با سلام دوستم عاشق این گوشیه با اینکه قدیمیه آیا بججز چینی در حال حاضر فنلاندی تو بازار گیر میاد ؟
با سلام دوستم عاشق این گوشیه با اینکه قدیمیه آیا بججز چینی در حال حاضر فنلاندی تو بازار گیر میاد ؟
دوستان من هم همین مشکل رو دارم چه باید بکنم ؟؟![]()
شما تشريف ببريد توي تنظيمات sms و تنظميات گوشيتون رو روي مموري كارت قرار بدين ... بعد تمام محتويات داخلس رو پاك كنيد ..
باید براش برنامه ی own screensaver نصب کنی تا بتونی اسکرین سیور بذاری یا عوض کنی
سلام اولا خیلی از برنامه روی آن نصب نمیشه دوما GPS یا مکانیاب نمیخوره بعد هم حافظش تا 2 گیگ بیشتر جواب نمیده ولی در کل گوشی آدمای بزرگه میتونی بری توی سایت ------------ مدلشو search کنی![]()
سلام
از طریق BLUETOOTH یک برنامه گرفتم که رفت توی اس ام اس ها بعد می خواستم از طریق کابل و برنامه pc suit آن رو به کامپیوتر انتقال بدم ولی این برنامه در اس ام اس ها نیست.
چه طور بفرستمش تو کامپیوتر؟
ممنون
سلام . پیام های ذخیره شده تو سیم کارت رو حذف کنیـد علامت پیام بالای صفحه هم حذف میشه !
سلام . باید از قسمت اس ام اس ها انتقالش بدی به فایل منیجـر گوشی بعد بفرستی به کامپیوتر
با برنامه X-Plore میتونی برنامه از قست اس ام اس ها انتقال بدی به گوشی ...
موفق باشید!
چه طور باید با x-plore این کار را کرد؟
Last edited by fanii; 25-12-2010 at 21:50.
وقتــی برنامه رو نصب کردی وارد برنامه شـو و دکمـه 4 رو بزن , فایل های بلوتوثـی که تو اس ام اس هستن نشون داده میشـه !
فایل رو Move کن به درایو E که همون مموری کارت میشــه
موفق باشید!
با سلام به همه دوستان n73باز-گوشي من موقع روشن كردن فقط صفحه اول كه نوكيا رو مينويسه رو نشون ميده و خاموش ميشه-لازمه بگم كه هيچ ضربه اي هم نخورده-به نظرتون مشكل از كجاست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)