تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2980 از 4428 اولاول ... 1980248028802930297029762977297829792980298129822983298429903030308034803980 ... آخرآخر
نمايش نتايج 29,791 به 29,800 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

آخر فروم باز netstat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

من طرفداری پارس رو نمیکنم ولی دقیقا از کدوم حق دارین صحبت میکنین شما؟ کی گفته حق دارین که با سرعت بالاتر از سرعت سرویسی که خریداری کردین باید شبها دانلود کنید؟ این لطف پارس انلاینه که روی 9 مگ (یا هر چی! بالاتر از سرویس شما) میبنده و شبها هم کمش نمیکنه! حالا اینکه یه شب نتونستید با سرعت خیلی بالا دانلود کنید فکر نکنم حقتون خورده شده باشه! اصلا حتی یه هفته! یا دیگه بدترین شرایط کل یه ماه رو شبها با سرعت بالا نتونید دانلود کنید باز هم من حقی برای شما نمیبینم!
    دوست عزیز حقیقت اینه که این سرویس های پارس در واقع سرویس های 8 مگ حجمی هستن با درجه ی اولویت متفاوت توی سیستم کنترل تراقیک(غلط املایی نیستش این ) و پولی هم که پارس از ما و شما گرفته پول همچین سرویسی هستش (حتی بیشتر هم گرفته و من چند وقت پیش محاسباتش رو توی همین تاپیک انجام دادم.) حالا اینا برای اینکه زمان افت سرعت کاربرها نتونن شکایت کنن اومدن یه سری اسم الکی گذاشتن روی سرویسا مثلاً 256 و 512 و ... .
    در رابطه با حق هم شاید شما درست بگید ولی این در صورتی درست بود که مشترک هر وقت دلش میخواست میتونست بره به راحتی از یه شرکت دیگه سرویس بگیره و پارس هم باقی مونده ی پول کاربر از قرارداد رو پرداخت میکرد...

من از پست دوستمون ahoora f میخواستم تشکر بزنم... ولی ای کاش ایشون مطالبشون رو با لحن بهتری بیان میکردن....
    Last edited by netstat; 07-04-2014 at 15:54.

2. 3 کاربر از netstat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ahoora f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

دوست عزیز حقیقت اینه که این سرویس های پارس در واقع سرویس های 8 مگ حجمی هستن با درجه ی اولویت متفاوت توی سیستم کنترل تراقیک(غلط املایی نیستش این ) و پولی هم که پارس از ما و شما گرفته پول همچین سرویسی هستش (حتی بیشتر هم گرفته و من چند وقت پیش محاسباتش رو توی همین تاپیک انجام دادم.) حالا اینا برای اینکه زمان افت سرعت کاربرها نتونن شکایت کنن اومدن یه سری اسم الکی گذاشتن روی سرویسا مثلاً 256 و 512 و ... .
    در رابطه با حق هم شاید شما درست بگید ولی این در صورتی درست بود که مشترک هر وقت دلش میخواست میتونست بره به راحتی از یه شرکت دیگه سرویس بگیره و پارس هم باقی مونده ی پول کاربر از قرارداد رو پرداخت میکرد...

من از پست دوستمون ahoora f میخواستم تشکر بزنم... ولی ای کاش ایشون مطالبشون رو با لحن بهتری بیان میکردن....
    اول اینکه لحنم انطور شد چون حرف ایشون برام خیلی ساده لوحانه بود و این منو عصبانی میکنه( هرچند یه مقدار ویرایش مجدد کردم )

کار اینها همش تبلیغات هست و هرگز و هرگز سرویس 9مگی در عمل وجود نداره
    یک عدد توی منوی مودم به چه دردی میخوره حالا میخواد اون عدد 9215 که هیچ بزارن روی 92150000000000000000000000000000000000000000000000 00000
    این عدد هیچ ارزشی نداره وقتی در عمل چیزی که داری استفاده میکنی کمیت و کیفیت دیگه ای داره

این حرف مثل این میمونه که کیلومتر شمار خیلی از ماشینها تا 500کیلومتر در ساعت هم عقربه داشته باشه ولی وقتی 100تا بیشتر با این ماشین نمیشه رفت اون فقط یه عدده

ولی متاسفانه ماها اینقد ساده لوح هستیم و فکر و حساب کتاب نمیکنیم که به کلاهی که داره سرمون میره حتی اسم لطف هم میزاریم
    Last edited by ahoora f; 07-04-2014 at 16:24.

4. 3 کاربر از ahoora f بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

اولا من هرگز نگفتم پارس بیاد 1کیلوبایت به من اضافه لطف کنه و شما از کجات این حرفو در اوردی و به من نسبتش میدی؟ واقعا معنی این حرف من چیه؟

یعنی همون اندازه که سرویس خریدم باید ببنده 128 خریدم 128باشه 2مگ خریدم همون 2مگ باشه نه کمتر نه بیشتر
    دوما ما گدا نیستیم کسی بهمون لطف کنه و دنبال لطف کسی نیستیم و همون سرعت اسمی که خرید کردیم و پول دادیم رو بهمون بده لطف بخوره توی سرش و بره لطفشو جایی دیگه انجام بده
    سوما کدوم احمقی میاد اینطوری لطف بکنه؟ هیچ لطفی درکار نیست بلکه تبلیغ و بازاریابی هست و توی بازار وخدمات لطفی وجود نداره
    چهارما من یک ماه پارس دارم یک شب و و مطلقا حتی یک شب 1کیلوبایت بیشتر از سرعت اسمیم دانلود نداشتم حالا شما از کدوم لطف داری صحبت میکنی؟ و در مقابل از این 28روزی که از سرویسم میگذره دقیقا 6شبش کاملا سرویس من قطع بوده یا 200 300 مگ بیشتر دانلود نکرده توی شبهای محشرشم حتی به سرعت اسمیم( 2مگ باید 4.6گیگ دانلود کنه) هرگز دانلود نکرده

با یه دروغ 9مگ فکر نکن ملت احمقن
    9مگی که فقط توی روز باشه و فقط حجم بخوره و منو مجبور کنه همش حجم اضافه بخرم داره به من لطف میکنه یا خودش؟
    9مگی که یه ثانیه 5 باشه یه ثانیه بیاد روی 128 و همش قطعی لطفه؟
    9مگی که شبا حتی سرعت اسمی خودمم نمیشه میاد زیر 1مگ لطفه؟

حرفاتون اینقدر خنده داره که ادم نمیدونه چی بگه
    یک سرویس به من نشون بده که سرعت شبارو کم نمیکنه؟یعنی شب 9مگ داره دانلود میکنه باید 20گیگ شبی دانلود کنه
    فقط یه کاربر با این سرعت به من نشون بده

شما که گفتی شبا محدوت نمیکنه روی 9مگ هستی چی شد خودت 2تا6 گیگ دانلود میکنی؟

این سخنها هست گفت احمقان
    دیگر این دفتر به پیش من مخوان
    شما جمله رو اونجوری که خودت دوست داشتی بولد کردی! جمله ی شما این بود که خط من هرچقدر میکشه باید بهم بده چون حقمه
    شما سرویستون چیه؟
    و البته میدونید که اینترنت ADSL چیه و چجوری پهنای باند توش تقسیم میشه دیگه؟ و همینطور میدونید که کل لینک اینترنت ایران چقدر پهنا داره دیگه؟ کل پهنای پارس هم قابل حدس زدنه! نمیدونم چجوری توقع دارید که همه با سرعت 9 مگ بکوب بذارن روی دانلود و هیچ افتی نکنه سرویس
    کدوم دروغ 9 مگ؟ واقعا چرا انقدر قدر نشناسید؟ هر ساعت از شبانه روز زنگ بزنید به پشتبانی روی هرررررر سرعتی که بخواین براتون میبندن! کدوم شرکت دیگه ای این کار رو میکنه؟ اینکه شما حجمت رو زود مصرف میکنی واقعااااا چه ربطی به پارس داره؟ من مصرفم بالاس سرویس 30 گیگ خریدم! شما هرچقدر مصرف داری هم سرویس بخر! 5 گیگ میخری بعد میگه چون روی 9 مگ بستن من زود تموم کردم؟ خوب آقا جان مصرف نکن

اینکه خطتون مشکل داره و سرعتتون نوسان داره چه ربطی به پارس داره وافعا؟ من خودم خطم مشکل داره 9 مگ رو توی عمرم از نزدیک هم ندیدم! حتی الان روی 4 مگ هم خطم مشکل داره! ولی باید بگم خاک تو سر پارس انلاین؟؟
    من با خط 4 مگم تا خرخره شبا دانلود میکنم! ساعتی حدود 1.4 گیگ! یعنی کاملا تا خرخره ی 4 مگ! اون هم که گفتم بین 2 تا 6 برای این بود که بعضی از شبا هم خوب حدود 3-4 گیگ میگیرم (هیچ شکایتی هم ندارم! دستشون هم درد نکنه) خواستم یه وقت دوستمون روی 6 گیگ حساب نکنه و پس فردا شرمنده اش نشم
    هیچ وقت هم من نگفتم که شبا منو محدود نمیکنه یا اینکه روی 9 مگ هستم! اینم که بعضی شبا کمتر از خرخره میگیره رو اصلا محدودیت نمیدونم! یا لینکم مشکل داشته یا منطقه شلوغ بوده یا پارس و زیر ساخت مشکل داشتن! پیش میاد بالاخره! هیچ طلبی هم از کسی ندارم! اگرم انقددددر مثل شما ناراضی بودم میرفتم یه شرکت دیگه! نمیرید؟ بله! چون میدونید پارس از بقیه بهتره!

6. این کاربر از 993 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

من متوجه نشدم! پول چه سرویسی رو میگیره؟ این قسمت رو نفهمیدم! فقط من میتونم با شرکتهای دیگه مقایسه کنم و ببینم که پارس قیمتهاش بهتره سرعتش بالاتره پشتبانیش بهتره محدودیتشهاش کمتره (منهای محدودیت احمقانه ای که برای فیل شکن ها اعمال میکنه و من توی هیچ شرکت دیگه ای ندیدم این حرکتو)
    راستش در مورد اینکه مشترک هر وقت خواست بتونه بره خوب اگه هنور شرکت رو خوب نمیشناسه که نباید قرارد بیشتر از یک ماه ببنده! برای یک ماه هم که خوب یه چند روز صبر کردن اشکالی نداره

8. این کاربر از 993 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

شما جمله رو اونجوری که خودت دوست داشتی بولد کردی! جمله ی شما این بود که خط من هرچقدر میکشه باید بهم بده چون حقمه
    شما سرویستون چیه؟
    و البته میدونید که اینترنت ADSL چیه و چجوری پهنای باند توش تقسیم میشه دیگه؟ و همینطور میدونید که کل لینک اینترنت ایران چقدر پهنا داره دیگه؟ کل پهنای پارس هم قابل حدس زدنه! نمیدونم چجوری توقع دارید که همه با سرعت 9 مگ بکوب بذارن روی دانلود و هیچ افتی نکنه سرویس
    کدوم دروغ 9 مگ؟ واقعا چرا انقدر قدر نشناسید؟ هر ساعت از شبانه روز زنگ بزنید به پشتبانی روی هرررررر سرعتی که بخواین براتون میبندن! کدوم شرکت دیگه ای این کار رو میکنه؟ اینکه شما حجمت رو زود مصرف میکنی واقعااااا چه ربطی به پارس داره؟ من مصرفم بالاس سرویس 30 گیگ خریدم! شما هرچقدر مصرف داری هم سرویس بخر! 5 گیگ میخری بعد میگه چون روی 9 مگ بستن من زود تموم کردم؟ خوب آقا جان مصرف نکن

اینکه خطتون مشکل داره و سرعتتون نوسان داره چه ربطی به پارس داره وافعا؟ من خودم خطم مشکل داره 9 مگ رو توی عمرم از نزدیک هم ندیدم! حتی الان روی 4 مگ هم خطم مشکل داره! ولی باید بگم خاک تو سر پارس انلاین؟؟
    من با خط 4 مگم تا خرخره شبا دانلود میکنم! ساعتی حدود 1.4 گیگ! یعنی کاملا تا خرخره ی 4 مگ! اون هم که گفتم بین 2 تا 6 برای این بود که بعضی از شبا هم خوب حدود 3-4 گیگ میگیرم (هیچ شکایتی هم ندارم! دستشون هم درد نکنه) خواستم یه وقت دوستمون روی 6 گیگ حساب نکنه و پس فردا شرمنده اش نشم
    هیچ وقت هم من نگفتم که شبا منو محدود نمیکنه یا اینکه روی 9 مگ هستم! اینم که بعضی شبا کمتر از خرخره میگیره رو اصلا محدودیت نمیدونم! یا لینکم مشکل داشته یا منطقه شلوغ بوده یا پارس و زیر ساخت مشکل داشتن! پیش میاد بالاخره! هیچ طلبی هم از کسی ندارم! اگرم انقددددر مثل شما ناراضی بودم میرفتم یه شرکت دیگه! نمیرید؟ بله! چون میدونید پارس از بقیه بهتره!
    حرفتون همش سفسطس نه چیز دیگه( البته میدونم فقط از سادگی! هست نه چیز دیگه و اصلا چیزی از نت و اینترنت نمیفهمی که اینا رو میگی)
    من گفتم وقتی خطم بکشه و میزارم دانلود هر اندازه که سرعت باشه من دانلود میکنم و حق کسی دیگه رو نخوردم نه اینکه حقم باشه هزارگیگ دانلود کنم بلکه پشتش گفتم حقم چیه و این مشکل شماست که صحبت رو کامل نخوندی

من هم میدونم پهنای باند چیه هم سرویس چقدر باید بکشه
    سرویس من
    2048 Kbps یعنی سرعت دانلود 256KB/sec یعنی توی 5ساعت رایگان باید 4608MB دانلود کنم

من همین سرویسم روز اول 1مگ سرعت میداد بعده یه عامله تماس که گفتم نمیخوام اصلا جمش کنین خودشون میگن توی مرکز مخابرات شما پهنای باند کم اومده و یه هفته طول کشید تا پهنای باند اضافه کنن و سرعت اومد روی 6مگ توی روز و چند روز اول شبا همون سرعت اسمی میشد که من ناراضی نبودم و همونم خوب بود( ولی هرگز از سرعت اسمی 2مگ بیشتر دانلود نداشتم و همیشه زیر 4.5گیگ اسمی دانلود شده)
    حالا این یعنی چی؟ یعنی اینکه اینها سرویس میفروشن دیگه نگاه نمیکنن پهنای باند دارن به مشتری بدن یا نه و فقط فله ای سرویس واگذار میکنن

توضیح دادم شما زنگ بزن بگو برات روی هزارمیلیون گیگابایت خطتت رو ببندن وقتی شما سرعت واقعیت به 2مگ اسمیت هم نمیرسه یعنی کشک و شما مثل اینکه فقط عاشق کشکی!
    من خظم 9مگ رو راحت میکشه و نویز بسیار پایینی هم داره و عملا خط عالی حساب میشه(حرف خوده پشتیبانی پارس) ولی پهنای باند خوده شرکت کم اومده و ربطی به خط من نداره پس حرف مفت نزن که خطت مشکل داره

این دورغ 9مگ که مرکز مخابرات من اول که گفتم پهنای باند روی 1بود بعد با شکایت من اوردنش روی 6 و هرگر روی 9مگ نیست و بعدشم اینکه اینقدر نوسان داره که با حساب کتاب هرگز خط حتی توی روز سرعت 9 نمیده

من از شرکت دیگه سرویس داشتم روزا روی 4بسته بود و شبها میومد روی سرعت اسمی و این وسط سرعت همیشه ثابت و یکنواخت بود و میدونستی حساب کتابت چیه
    نه مثل اینها که اسما مثلا یه سرعت میدن ولی در عمل حتی روی یک کیلوبایت دانلودت نمیتونی حساب کنی که دانلود بکنی یا نکنی
    اگرم اومدم پارس فقط دلیلیش این بود اون شرکت پورت خالی نداشت( شرکت محلی هست و فقط توی این شهر خدمات داره)
    پس الکی حرف مفت نزن که میدونی بهترینه و بلا بلا بلا

مشکل شما اینه هیچی از حساب و کتاب و حتی ضرب و تقسیم بلد نیستی وگرنه نمیومدی بگی بین 2تا6 گیگ
    2تا6 گیگ یعنی 4گیگ اختلاف و شاید شما همه کارات کشک باشه و فرقی نکنه 4گیگ برات چون خودتم نمیدونی چی دانلود میکنی ولی برای من فرق داره و وقتی امشب میزارم همون 2گیگ دانلود بشه انتظار دارم صبح دانلود شده باشه نه بیام ببینم یک روز من به فتا رفته و هیچ

در ضمن من نمیدونم شما به عمرت وقتی 9مگ ندیدی روی چه حسابی داری دربارش حرف میزنی؟ روی حساب معدت؟

به همون بیت پست قبل شما مراجعه کن دوست عزیز و یه کم فکرتو بکار بنداز

دیگه حرفی ندارم پس ادامه نده این بحث معده ای رو!
    Last edited by ahoora f; 07-04-2014 at 17:19.

10. این کاربر از ahoora f بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

من متوجه نشدم! پول چه سرویسی رو میگیره؟
    یعنی تا حالا فکر میکردی پارس داره مفتی بهت این سرعت رو میده؟

فقط من میتونم با شرکتهای دیگه مقایسه کنم و ببینم که پارس قیمتهاش بهتره سرعتش بالاتره پشتبانیش بهتره محدودیتشهاش کمتره (منهای محدودیت احمقانه ای که برای فیل شکن ها اعمال میکنه و من توی هیچ شرکت دیگه ای ندیدم این حرکتو)
    اون شرکت های دیگه هم سرعتشون کمه کم 4 مگ هستش... پس اینجوری نیست که مثلاً یه شرکتی بیاد 256 با سرعت 32 کیلوبایت با حجم 5 گیگ بده 17 تومن... درست میگم؟
    در ضمن شما از این سرعت 8 مگ چه استفاده ای میتونی بکنی که مثلاً با یه اینترنت 3 مگ نمیتونی؟
    تازه این سرعت 8 مگ پارس هم در واقع توش کلک هست... چون سرعت تک کانکشن توی بهترین ساعات اغلب رو 300-400 میچرخه. مال من که تک کانکشنم تا حالا به 5 مگ هم نرسیده چه برسه به 8 مگ...
    در ضمن زمانی که شما اینترنت رو حجمی مدیریت میکنی دیگه سرعت اهمیت چندانی نداره (حالشو ندارم توضیح بدم چرا )...
    با توجه به قیمت پهنای باند شرکت زیر ساخت من چند وقت پیش توی تاپیک شاتل یه سری حساب کتاب کردم(شاید بعداً یه تاپیک درست کنم )... و میتونم بگم خود شما با سرویس 512 30 گیگ اگه شبانه حدود 100 گیگ دانلود کنی تازه میشه گفت که سرت کلاه نرفته و همونقدر که پول دادی آش خوردی! پس کسی به شما لطفی نکرده!

راستش در مورد اینکه مشترک هر وقت خواست بتونه بره خوب اگه هنور شرکت رو خوب نمیشناسه که نباید قرارد بیشتر از یک ماه ببنده! برای یک ماه هم که خوب یه چند روز صبر کردن اشکالی نداره
    ای بابا مگه میخوایم با ISP ازدواج کنیم که باید شناخت و ... داشته باشیم؟
    البته خدماتی که یه ISP ارائه میکنه شدیداً با گذشت زمان تغییر میکنه و نمیشه روی چند ماه عملکرد خوب یه ISP تصمیم گرفت...
    اما در هر صورت پولی که مشترک داده تا زمانی که در قبالش خدماتی دریافت نکرده هنوز متعلق به خود مشترک هستش و هر زمان که بخواد باید بتونه پس بگیردش!!
    Last edited by netstat; 07-04-2014 at 17:21.

12. این کاربر از netstat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

این وضعیت سرویس و خط منه
    سرعت روی 9بسته شده ولی کجاست این 9مگ؟ نویز و مشکلات خطم ندارم
    تازه این توی روزه که سرعت اسمی خودمم نیست( مثلا هست ولی نوسان.............) توی شب خدا میدونه چی میشه

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حالا شمایی که داری شبی 2تا6 گیگ دانلود میکنی من نمیدونم چی باید گفت

تازه این سرور داخلیه اینجوریه سرور خارجی که دیگه واویلا
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by ahoora f; 07-04-2014 at 17:44.

14. این کاربر از ahoora f بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

دیگه حرفی ندارم پس ادامه نده این بحث معده ای رو!
    فروم جای همین بحثاست دیگه...
    فقط زیاد نباید به هم بد و بیراه بگیم
    Last edited by netstat; 07-04-2014 at 18:06.

16. این کاربر از netstat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

یعنی تا حالا فکر میکردی پارس داره مفتی بهت این سرعت رو میده؟

اون شرکت های دیگه هم سرعتشون کمه کم 4 مگ هستش... پس اینجوری نیست که مثلاً یه شرکتی بیاد 256 با سرعت 32 کیلوبایت با حجم 5 گیگ بده 17 تومن... درست میگم؟
    در ضمن شما از این سرعت 8 مگ چه استفاده ای میتونی بکنی که مثلاً با یه اینترنت 3 مگ نمیتونی؟
    تازه این سرعت 8 مگ پارس هم در واقع توش کلک هست... چون سرعت تک کانکشن توی بهترین ساعات اغلب رو 300-400 میچرخه. مال من که تک کانکشنم تا حالا به 5 مگ هم نرسیده چه برسه به 8 مگ...
    در ضمن زمانی که شما اینترنت رو حجمی مدیریت میکنی دیگه سرعت اهمیت چندانی نداره (حالشو ندارم توضیح بدم چرا )...
    با توجه به قیمت پهنای باند شرکت زیر ساخت من چند وقت پیش توی تاپیک شاتل یه سری حساب کتاب کردم(شاید بعداً یه تاپیک درست کنم )... و میتونم بگم خود شما با سرویس 512 30 گیگ اگه شبانه حدود 100 گیگ دانلود کنی تازه میشه گفت که سرت کلاه نرفته و همونقدر که پول دادی آش خوردی! پس کسی به شما لطفی نکرده!

ای بابا مگه میخوایم با ISP ازدواج کنیم که باید شناخت و ... داشته باشیم؟
    البته خدماتی که یه ISP ارائه میکنه شدیداً با گذشت زمان تغییر میکنه و نمیشه روی چند ماه عملکرد خوب یه ISP تصمیم گرفت...
    اما در هر صورت پولی که مشترک داده تا زمانی که در قبالش خدماتی دریافت نکرده هنوز متعلق به خود مشترک هستش و هر زمان که بخواد باید بتونه پس بگیردش!!
    من طبق لیست قیمت رگولاتوری قبلا حساب کرده بودم 30 گیگ رو و اینا داشتن در همون حد میگیرفتن! البته با قیمتهای قبلی! وقتی 20 درصد ارزون شد این سرویس رو دارن روش دزدی میکنن! ولی خوب همونجور که گفتم در مقایسه با شرکتهای دیگه مقدار حجم دانلود و سرعت و قیمتش بهتره! مگه اینکه الان شما از شرکتهای دیگه برای من مثال بیارید! که البته مطمئنم وجود نداره! تا جایی که من نگاه کردم به جز پارس بقیه روی دانلود رایگان محدودیت میذارن و کلی چیزای دیگه و قیمتهای بیشتر
    من نمیخوام که دربست از پارس طرفداری کنم! همونجور که گفتم الان دارن روی سرویس من دزدی میکنن! روی فیل شکنها محدودیت اعمال میکنن! تک کانکشنشون مزخرفه! پینگش بالاس! منم مشکل دارم با پارس ولی دیگه وقتی جایی پارس خوب باشه الکی شلوغش نمیکنم! من 4 مگ رو همیشه تا خرخره میتونم استفاده کنم (منهای مواقعی که خطم مشکل داره و دان استریمم میاد پایین که اونم ربطی به پارس نداره) پس وقتی نوسان و تایم آت ندارم چرا بیام بد بگم
    چند ماه هم کلی بهمون حال داد! نامحدودش اون وضعیت رو داشت و خیلی ها هم استفاده کردن! نباید فقط بدی ها رو گفت! من اون مقدار دانلودی رو که توی اون مدت کردم هیچ وقت با هیچ شرکت دیگه ای نمیتونستم بکنم!
    در کل حرف من اینه که پارس نسبت به بقیه بهتره! شهرستانها رو خبر ندارم! بین شرکتهای معتبر منظورمه

18. این کاربر از 993 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه tosan622's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

من متوجه نشدم! پول چه سرویسی رو میگیره؟ این قسمت رو نفهمیدم! فقط من میتونم با شرکتهای دیگه مقایسه کنم و ببینم که پارس قیمتهاش بهتره سرعتش بالاتره پشتبانیش بهتره محدودیتشهاش کمتره (منهای محدودیت احمقانه ای که برای فیل شکن ها اعمال میکنه و من توی هیچ شرکت دیگه ای ندیدم این حرکتو)
    ببخشید مگه محدودیتی برای فیل کش وجود داره ؟ منظورتون تک کانکشنهاست ؟
    Last edited by tosan622; 07-04-2014 at 18:19.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •