من سرعت شبانه ام خوب بو د همیشه روی 65 بود ولی اینا اومدن10روز از قرار داد منو بالا کشیدن .
در عوض میدونم چیکار کنم.
اکو لایت میخرم و تا خرخره دانلود میکنم تا عوض اون 10 روز در بیاد.
با احترام
تیم مدیریت انجمن
من سرعت شبانه ام خوب بو د همیشه روی 65 بود ولی اینا اومدن10روز از قرار داد منو بالا کشیدن .
در عوض میدونم چیکار کنم.
اکو لایت میخرم و تا خرخره دانلود میکنم تا عوض اون 10 روز در بیاد.
درود بر شما
دوستان من قبلا شاتل 128 داشتم ، سرعت دانلود روزها و شب ها روی 60 بود . اون اواخر شب ها سرعت اومد پایین من هم به خاطر ترافیک کم رفتن 256 مخابرات گرفتم ، حالا مخابرات شهر ما (قم) دیگه 256 واگذار نمیکنه و من میخوام برگردم روی شاتل یا سرویس های دیگه
سوال من اینه که آیا سرعت شبانه درست شده ؟ آیا خدمات و قیمت های این شرکت نسبت به سه ماه پیش تغییری کردده ؟ و یا امیدی هست که در آینده ی نزدیک درست بشه یا نه ؟
ممنون بابت پاسختون .
به همین راحتی میشه دور زد مخابرات رو؟!![]()
قبل از آدرس cdn گذاشتم نشد...ممنون میشم یه توضیحی بدین؟ با این روش میشه لینک سالم گرفت؟
نه بجای www بنویس cdn یعنی آدرس رو بدون www اما قبلش cdn. بذار
فقط اکو 128 در حال حاضر صرفه داره. آرت سرعتش رو کم کردن و بین اکو 128 و 512 هم فرق زیادی نیست.
چند ماه پیش یادمه اوضاع شبانه اکو خیلی داغونتر بود الان 1 تا 3 بعضی موقع ها شبیه چند ماه پیش میشه ولی 3 تا 7 یهتر میشه.
امیدی هم به پیشرفت نیست ! چون طبق اخبار بخش IT همین فروم چند ماهی هست ISP ها دارن زار میزنن واسه خرید پهنای باند بیشتر ولی شرکت زیر ساخت بهشون 1 کیلوبیت هم نمیده !
خوب پهنای باند ثابت و مشتری همین طور بیشتر دیگه بقیش رو خودت می دونی چی میشه . sharing بیشتر و اینجور مسائل ... (که البته مشکل همه isp ها میشه نه شاتل)
---------- Post added at 02:59 PM ---------- Previous post was at 02:54 PM ----------
بیا این نمونه آدرس :
امیدوارم متوجه شده باشی دیگهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این یعنی چی ؟!با این روش میشه لینک سالم گرفت؟
این همون سایت هست فقط از یک آدرس دیگه واردش میشی.
شما با وارد کردن Ip سایت هم می تونی واردش بشی :
205.196.120.8
ویرایش : البته IP سایت هم فیلتر شد
Last edited by mhv_kntu; 06-03-2011 at 15:08.
دوستان از دیروز سرعت دانلود من از مدیافایر پایین اومده.برای شما هم اینجوری شده؟
سرویس آرت که واقعا الان افتضاحه
پینگ بالا، سرعت دانلود افتضاح قیمت هم که دیگه واقعا.....بعد میگن خوب دانلود محدودیت نداره! خوب با این سرعت کم اصلا نمیشه چیزی رو گرفت که بخواد نامحدود باشه یا نباشه
کاش سرویس دهنده دیگه هم منطقه ما بود![]()
ای بابا اینقدر هی cdn cdn بگید که از اخر اینو هم ازمون بگیرن!!
تاپیک موش داره موش هم گوش داره! سه سوت اینو هم می بندن اون وقت باید بشینیم گریه کنیم![]()
من که از شاتل رخت بر بستم رفتم صبانت.بای بای شاتل.
سه ماهه صبانت 5 گیگ 128 با سرعت دانلودی که خودشون به من گفتن در حدود 200کیلو بایت در ثانیه.با قیمت 27500
البته 5 گیگ خیلی کمه ولی به امتحان کردن سرعتش می ارزه.![]()
چرا سرعت من نسبت به چند ماه پیش کلی افت کرده؟
واسه همه همینجوره؟
today:
![]()
هم اکنون 79 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 79 مهمان)