خبرشون یه ایرانسل من درس کردن، آدم هر و قت گارش داره، کار نمیکنه، ارور اتصال میده![]()
خبرشون یه ایرانسل من درس کردن، آدم هر و قت گارش داره، کار نمیکنه، ارور اتصال میده![]()
منم دقیقا وضعیت شما رو دارم . اینترنت مخابرات رو دارم . حالا موندم برم ایرانسل یا نه . من از مخابرات اصفهان اینترنت میگیرم و کیفیتش برام خوبه . شبانه های رایگان و با سرعت بالا و بدون محدودیت هم داره . شما اول بگو کدوم شهری . چون مخابرات اکثر شهرها شبانه رایگان نداره و فکر کنم فقط اصفهان شبانه داره . من قیمت اینترنت در مخابرات شهرهای مختلف رو که دیدم سرعت 8 مگابیتش هرگیگ سه هزار و خورده ای می افته . با این حساب ایرانسل به صرفه تره . البته اگه بسته ی بلند مدت مثلا 6 ماهه بخرید . سرعتشم که دست کم سه برابر مخابراته . این درست نیست که بگیم برای منزل اینترنت ADSL بهتره . چون الان دنیا داره به سمت اینترنت 4G میره . ولی خب برای من که مخابرات کیفیت خوبی داره و شبانه رایگانم بهم دادن انتخاب بین ایرانسل و مخابرات کمی سخته . تو ایرانسل باید بسته های شبانه رایگانشو جدا پول بدی و بخری . ولی مخابرات شبانه هاش حالت اشانتیون داره . مودمی که من پیشنهاد میکنم هوآوی مدل E8372 . ولی خوب فکر کن ببین بین مخابرات و ایرانسل کدومش برات بهتره . از نظر کیفیت و شبانه رایگان و قیمت . خودم فعلا دارم ADSL رو استفاده میکنم تا در فرصت مناسب برم سمت ایرانسل . ببخشید طولانی شد
باتری وقتی ضعیف میشه که تو دمای بالا کار کنه
اینجوری خاصیتش رو از دست میده و توان کارکردش کم میشه
ولی پر یا خالی شدن تند تند ضرری برای گوشی ایجاد نمیکنه ( البته تو دراز مدت چرا )
در ضمن تو موبایل برای جلوگیری از خالی شدن سریع باتری باید موقع استفاده سعی کنی جایی باشه که آنتن دهیش بهترین باشه تو اون مکانی که داری استفاده میکنی
داداش یه تحقیق بکن بعد بگو دنیا داره به سمت اپراتورهای سیار میره ! هیچ جای دنیا از اپراتور سیار داخل منازل استفاده نمی کنن تا وقتی فیبر نوری یا ماهواره ای یا شرکت های ارائه دهنده وای فای باشه ! چون داخل همون خارج هم اینترنت موبایل خیلی گرونه و نامحدود نیست !
داخل جشنواره ها بخرید - الان فن اوا 12 مگ سرعت 120 گیگ حجم یکساله با شبانه داره میده 130 تومن ! پارس انلاین و شاتل و اسیاتک هم به زودی جشنواره شون رو ارائه میدن !
وقتی هم میخواید دانلود داشته باشید چند روزی یک بار بسته نامحدود ایرانسل یا همراه اول بگیرید با همون موبایل دانلودتون رو انجام بدید
اگه هم هزینه براتون اصلا مهم نیست و فقط سرعت مهمه در اون صورت خرید بسته و مودم کار عقلانی هست !
چرا الکی از خودتون تحلیل در میارید ؟
من خودم مخابرات تبریزم ! ماهانه 6 گیگ ( به اضافه 25 درصد آپلود میشه نزدیک 8 گیگ ) و سرعت 9 مگابیت ماهانه 13 تومن
یه سرویس دیگه هست ماهی 17 گیگ ماهانه 25 تومن ( 17 گیگ به اضافه 25 درصد حجم اضافه آپلود ) در ضمن تو این سرویس هر گیگ حجم اضافه 1500 تومنه سرعت هم 17 مگ
کدوم سرویس ایرانسل نسبت به اینا به صرفه تره ؟
============
در ضمن تکنولوژی پر از محدودیت اینترنت سیار به هیچ وجه نمیتونه جایگزین روش های نوین اینترنت ثابت بشه ! چرا که از نظر قیمت تمام شده و ظرفیت ها قابل قیاس نیستن
Last edited by fanoostalaei; 30-06-2017 at 13:11.
همین گیگ اضافه خریدن توی ای دی اس ال خودش خیلیه ! من فن اوا دارم ماهی یکبار حداقل فن باکس میده عید 100 گیگ میداد 70 تومن این ماه هم 70 گیگ حجم خریدم 70 تومن !
متاسفانه این ضعف ایرانه که الان نت اپراتور سیار پر سرعت تره تا ثابت ! و به دلیل بی کفایتی و عدم برنامه ریزی برای اینده مسئولامون بوده ! تا 3 الی 4 سال دیگه که فیبر نوری گسترش بیابه و از انحصار خارج بشه و قیمتاش کاهش داده شه وضعیت کاملا فرق میکنه و هیچ کس سمت اپراتور های سیار نمیره
منم حرف ایشون رو تایید میکنم.
ببینید این فکر که در تمام کشورهای پیشرفته و صنعتی همه الان دارن 4جی استفاده میکنن و اینترنت کابلی و خانگی منسوخ شده کاملا فکر اشتباهیه.
اینترنت همراه نه ارزونه نه نامحدود.برخلاف اینترنت کابلی.من در انگلیس دیدم نت 4جی فقط برای یک سری دهکده که دور از شهر بودن و هزینه کابل و سیستم های شهری نمیصرفید، رو به نت همراه اورده بودن ولی خب با قیمتی بهتر از حد معمول و به صرفه.یه جور قیمت حمایتی بود.
اینقدر بستر اینترنت کابلیشون عالی هست که هیچ وقت ترکش نمیکنند.شما رو آیفون دیتای گوشیو روشن کن برو اپ استور یه برنامه ی بالای 100 مگابایت رو بزن دانلود بشه.بهت ارور هزینه میده و نمیذاره دانلود کنی!
در نتیجه به هیچ عنوان اینترنت همراه نمیتونه جایگزین اینترنت کابلی بشه.در کشورهای صنعتی که نشده چه برسه به ما جهان سومی ها
مخابرات استان شما خوبه ها
من گیلانم ، این دزدهای بی همه چیز هر مشکلی که بگین دارن
از حجم خوری بگیر تا گرون فروشی و محدود کردن سرعت و ...........
من برای 12 گیگ سرویس 2 مگ ماهی 34 تومن میدادم که کم میارم چند ماهه
الانم 18 گیگ 2 مگ میگیرم 44 تومن
شبانه 3 تا 8 رایگان هست ولی محدودیت سرعت گذاشتن
Last edited by hamidreza2010; 01-07-2017 at 01:10.
دوستانی که آیفون و یا آیپد دارن و از اینترنت نسل چهار ایرانسل استفاده میکنن آیا متوجه شدن که اکثر اوقات نوتیفیکیشن ها با تاخیر دریافت میشه ؟ این تاخیر تو برنامه های VoIP قابل قبول نیست و معمولا سه چهار دقیقه تاخیر داره که همراه اول و رایتل این مشکل رو ندارن .
شما روی وای فای این مشکل رو ندارین؟ چون بنده روی وای فای هم تاخیر تو برنامه های VoIP دارم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)