وای خیلی توپه !!!! دمش گرم ایرانسل عجب حالی داد بمون امروزا ! دمش گرم ایول.
وای خیلی توپه !!!! دمش گرم ایرانسل عجب حالی داد بمون امروزا ! دمش گرم ایول.
یعنی از 160 تومن کرده 32 تومن ضرر نمیکنه؟ بابا اینا چقدر باحالن.
Last edited by Maziar_69; 01-06-2007 at 00:11.
آره امروز امتحانم رو افتضاح دادم ولی با این اخبار اصلا اون رو فراموش کردم....![]()
![]()
فکر کردی مرامتا نشناختم کلیک جون؟![]()
ايرانسل از كرده خود پشيمان شد
يه ماه ديگه همين جوري بگذره تماس از ايرانسل به ساير خطوط رو هم ارزون ميكنه
الان 11/3/86 ساعت 52 دقيقه بامداد است
سرويس هاي پست صوتي و تماسهاي دريافت نشده هنوز كار نميكنه
شايد تا 12 خرداد راه اندازي بشه
بچه ها یه نگاهی به این صورتحساب من بندازید.. 1000 دقیقه رایگان رو حساب نکرده... بد بخت شدم رفت :((
اول که ثانیه ای بود یک دقیقه حساب کرده هر چند دقیقه را.. ولی طبق سایت که گفته دقیقه ای من تعرفه را دقیقه ای کردم.. از اون به بعد حساب نکرده...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
بچه ها
خوراک این روزهای تابستون، گروه هستش.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه خواستید عضو بشید.
اهلا سهلا همگي
من كل بازار را دنبال يه ايرانسل رند گشتم . تو اهواز كه اصلا تو بازار دولتي اعتباري گير نمياد ايرانسل رند هم خيلي خيلي شانسي گيرت مياد . ميدونم خيلي ها هم ميخوان بفروشن مشتري مناسب گيرشون نمياد
اومدم خونه يه سايت درست كردم براي خريد و فروش سيم كارتهاي رند ايرانسل اعتباري و اعتباري دولتي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اسمش هم گزاشتم بالاتر كه يعني هر كي بالارت داد مفت چنگش . البته خيلي مبتدي است ولي كار ملت را در خريد و فروش سيم كارت رند راه ميندازه![]()
تعرفه هاي تشويقي براي تمام مشتركين فعلي و جديد شبكه ايرانسل:
طلایی، آبی یا قرمز ایرانسل؟ طرح تعرفه هاي تشويقي ايرانسل از 19 خرداد ماه آغاز شده و تا 16 شهريور ماه ادامه خواهد داشت. تمامی مشترکین فعلی و جدید ایرانسل می توانند با استفاده از هر یک از این سه طرح تعرفه تشویقی، از تعرفه های رایگان و یا تخفیفی مکالمات داخل کشور، پیام کوتاه، سرویسهای Mms و Gprs برخوردار شوند. در اين طرح هاي تشويقي محاسبات بر حسب ثانيه انجام مي شود.
طرح طلایی: بهترین انتخاب برای آنهاییکه دائماً با تلفن سر و کار دارند! مشترکینی که مکالمات طولانی یا متعدد دارند و یا بطور مداوم از سرویس های مختلف تلفن همراهشان استفاده می کنند.
طرح آبی: بهترین انتخاب برای مشترکین پر و پا قرص ایرانسل! آنهایی که خط ایرانسل شان را بهترین وسیله برای ارتباط با خانواده و دوستان می دانند.
طرح قرمز: بهترین انتخاب برای طرفداران پیام کوتاه! آنهایی که معمولاً از طریق پیام کوتاه با دیگران در ارتباط هستند.
برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت ایرانسل مراجعه کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)