از پادگان.معمولا هر دوهفته یبار هم به گروهانتون گشتی و اماده میخوره که یعنی یا باید ۲۴ ساعت اماده باشید یا گشت بزنید تو پادگان برای چندساعت.
    اگر هم دژبان دانشجو انتخاب بشید که نگهبانیتون دیگه دست یگانتون نیست و دست دژبانیه و معمولا هفته ای یک پست ۳ساعتس برای یکی از درها.میتونید سربازهارو هم بگردین چون دژبان حساب میشین.من خودم دژبان دانشجو انتخاب شدم و واقعا خوشحالم چون کارم نسبت ب بقیه خیلی راحت بود.اگه اومدن دژبان دانشجو انتخاب کنن حتما داوطلب شو.ازهمه لحاظ ازاد میشی.
    رژه معمولا از هفته دوم اموزش هاش شروع میشه.دژبان بشی رژه هم نداری مراسم تحلیف همه رژه میرن ولی دژبان دانشجوها دور میدون وایمیسن.هفته های اخر هم که همه واسه روز تحلیف تمرین میکنن ما دژبانا ازاد بودیم
    میدون تیر همه دوره ها ۳روز و ۲ شبه ولی برای ما چون تعطیلات عید ۲۰روز مرخصی داده بودن ۴روزو ۳ شب بود.تیراندازی هم سخت نیس فقط صدای ژ۳ زیاده و لکد زدنشم با کتفت باید مهار کنی تا به زیر چشمت که نشونه میگیری اسیب نزنه.
    همون اول عقیدتی میگن کسایی ک حافظ یاقاری قرانن برن واسه عقیدتی.بعد یه ازمون هم عقیدتی میگیره سعی کن شرکت کنی.از لویزان و عقیدتی مرکز هم اومدن و گفتن کسایی ک رشتشون کامپیوتره یاتدوین و گرافیک و کارگردانی یاعکاسیه و کسری ندارن برن ثبت نام من چون کسری دارم نرفتم.
    ما شنبه دوم اسفند رفتیم لباس دادن گفتن برید سه شنبه پنجم بیاین.اره ب همه میدن.به شما چون تعطیلات عید ندارین هم احتمالا بیشتر بدن.

4. 2 کاربر از Mani_Asi2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه shakhdar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام رفقا.تقسیمات 01 اومد.افتضاح بود.من لیسانس کامپیوترم بدون شرایط ساکن تهران افتادم تیپ 158تکاوری شهید کشاورزیان شاهرود.کسی اطلاعی داره ازاینجا؟
    دوستمم شرایطش دقیق مثل من بود بامن یجا افتاد.تقسیمات افتضاح بود واقعا.دوتا پزشک وظیفمون خاش افتادن.بیشتر اصفهانیادزفپول فتادن.فقط چندتاشرایط دارا و متاهل ها شهرخودشون افتادن.یکی از بچه های تهرانم متاهل بود مشهد افتاد.یکی از بچه های دیگه ی تهرانی لیسانس کامپیوتر بود کرمانشاه افتاد.هممون افسرده و داغونیم.همه لیسانسامونم گروهبانیکم دادن
    دوست عزیز، تک پسرا چی؟ افتادن شهر خودشون یا اونا هم جاهای دیگه پخش شدن؟ من لیسانس برق تک پسرم و پدرم هم 57 سالشه. فردا عازم 01 ام.

اگه نباشه جاش خالی می مونه shakhdar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

من لیسانس نرم افزار بودم و 01 خدمت میکردم
    شما امتحان خوب دادی که ستوان سومی براتون اومده؟ چکار کردی تو شهر خودتون و انقدر جای خوب افتادی؟ شرایط دار هم بودید؟

تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

دوست عزیز، تک پسرا چی؟ افتادن شهر خودشون یا اونا هم جاهای دیگه پخش شدن؟ من لیسانس برق تک پسرم و پدرم هم 57 سالشه. فردا عازم 01 ام.
    تک پسرا هم بیشترشون نزدیک افتادن ولی یکی دوتا هم دور افتاده بودن از بدشانسیشون

8. این کاربر از Mani_Asi2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

تک پسرا هم بیشترشون نزدیک افتادن ولی یکی دوتا هم دور افتاده بودن از بدشانسیشون

10. این کاربر از Mani_Asi2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

رفقاکسی هست اهل شاهرود یامشهدباشه بعد اموزشی یگان تهران افتاده باشه بخواد با من که تهرانی ام شاهرود افتادم جابه جا کنه؟یا همچین کسی رو میشناسین رفقا؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام رفقا.تقسیمات 01 اومد.افتضاح بود.من لیسانس کامپیوترم بدون شرایط ساکن تهران افتادم تیپ 158تکاوری شهید کشاورزیان شاهرود.کسی اطلاعی داره ازاینجا؟
    دوستمم شرایطش دقیق مثل من بود بامن یجا افتاد.تقسیمات افتضاح بود واقعا.دوتا پزشک وظیفمون خاش افتادن.بیشتر اصفهانیادزفپول فتادن.فقط چندتاشرایط دارا و متاهل ها شهرخودشون افتادن.یکی از بچه های تهرانم متاهل بود مشهد افتاد.یکی از بچه های دیگه ی تهرانی لیسانس کامپیوتر بود کرمانشاه افتاد.هممون افسرده و داغونیم.همه لیسانسامونم گروهبانیکم دادن
    سلام دوست عزیز
    ایشالله درخواست انتقالی بده، زود برگردی تهران،
    یه سوال، فوق لیسانس ها رو ندیدی تقسیمشون چه جوری بود؟ توی شهرشون بود یا نه؟

پروفشنال mani_2004_2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Gachsaran

پيش فرض

سلام
    دوستان من خدمتم 9/ 93 تموم شد . کارت پایان خدمتم هنوز نیومده . معمولا چند ماه طول میشکه تا بیاد ؟

داره خودمونی میشه mojtaba_1993's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    اهـ ـ ـ♥ ـ ـر

پيش فرض

سلام امریه منم اومد.افتادم تیپ 321 مرند.رسته استحکامات و عمران.کسی هست اونجا خدمت کرده باشه؟خیلی استرس دارمکلا تو تیپ چکارا میکنیم؟بعد ساعت 2 میریم خونه؟؟؟درجه هم گروهبانیکمی دادن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •