سوالت عجيبه دادا
مثل بقيه پياده ها راه ميره ديگه![]()
USA
GLA
China
USA airforce
USA super weapons
USA lasers
GLA stealth
GLA demolition
GLA Toxin
China tanks
China nuke
China infantry
سوالت عجيبه دادا
مثل بقيه پياده ها راه ميره ديگه![]()
من الان کنترا بازی میکنم
اگر بخوام مود دیگه ای نصب کنم چجوریه ؟
باید روی مود قبلی نصب کنم ؟
راهی واسه آنیستال کردن مود که نیست
لینک پچ رافیک رو هم ممنون میشم بدهید
برم کرایسیس هم دانلود کنم ببینیم چجوریاس![]()
سلام به هگی من جدیدترین مد دانلود کردم و بازی کردم contra 008 alpha 2 همه چی عالیه فقط تنها چیزی که هنوز مشکل داره هوش مصنوعی زیاد پیشرفت نمیکنه که بازیرو سخت کنه ولی در آینده ممکنه رفع بشه
حالا که آقای منصوری هم این مد رو بهتر میدونن پس منم اینو دانلود میکنم و مرسی از راهنماییتون
مود Distructive force هم واقعا عالیه
تنوع در ارتشهای موجود در بازی
باگ نداره
ادوات جنگی اضافه شده به بازی واقعا جالبه
قابلیت کشتی سازی
از همه مهمتر! قدرت انفجارهای بازی چندین برابر شده مثلا یکی از ارتش های چین یه بمب اتم داره به اسم آرماگدون که تو نقشه های 2نفره وقتی شلیک کنی اونقدر قدرتش بالاست که بخشی از سپاه خودتم نابود میشه! ارتش united arabs هم یه بمب جدید و خیلی جالب داره که توی چند مرحله منفجر میشه.
این مود رو هم آقای منصوری معرفی کرد که واقعا جالب از آب درومد! تشکر.
---------- Post added at 01:02 PM ---------- Previous post was at 01:01 PM ----------
دوست عزیز اگه میشه لینک دانلود بده . منم منتظر این مود بودم![]()
آقا این مدی که گفتین چه ارتش هایی داره؟
ارتش اتحادیه عرب که میگین همون جی ال ای هست یا جدیده؟
سلام این general جدید که این همه تیماش زیادشده (البته من حدود 2 سال پیش اون بازی که gla ,usa, chin)داشت میبازیدم
سیستم ش چه جوریه.....
خیر united arabs همون gla نیست از لحاظ ابزار الات جنگی مشابهه ولی قدرتمند تره و سلاحهای بیشتری داره مخصوصا همون بمب ویژه ای که گفتم تو چند مرحله ساخته میشه.
راستی اینم بگم که این مود جوریه که کمبود پول نخواهید داشت پول اولیه میتونه تا 1000000 باشه که رسما یعنی نامحدود!
لینک distructive force چند صفحه عقب تره که آقای منصوری زحمتشو کشید و گذاشت یه نگاه بندازید پیدا میکنید.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)