تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 298 از 376 اولاول ... 198248288294295296297298299300301302308348 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,971 به 2,980 از 3756

نام تاپيک: Torrent ::: تاپیک مرجع در مورد تورنت (عکس ها به صورت لینک باشه)

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

1 دعوت نامه ی Demonoid می تونید برام بفرستید ؟

ممنون ...

اگر نگرفتی بهم پ خ بزن.

این مشکل میتونه مشکلی در سیستم عامل، uTorrent ، فایروالتون و حتی سیستم TCP/IP سیستم عاملتون باشه...

از برنامه های به روز استفاده کنید...

همچنین میتونید برنامه BitTorrent رو تست کنید که با ثبات تره...!

شما نمیتونید تعداد Peer/Seeder ـهایی که پیدا میشه رو محدود کنید ولی تعدادی که بهشون وصل میشید رو میتونید از Options > Preferences > Bandwidth تعیین کنید...

جالبه یکی دوتا از دوستان منم طی یکی دو هفته گذشته گفتن که این مشکل با uTorrent واسه ـشون پیش میاد (ویندوز XP SP2,SP3)......!!!
    ممکنه مشکل سخت افزاری باشه ( گشاد شدن سوکت لن یا اتصالات کابل )؟
    Last edited by zed2; 20-06-2010 at 13:30.

2. این کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mtx891's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

.....

ممکنه مشکل سخت افزاری باشه ( گشاد شدن سوکت لن یا اتصالات کابل )؟
    نه من 24 ساعته انلاینم فقط وقتی تورنت بازه این اتفاق میوفته و فقط و فقط وقتی تعداد پییر ها بالاست حتی وقتی اون تورنت رو استوپ میکنم بقیه دان میشن

این مشکل میتونه مشکلی در سیستم عامل، uTorrent ، فایروالتون و حتی سیستم TCP/IP سیستم عاملتون باشه...
    از برنامه های به روز استفاده کنید...
    همچنین میتونید برنامه BitTorrent رو تست کنید که با ثبات تره...!
    شما نمیتونید تعداد Peer/Seeder ـهایی که پیدا میشه رو محدود کنید ولی تعدادی که بهشون وصل میشید رو میتونید از Options > Preferences > Bandwidth تعیین کنید...
    جالبه یکی دوتا از دوستان منم طی یکی دو هفته گذشته گفتن که این مشکل با uTorrent واسه ـشون پیش میاد (ویندوز XP SP2,SP3)......!!!
    d
    این اخرین ورژن برنامست
    تو تایپیک ها خوندم بیت تورنت بیشتر ارور میده
    smart security هم همه جوره برای تورنت allow هست
    tcp/ip هم همیشه یه شکل بود یک ماه پیش مشکل داشتم بعد وژن جدید نسب کردم خوب شد اما الان دو هفتست اینجوری شده
    خیلی ممنون از کمکتون
    Last edited by mtx891; 20-06-2010 at 16:37.

4. این کاربر از mtx891 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

نه من 24 ساعته انلاینم فقط وقتی تورنت بازه این اتفاق میوفته و فقط و فقط وقتی تعداد پییر ها بالاست حتی وقتی اون تورنت رو استوپ میکنم بقیه دان میشن

d
    این اخرین ورژن برنامست
    تو تایپیک ها خوندم بیت تورنت بیشتر ارور میده
    smart security هم همه جوره برای تورنت allow هست
    tcp/ip هم همیشه یه شکل بود یک ماه پیش مشکل داشتم بعد وژن جدید نسب کردم خوب شد اما الان دو هفتست اینجوری شده
    خیلی ممنون از کمکتون
    ویدوز و سخت افزارت چیه؟ این تعداد پیر همزمان به همشون تورنت وصل میشه یا اینکه فقط لیست میاره میگه 200 تا هستن؟

پروفشنال mtx891's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

ویدوز و سخت افزارت چیه؟ این تعداد پیر همزمان به همشون تورنت وصل میشه یا اینکه فقط لیست میاره میگه 200 تا هستن؟
    سخت افزارم نسبتا قویه
    cpu Q9550 12Mb
    2g ram fsb1066MH
    moderbord asus p5q pro MaxFSB=1333MH
    South Bridge 533MH

Xp Sp2 32bit

مثلا زیر پیر مینویشه 10(200)
    فرقی نمیکنه من 10 تا داشته باشم یه 20 تا همچین که تعداد پیر زیاد شدمخصوصا بالای 200 قطع میشه یکی دوتا از دوستام هم این مشکلو دارن که اونا اصلا بیخیال تورنت شدن
    فقط یه سوال اگه بیت تورننت نصب کنم میشه ادمه این تورنت ها رو دانلود کنم؟؟
    Last edited by mtx891; 21-06-2010 at 00:53.

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سخت افزارم نسبتا قویه
    cpu Q9550 12Mb
    2g ram fsb1066MH
    moderbord asus p5q pro MaxFSB=1333MH
    South Bridge 533MH

Xp Sp2 32bit

مثلا زیر پیر مینویشه 10(200)
    فرقی نمیکنه من 10 تا داشته باشم یه 20 تا همچین که تعداد پیر زیاد شدمخصوصا بالای 200 قطع میشه یکی دوتا از دوستام هم این مشکلو دارن که اونا اصلا بیخیال تورنت شدن
    فقط یه سوال اگه بیت تورننت نصب کنم میشه ادمه این تورنت ها رو دانلود کنم؟؟
    قطعا مشکل از سیستم نیست.
    مودمی که استفاده می کنی رو برو سایت سازنده اش چک کن فریم ور جدید باسش امده یا نه و اگر بلدی نصب کن شاید حل بشه .

در مورد سوال دومت اگر فایل تورنتی که قبلا تو torrent وارد کردی رو داشته باشی می تونی با دادن ادرس ذخیره سازی قبلی و بررسی اجباری نرم افزار به چک کردن اطلاعات ادامه بدی ( فکر کنم تو راهنمایی که تو پست اول اخرش به صورت لینک هست راهش رو گذاشتم

8. 2 کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mtx891's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

خیلی ممنون امروز یه کار جدید کردم و رفتم تو سیستم عامل seven اونجا دیگه دیسی نشد و این ارور رو داد

به نظرت این ماله چیه
    دیشب بیت تورنت رو تو xp نصب کردم اون سرعتش فرق نمیکرد اما تونست تا 500 پییر رو تحمل کنه بعد دی سی شد
    بعد از سایت the pirate bay یه برنامه دانلود تورن دان کردم سرعت دانلودش کمتر بوداما باز بهتر بود و تا صبح فقط دو بار دی سی شد برخلاف میو که 40 بار تا صبح دی سی میشد
    در کل قضیه داره برام جالب میشه و میخام یاد بگیرم چطور میشه حلش کرد

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

خیلی ممنون امروز یه کار جدید کردم و رفتم تو سیستم عامل seven اونجا دیگه دیسی نشد و این ارور رو داد

به نظرت این ماله چیه
    دیشب بیت تورنت رو تو xp نصب کردم اون سرعتش فرق نمیکرد اما تونست تا 500 پییر رو تحمل کنه بعد دی سی شد
    بعد از سایت the pirate bay یه برنامه دانلود تورن دان کردم سرعت دانلودش کمتر بوداما باز بهتر بود و تا صبح فقط دو بار دی سی شد برخلاف میو که 40 بار تا صبح دی سی میشد
    در کل قضیه داره برام جالب میشه و میخام یاد بگیرم چطور میشه حلش کرد
    یک چیزی تو ویندوز مانع دسترسی به فایل توسط یو تورنت میشه ( احیانا یک چیزی داره فایل اصلی که داری دانلود می کنی رو داره ران می کنه یا فایروال مسئله ایجاد کرده شاید البته )
    من نمی دونم مسئله ات چیه چون من تا 2000 سید و پییر داشتم و قطع نکرده ارتباطم رو ( گرچه ارتباط ما دو تا فرق داره از لحاظ تکنولوژی ولی از لحاظ سیستم سخت افزاری مال من خیلی ضعیفتر از مال شما است....)
    موقع اجرا یو تورنت در ویندوز 7 ببرش تو مود xp ببین چطور کار می کنه... (َشاید یک باگ هست که تو xp اینجوری میشه )

پ ن
    یک تورنت با 12000 سیدر هم چک کردم تو xp مشکلی نبود
    Last edited by zed2; 23-06-2010 at 19:45.

پروفشنال mtx891's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

من یه لپ تاپ قدیمی دارم که دیروز رفتم درایور کارت شبکش رو واسه xp پیدا کردم و مودمو زدم بهش و تورت هارو گزاشتم اونجا دان بشه و بدون هیچ مشکلی با سرعت 120 همه چیز دان شد حداقل میدون مشکل از مودم نیست
    قضیه اینجاست که من ویندوزم تو هر 2 سیستم یکیه تنظیمات فایروال عین همه و همون انتی ویروس رو لپ تاپ هم نصبه و سخت افزارش خیلی خیلی ضعیف تر از pc هست
    گیج شدم

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

من یه لپ تاپ قدیمی دارم که دیروز رفتم درایور کارت شبکش رو واسه xp پیدا کردم و مودمو زدم بهش و تورت هارو گزاشتم اونجا دان بشه و بدون هیچ مشکلی با سرعت 120 همه چیز دان شد حداقل میدون مشکل از مودم نیست
    قضیه اینجاست که من ویندوزم تو هر 2 سیستم یکیه تنظیمات فایروال عین همه و همون انتی ویروس رو لپ تاپ هم نصبه و سخت افزارش خیلی خیلی ضعیف تر از pc هست
    گیج شدم
    حال داری دوباره ویندوز نصب کنی ؟( شاید یک مشکل تو خود ویندوز است )
    یک احتمال دیگر هم می دم که مشکل از یکی از درایو ها ممکنه باشه

داره خودمونی میشه ashl7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام
    من واسه دانلود تورنت میرم تو the pirate bay .
    1.اگه از magnet link استفاده کنیم چه فرقی میکنه با حالت عادی که فایلشو دانلود میکنیم؟آخه جدیدا میخوام فایلارو دان کنم میگه فیلتره.به خاطر همین از magnet استفاده کردم.
    2.فایلا مثل حالت قبل resume میشن؟
    3.این نرم افزار utorrent acceleration باعث افزایش سرعت میشه واقعا؟
    4.من adsl 512 دارم ولی سرعت دانلود با bit torrent از 30-35 تا بیشتر نمیشه.چه seedش زیاد باشه چه کم.چی کار کنم از کل پهنای باند استفاده کنه و سرعت 60-65 بشه.با IDM همیشه 60 هس لا اقل!

ممنون میشم جواب بدید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •