تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2981 از 4428 اولاول ... 1981248128812931297129772978297929802981298229832984298529913031308134813981 ... آخرآخر
نمايش نتايج 29,801 به 29,810 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

ببخشید مگه محدودیتی برای فیل کش وجود داره ؟
    توی سرویس من اگه به وی p ان وصل بشین هر چند دقیقه یکبار کانکشن رو کلا قطع میکنه! هر نوعی از وی p ! بعضی از سرویس ها هم توی پارس کار نمیکنن ولی دوستای من با شرکتهای دیگه هیچ مشکلی باهاشون ندارن! متاسفانه انقدر اسمهای الکی گذاشتن روی سرویسها به طور دقیق نمیتونم بگم کدوم پروتکل مشکل داره ولی وی p رو صد در صد مطمئنم که توی اکثر نقاط تهران کانکشن رو قطع میکنن! فقط یه جا دیدم که سرویس پارس داشت ولی این اتفاق براش نمیافتاد! غرب تهران بود! حالا شاید جاهای دیگه هم باشه ولی خیلی ها رو هم مثل خودم دیدم که این مشکل رو دارن

2. این کاربر از 993 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز netstat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

من طبق لیست قیمت رگولاتوری قبلا حساب کرده بودم 30 گیگ رو و اینا داشتن در همون حد میگیرفتن! البته با قیمتهای قبلی! وقتی 20 درصد ارزون شد این سرویس رو دارن روش دزدی میکنن! ولی خوب همونجور که گفتم در مقایسه با شرکتهای دیگه مقدار حجم دانلود و سرعت و قیمتش بهتره! مگه اینکه الان شما از شرکتهای دیگه برای من مثال بیارید! که البته مطمئنم وجود نداره! تا جایی که من نگاه کردم به جز پارس بقیه روی دانلود رایگان محدودیت میذارن و کلی چیزای دیگه و قیمتهای بیشتر
    من نمیخوام که دربست از پارس طرفداری کنم! همونجور که گفتم الان دارن روی سرویس من دزدی میکنن! روی فیل شکنها محدودیت اعمال میکنن! تک کانکشنشون مزخرفه! پینگش بالاس! منم مشکل دارم با پارس ولی دیگه وقتی جایی پارس خوب باشه الکی شلوغش نمیکنم! من 4 مگ رو همیشه تا خرخره میتونم استفاده کنم (منهای مواقعی که خطم مشکل داره و دان استریمم میاد پایین که اونم ربطی به پارس نداره) پس وقتی نوسان و تایم آت ندارم چرا بیام بد بگم
    چند ماه هم کلی بهمون حال داد! نامحدودش اون وضعیت رو داشت و خیلی ها هم استفاده کردن! نباید فقط بدی ها رو گفت! من اون مقدار دانلودی رو که توی اون مدت کردم هیچ وقت با هیچ شرکت دیگه ای نمیتونستم بکنم!
    در کل حرف من اینه که پارس نسبت به بقیه بهتره! شهرستانها رو خبر ندارم! بین شرکتهای معتبر منظورمه
    کلاً شما وضعیت سرویستون هر جوری که هست حالا خوب یا بد، بهتره اینجا بگید تا بقیه هم مطلع بشن... اگر سرویستون خوبه بیاید اینجا بگید... اتفاقاً مفید هم هستش... من نگفتم که نگید. کی گفتم؟

البته پارس به نظر من سطح سرویس دهیش توی نقاط مختلف خیلی فرق میکنه و همین هم یه جنبه ی منفی این شرکت هستش... حالا اگر یکی هم که با سرویسش مشکل داره بیاد بگه چه اشکالی داره؟
    در مورد شرکت های دیگه هم هر کسی نظر خودش رو میتونه داشته باشه اما من شخصاً فکر میکنم از نظر میزان حجم روزانه این شرکت ها از پارس بهتر هستند:
    مخابرات
    شاتل(سرویس آرت)
    های وب(ترافیک فشفشه)

در مورد شبانه من واقعاً نمیدونم که پارس در مقایسه با بقیه ی شرکت ها چه طور هستش....

4. 2 کاربر از netstat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

متاسفانه وضعیت پارس انلاین خیلی بد شده.
    من که از اول به خاطر وضع خطم که 9 مگ رو جواب نمیده روی 4 مگ بسته شده ولی جالبه در کل شبانه روز وقتی تست میگیرم پهنای باندم از 2 مگ بالاتر نمیره شبانه هم که اصلا تعطیل مرتب سرعت از 60-70 میاد روی 0 و دوباره تکرار همین وضعیت و کلا چیزی به اسم دانلود شبانه برام نامفهومه!
    بدبختی اینه که من بعضی از شبا تا دیروقت بیدارم و میخام وبگردی کنم که از 2 شب به بعد به خاطر همین وضعیتی که بالا توضیح دادم یک صفحه وب ساده رو با دردسر میتونم بیارم بالا.
    جدیدا هم که خیلی وقتا از سرورهای مختلف که پینگ میگیرم تایم اوت داره.

یعنی دیگه هیچ نکته مثبتی توی کارنامه پارس آنلاین نیست که مشتری بتونه بهش اشاره کنه و اگه وضعیت همینطور بمونه باید به فکر تغییر ISP تو تابستون باشم.

6. این کاربر از Paimon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

گویا بعضی ها هنوز قوانین رو مطالعه نکردن :

1. هر گونه بی احترامی و توهین به نظرات دیگر کاربران و توهین و برچسب زدن به کاربران و بحث ریختن نظم بخش با برخورد شدید مدیریتی همراه خواهد بود.
    2. کاربرانی که تاپیک ها را تبدیل به دادگاه می کنند یا به دیگر کاربران برچسب می زنند و نظم بخش را بهم می زنند با شدت برخورد خواهد شد و محدودیت دسترس به بخش اینرتنت را خواهند گرفت. لطفا در صورت مسئله حقوقی با شرکت ها از طریق مراجع قضایی اعتراض خودتون را اعلام کنید.

8. 6 کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

سلام دوستان.سرعت قتد شکن من افتضاح شده.برای شما هم همینطوره؟قند شکن خوب الان چی سرعتش مناسب؟مرسی

آخر فروم باز netstat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

گویا بعضی ها هنوز قوانین رو مطالعه نکردن :

1. هر گونه بی احترامی و توهین به نظرات دیگر کاربران و توهین و برچسب زدن به کاربران و بحث ریختن نظم بخش با برخورد شدید مدیریتی همراه خواهد بود.
    2. کاربرانی که تاپیک ها را تبدیل به دادگاه می کنند یا به دیگر کاربران برچسب می زنند و نظم بخش را بهم می زنند با شدت برخورد خواهد شد و محدودیت دسترس به بخش اینرتنت را خواهند گرفت. لطفا در صورت مسئله حقوقی با شرکت ها از طریق مراجع قضایی اعتراض خودتون را اعلام کنید.
    حالا چرا قوانینتون این همه غلط املایی و نگارشی داره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه tosan622's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

علاوه بر غلط املایی از ادبیات مناسبی هم استفاده نشده. از قبیل "با برخورد شدید مدیریتی همراه خواهد بود " یا " با شدت برخورد خواهد شد"

مگه اینجا پادگانه ؟
    این ادبیات تهدید آمیزه. میتونید بجای تهدید کردن خیلی راحت پبامدهای رعایت نکردن قانون رو بیان کنید .
    Last edited by tosan622; 07-04-2014 at 21:18.

12. این کاربر از tosan622 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    دنیای تالکین

پيش فرض

از اون موقع که خطم رفته روی 9 مگ بسته شده وضعیت اینترنت فاجعه شده

اگه نباشه جاش خالی می مونه tosan622's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

از اون موقع که خطم رفته روی 9 مگ بسته شده وضعیت اینترنت فاجعه شده

من به سهم خودم خیلی تلاش کردم و دارم ادامه میدم. تا الان بیشتر از 50 تومان پول ایرانسل دادم برای زنگ زدن به پشتیبانی. مسئله اینجاست که خیلی از مشکلاتی که بوجود اومده براحتی قابل اثبات نیست . مثلا میخواین بهشون ثابت کنید سرعت پایینه. بهتون میگن از cachfly یه تست بگیر. با کمال تعجب میبینی سرعت تست انجام شده خیلی خوبه. ولی در همون لحظه خیلی از وبسایتها و سرویسها دچار مشکل هستن. یا مثلا این قضیه قطع شدن دانلود رو چطوری میشه بهشون اثبات کرد ؟ این راهش فقط اینه که کاربرها مثل من زنگ بزنن و بی تفاوت نباشن و امیدوار باشیم که برای حفظ مشتری به مرور زمان درستش کنن. البته من دارم سعی میکنم راههای پیگیری قانونی رو بررسی کنم

15. 2 کاربر از tosan622 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه KiarashMa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

اینا ما رو گیر اوردن. زنگ میزنی پشتیبانی میگه از سایت poldownload تست بگیر. سرعت دانلود با این سایت عالیه ولی با بقیه سایت ها مشکل داره

17. 2 کاربر از KiarashMa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •