تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 2981 از 4751 اولاول ... 1981248128812931297129772978297929802981298229832984298529913031308134813981 ... آخرآخر
نمايش نتايج 29,801 به 29,810 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

پروفشنال raeesi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

با همون پی ان برو توی این سایت و ببین سرعتت چقدر فرق میکنه!!!

شما الآن از یه سایت دیگه مثل Dell.com دانلود کنی میفهمی که پهنای باندت همچنان همونیه که قبلاً بوده ولی ظاهراً با سرورهای زیادی به مشکل برخوردیم که اغلب سرورهای SpeedTest هم شامل همین مسئله‌ند!!
    من از بعضی سرورها نمیتونم بالای 70KB دانلود داشته باشم ولی وقتی و.پ.ن کانکت میکنم از همونها بالغ بر 260ک.ب دانلود دارم!

در نهایت هم به شاتل زیاد اعتباری نیست.

2. این کاربر از raeesi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mhv_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

با همون پی ان برو توی این سایت و ببین سرعتت چقدر فرق میکنه!!!

شما الآن از یه سایت دیگه مثل Dell.com دانلود کنی میفهمی که پهنای باندت همچنان همونیه که قبلاً بوده ولی ظاهراً با سرورهای زیادی به مشکل برخوردیم که اغلب سرورهای SpeedTest هم شامل همین مسئله‌ند!!
    من از بعضی سرورها نمیتونم بالای 70KB دانلود داشته باشم ولی وقتی و.پ.ن کانکت میکنم از همونها بالغ بر 260ک.ب دانلود دارم!

در نهایت هم به شاتل زیاد اعتباری نیست.
    پهنای باند art بیشتر از قبل هم شده مثلا آرت 1 شده 576 کیلوبیت . ولی سرعت دانلود رو روی 196 کیلوبیت محدود کردن.
    بعضی از سایت ها و لینک ها مثل همون dell که شما گفتی ظاهرا سیستم محدود کنندشون دانلود رو تشخیص نمیده و با همون downstream که تعیین شده دانلود میشه ولی کاملا شانسیه .
    ظاهرا اگه از یعضی چیز پی ان ها هم استفاده بشه کلا دانلود تشخیص نمیده و از ماکس پهنای باند استفاده میشه کرد.
    دوستانی که اطلاعات بیشتر هم دارن و یا ترفندی بلدن برای استفاده از حداکثر پهنای باند تو این فروم زیاد نم پس نمیدن.

4. این کاربر از mhv_kntu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mohammadrezag's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

شاتل دیگه چرا هدیه نوروزی و ... عید ها و ... نمیده ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    همش تبلیغات که اگه بخرید 3 گیگ ، 3 گیگ میدیم ...

قبلا خیلی دست و دلباز تر بودن ... و از این بابت متاسفم که دیگه نیستن ...

6. 3 کاربر از mohammadrezag بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Mori_2182's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام ذوستان الان من به مدت یک هفته است که از یه ای اس پی دیگه اومدم از شاتل سرویس میگیرم حقیقتا" اونقدر این افت کیفیت و سرویس منو شاکی کرده که هنوز 3 هفته مونده میخوام برگردم به شرکت قبلی (شهر رشت) سرعت دانلود از شرکت قبلی که شرکتی بود بنام اندیشه سبز خزر 128 محدود با ماهی 15500 یه چیزی مابین 30 تا 40 بود ولی تقریبا" ثابت و با همون نوسان از 30 تا 40 و 256 هم بین 50 تا 60 اونم همونطور بود در کل نوسانشون فقط بین 5 تا 10 بودو بیتر اوقات سرعت تقریبا" ثابت ولی شاتل روز اول فقط یک لحظه تونستم سرعت 30 رو ببینم و بعد از اون بخدا سرعتم با نوسان خیلی شدید از 3 تا 20 یا 25 میره و این موقعیه که از چیزی مثل وی ... استفاده نکنم و در ساعتهای روز و از ساعت یک شب که فکر میکنم دیالاپ بهتره .چندین بار هم زنگ زدم و به پشتیبانیشون اطلاع دادم گفتند سرویس شما مشکل داشته ولی رفع شده ولی هیچ تغییری نکرد ولی امروز نوسانش یه خرده کمتر شده ولی باز سرعت افتضاهه و جالب اینجاست که هنوز بیشتر از 3 هفته مونده سرویس تموم بشه امروز یه ایمیل و یه مسیج به موبایل فرستادند که باید 3 روز مونده به پایان سرویس اون رو باید شارژ کنین .راستش تو این یک هفته به اندازه ای از این شرکت حالم بهم خورد که چند هفته به تموم شدن سرویس رو جمع آوری میکنم و حقیقتا" اومدم داخل این تاپیک دیدم بیشتر دوستان گله مند هستن از این شرکت پر ادعا.

8. این کاربر از Mori_2182 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز blackhero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

شاتل دیگه چرا هدیه نوروزی و ... عید ها و ... نمیده ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    همش تبلیغات که اگه بخرید 3 گیگ ، 3 گیگ میدیم ...

قبلا خیلی دست و دلباز تر بودن ... و از این بابت متاسفم که دیگه نیستن ...
    آره دیگه از اون هدیه ها نمیده، ولی یه چیزیش هم بهتره، همینطوری هم سرعتها افتضاح شده، شما فکر کن 3 گیگ یا حتی 1 گیگ رایگان هم بده به هزاران مشترک، فکرکنم اونطوری دیگه کانکنت هم نمیشه شد چه برسه به دانلود!

10. 2 کاربر از blackhero بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mohammadrezag's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

آره دیگه از اون هدیه ها نمیده، ولی یه چیزیش هم بهتره، همینطوری هم سرعتها افتضاح شده، شما فکر کن 3 گیگ یا حتی 1 گیگ رایگان هم بده به هزاران مشترک، فکرکنم اونطوری دیگه کانکنت هم نمیشه شد چه برسه به دانلود!
    اما قبلا همچین مشکلی نداشتیم ...
    مشکل شاتل توی سرعت فقط شب هاست ، که به نظر من بهونست که می گن شبانه رایگان باعث میشه
    اون هست + خودشونم سرعت رو پایین میارن
    در ضمن 1 گیگ هدیه به هیچ جا بر نمی خوره که کسی بخواد هر روز بزاره دانلود
    -------------
    من خیلی ها رو با همین هدیه کردم مشتری شاتل
    گفتم هر سری عیدی چیزی می شه 1-2 گیگ جایزه میده ، اما الان نه دیگه

12. 2 کاربر از mohammadrezag بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز parsa5564's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    هرجا که هوا هست

پيش فرض

احتمالا شما یادت نمیاد اون زمانی که شاتل برای تبلیغ و اول شدن در جدول ای اس پی های برتر همه سرعت ها رو حتی 128 رو کرده بود 2 مگ و همه با همین سرعت دانلود می کردن و هیچ کس هم مشکلی نداشت و افت سرعتی هم نبود...

14. 3 کاربر از parsa5564 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    I.R.Iran - Tehran

پيش فرض

سلام
    دوستان که با شاتل تورنت دانلود می کنید با port forwarding مشکلی ندارید؟؟؟
    من می خوتم دانلود کنم ولی مثله اینکه پورتش بستست.
    حتی مودم رو هم تو حالت بریج گذاشتم ولی باز فایده ای نداره....

16. این کاربر از m_reza00 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ELDORAMO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Birjand

پيش فرض

شماها اگه از ایساتیس اشتراک میگرفتید چی می گفتید!!!!
    واسه باز کردن گوگل 4-5 ثانیه زمان می بره!! هرچی زمان بیشتر میگذره شرکتا امکاناتشون افول بیشتری میکنه ولی برعکس شرکتایی که جدید تاسیس شدن سرعت و کیفیت خیلی خوبی دارن

18. این کاربر از ELDORAMO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

به قول رحمتی مسئول قسمت فروش شیراز شاتل در تهران به خاطر مشکلاتی که از طرف تنظیم مقررات برای شاتل ایجاد کردم برام تغییر سرویس نمیدن به 512
    دوستان از توی مخابرات میشه سرعت خط را افزایش داد؟!

20. 3 کاربر از ahriman323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 348 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 348 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •