من لیست پست اول تهیه کردم ریختمش تو یه کیف فردا با خودم ببرم یا نبرم؟
من لیست پست اول تهیه کردم ریختمش تو یه کیف فردا با خودم ببرم یا نبرم؟
موضوع گروهبانى بچه هاى ليسانس كه از سال قبل شروع شد و چيز جديدى نيست اما در تقسيمات يگان هاى اموزشى هيچ نقشى ندارند تقسيمات در ستاد نيرو نزاجا انجام مى شود و ابتدا الويت شرايط دارها لحاظ مى شود سپس موجودى و طريفت هر يگان بر اساس ميزان سرباز ( افسر گروهبان و سرباز صفر) كه از سوى نيرو انسانى ان يگان ها به ستاد نيرو اعلام مى شود بررسى مى كنند و بر اساس ان به هر يگان به تعداد نياز و موجودى سرباز مى دهند
در ضمن اون فردى كه با شرايط تاهل در مشهد افتاده قطعا شرايطش لاحظ نشده بارها از اين موارد در طول خدمت ديدم
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
-----------
خب میبینم که بعضی ها تازه خدمتشون شروع شده و فردا می خوان برن آموزشما که فردا میریم واسه تسویه حساب پایانی و ترخیصی از خدمت سربازی
خدا به اونایی که می خوان برن صبر و استقامت زیادی عطا کنه چون با مرحله سختی از زندگیشون روبرو هستندو امیدوارم خدمت همه افراد تا حد الامکان آسون باشه و بهشون زیادی سخت نگذره البته سختی خواهد داشت بهرحال.یه مورد اینکه خیلیا میبینم که در آموزشی نبود می کشند باید بگم نبود اصلی تون در یگانتون خواهد بود که روزاتونو میشمارید نگید که آموزشی تموم میشه راحت میشیم و این حرفا چون بعدش اگه یگان بیفتید و شرایط اونجارو ببینید به شدت داغون میشید.آموزشی چیزی نیست یعنی هر سختی در آموزشی ببینید چند برابرشو در یگانتون متصور بشید مگه اینکه اونقدر خدمتتون راحت باشه و شرایطش مثل آدماش و جا مکانش خوب باشه که اعصابتون زیادی خورد نشه ولی اینم شاید شامل 10 درصد بشه کلا.ما که شهر خودمون بودیم و بعدظهرا خونه بودیم و به غیر از 2 ماه آخر که قرارگاه تشکیل شد و صبحگاه اجرا میکردیم و هفته ای 1 بار پست بودیم بازم روزارو میشماردم که زود تموم شه یعنی همه اینجوری بودند.کلا برای کسی که تحصیل کرده است زیاد بستگی به جا مکانش نداره بهرحال حوصله اش سر میره و دوست داره زودتر تموم شه و تکلیف خودش و زندگیشو معلوم کنه
شما به كجا اعزاميد؟ شما فكر مى كنيد مى تونن كلى سرباز رو لخت كامل كنند ، حداكثر ميگن كه كفش يا پوتين رو در بيار
سلام دوستان من پس فردا عازم خدمت هستم مرکز اموزشم هم اموزشگاه شهدای وظیفه نزاجا (01) هست
مدرکم لیسانس هست
میخواستم یکم از شرایط این پادگان بدونم لطفا اگه کسی اطلاعاتی در مورد این پادگان داره به صورت مختصر یه توضیحی بده مرسی
یه سوال دیگه اینکه احتمالش هست فردا لباسمون بدن بگن برید شنبه برگردید؟
سلام دوستان، امریه ما رو هم دادن دستمون، با درجه گروهبان یکمی و رسته یارانه افتادیم تیپ پیاده پیرانشهر از تبریز.
تو نت اطلاعات زیادی نتونستم پیداکنم، چجور جاییه؟ کسریش دو ماهه؟ این رستهمون رو حساب میکنن یعنی واقعا" کار با کامپیوتر میشیم؟
این انتقالی تو شرایط عادی 3 4 ماه طول میکشه دیگه؟ راحت میدن یا ادابازی درمیارن؟
مرسی/
شما كار اشتباه كردى ، ممكنه به احتمال ١٪ مرخصى ندن اون موقع با يك ماشين كه موهاى همه را كوتاه كرده موهاى شما را مى زنند كه امكان انتقال بيمارى پوستى وجود دارد
كسرى كه فكر نكنم داشته باشه نه منطقه عملياتى نه بد اب و هوا يا محروم
بله شما با اين رسته كار اداري خواهيد كرد
خوش بينانه ٤ ماه،. طول مي كشه، موضوع اصلى انتقال موافقت فرمانده پادگان است اگر پراتى داشته باسيد كه كمتر از يك ماه منتقل خواهيد شد، اما مى توانيد با ملاقات حضورى با فرمانده پادگان مشكلتون را مطرح كنيد
سلام دوست عزیز، دقیقا همینطوره که شما میگی. تو یگانه که روزها نمیگذره تو آموزشی زمان خیلی بهتر میگذره ولی در کل سخته. منم جام نسبتا خوبه و اداریم و هر روز میام خونه ولی دقیقا همینجوری که شما میگی واسه تحصیل کرده ها بستگی به جا و مکانش نداره و فقط دوست داری سریع تر بگذره.
انشاالله زودتر تمام شود...
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)