تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 2982 از 3745 اولاول ... 198224822882293229722978297929802981298229832984298529862992303230823482 ... آخرآخر
نمايش نتايج 29,811 به 29,820 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

اگه نباشه جاش خالی می مونه kraiof3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

ایرانسل هزینه مودم و بسته هاش بیشتره و همچنین نمیشه حجم اضافه خرید در ضمن کمتر میشه که تخفیف برای مناسبت هایی بذاره
    همین درآمد های ایرانسل باعث میشه که کیفیت بهتری داشته باشه و تجهیزات بهتری داشته باشند
    هرچقدر مردم بیشتر به ایرانسل ملحق میشن کیفیت ایرانسل بهتر میشه چون درامد ها میره برای ترید پهنای باند و...
    اما در آسیاتک این برعکس هست و هزینه ها میره توی جیب و درصدی برای ارتقای کیفیت و...
    بدونید آسیاتک درست بشو نیست مگر اینکه آسمون به زمین بیاد:|

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

داره خودمونی میشه behzadee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام
    یه سوال داشتم
    توی مودم D-Link کدوم قسمت، ماکزیمم ریت خط رو می نویسه؟
    توی قسمت Adsl Driver مشخصات و ریت خط معلوم ـه ولی ماکزیمم ریت رو ننوشته
    ممنون

کاربر فعال اینترنت آسیاتک android500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

ایرانسل هزینه مودم و بسته هاش بیشتره و همچنین نمیشه حجم اضافه خرید در ضمن کمتر میشه که تخفیف برای مناسبت هایی بذاره
    همین درآمد های ایرانسل باعث میشه که کیفیت بهتری داشته باشه و تجهیزات بهتری داشته باشند
    هرچقدر مردم بیشتر به ایرانسل ملحق میشن کیفیت ایرانسل بهتر میشه چون درامد ها میره برای ترید پهنای باند و...
    اما در آسیاتک این برعکس هست و هزینه ها میره توی جیب و درصدی برای ارتقای کیفیت و...
    بدونید آسیاتک درست بشو نیست مگر اینکه آسمون به زمین بیاد:|

شما 100 گیگ حجم رو با این تعرفه های جدید حساب کن ببین چند میشه؟؟؟ بالاتر از 175 تومن ایرانسل درمیاد!! کجاش گرونه؟ تازه باید سرویس داشته باشی تا بتونی 100 گیگ حجم بخری هزینه نگهداری میگیره ازت. بسته های ساعتی ایرانسل هم که نگو 900 تومن میدی نزدیک 5-6 گیگی میگیری البته بسته به محله داره من خودم با تجربه گفتم.

تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

شما 100 گیگ حجم رو با این تعرفه های جدید حساب کن ببین چند میشه؟؟؟ بالاتر از 175 تومن ایرانسل درمیاد!! کجاش گرونه؟ تازه باید سرویس داشته باشی تا بتونی 100 گیگ حجم بخری هزینه نگهداری میگیره ازت. بسته های ساعتی ایرانسل هم که نگو 900 تومن میدی نزدیک 5-6 گیگی میگیری البته بسته به محله داره من خودم با تجربه گفتم.
    نگران نباشید توی محلمون سرعت ایرانسل عالیه گوشی منم 4g هست
    اما نمیتونم به xbox شیر کنم
    وضع مالی هم درست حسابی نیست ک بریم مودم بخریم

داره خودمونی میشه rahman4's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

اسیاتک معمولا سرعت را روی چند ست میکنه؟
    Last edited by rahman4; 15-07-2016 at 17:04.

تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

خط بکشه 12

7. این کاربر از kraiof3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال اینترنت آسیاتک
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

وقتی ثبت نام میکنید پیش فرض روی 6 مگ بسته شده اما در هر حالت حتی اگر روی ده مگا بیت هم با درخواست خودتون ببندن باز هم سرور خارجی رو از 250 بیشتر برای دانلود جواب نمیده حتی در حالت عادی و در طول روز اما سرور داخلی رو هر چقدر خط بکشه بهتون دانلود میده بنده از سرور داخلی در طول روز تا 1 مگ هم دانلود میکنم از سرورهای خود اسیاتک اما سرور خارجی هر کاری هم کنید از 250 بالاتر نمیره.

9. این کاربر از amin885 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

وقتی ثبت نام میکنید پیش فرض روی 6 مگ بسته شده اما در هر حالت حتی اگر روی ده مگا بیت هم با درخواست خودتون ببندن باز هم سرور خارجی رو از 250 بیشتر برای دانلود جواب نمیده حتی در حالت عادی و در طول روز اما سرور داخلی رو هر چقدر خط بکشه بهتون دانلود میده بنده از سرور داخلی در طول روز تا 1 مگ هم دانلود میکنم از سرورهای خود اسیاتک اما سرور خارجی هر کاری هم کنید از 250 بالاتر نمیره.
    فکر کنم با چیز پی ان داخلی بشه این محدودیتو دور زد

کاربر فعال اینترنت آسیاتک
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

فکر کنم با چیز پی ان داخلی بشه این محدودیتو دور زد

انوقت این درسته که هر ماه چیز پی ان داخلی خرید برای رفع محدودیت؟!! مگر مجبور باشی از اسیاول استفاده کنی وگرنه همسایه روبرویی ما پارس انلاین داره در طول روز چه خارجی که داخلی تا 1 مگ داره دانلود میکنه حتی بیست نت هم من دارم داخلی و خارجی هر دو روی 700 هست.

مگر کسی باشه که بخواد از سرویس های گرون اما دارای ساعت رایگان اسیاول استفاده کنه و هر شب دانلود کنه وگرنه جز این باشه اسیاول اومدن به نظر من کار درستی نیست

از این نظر اسیاتک همون اسیاول هست چون الان بیست روز هم بیشتره اما 1544 مرتب مشغول میزنه شرکتی که حتی تلفنش مسدود هست و برطرف نمیکنه و یا حتی وقتی خودشونم قبول دارن که باید تجهیزات یک مرکز رو ارتقا بدن اما حاضر نیستن یک کارشناس بفرستن تا رضایت کاربران رو داشته باشن جز اسیاول بودن چیزی بودن نمیشه بهش گفت.

تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

انوقت این درسته که هر ماه چیز پی ان داخلی خرید برای رفع محدودیت؟!! مگر مجبور باشی از اسیاول استفاده کنی وگرنه همسایه روبرویی ما پارس انلاین داره در طول روز چه خارجی که داخلی تا 1 مگ داره دانلود میکنه حتی بیست نت هم من دارم داخلی و خارجی هر دو روی 700 هست.

مگر کسی باشه که بخواد از سرویس های گرون اما دارای ساعت رایگان اسیاول استفاده کنه و هر شب دانلود کنه وگرنه جز این باشه اسیاول اومدن به نظر من کار درستی نیست

از این نظر اسیاتک همون اسیاول هست چون الان بیست روز هم بیشتره اما 1544 مرتب مشغول میزنه شرکتی که حتی تلفنش مسدود هست و برطرف نمیکنه و یا حتی وقتی خودشونم قبول دارن که باید تجهیزات یک مرکز رو ارتقا بدن اما حاضر نیستن یک کارشناس بفرستن تا رضایت کاربران رو داشته باشن جز اسیاول بودن چیزی بودن نمیشه بهش گفت.
    درست نیست اما مجبورید دوست عزیز
    شما شاید کمی پول سرویس داده باشید خب کمی هزینه برای چیز پی ان که کیفیت خوب بشه که چیزی نیست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •