سلام
من یدونه از این دسته های شوک دار تکی دارم درایورش رو گم کردم البته تو ویندوز کار می کنه ولی انگار درایورش برای شوک دسته لازمه.
اسم خاصی هم نداره متاسفانه این دسته!
ولی دقیقا همینیه که تو عکسه
روش هم نوشته aqua
![]()
سلام
من یدونه از این دسته های شوک دار تکی دارم درایورش رو گم کردم البته تو ویندوز کار می کنه ولی انگار درایورش برای شوک دسته لازمه.
اسم خاصی هم نداره متاسفانه این دسته!
ولی دقیقا همینیه که تو عکسه
روش هم نوشته aqua
![]()
CAX USB-0058
تولید ChenAoXin Electronic که در سایتش هم هیچ درایوری نیست... باید دید چیپست کنترلرش چیه تا از درایور محصول مشابهی استفاده کنیم. من اطلاعاتی پیدا نکردم.
قرار نیست از مدیر ها پاسخی داشته باشید. مدیر هم یک کاربر مثل همه... انجمن هست و هر کسی بتونه به سوال شما پاسخ بده می ده، چه مدیر چه یوزر و همیشه این احتمال هست هیچ پاسخی برای یک سوال دریافت نشه.
لینک اول ورژن 32 بیتی لینک دوم هم ورژن 64 بیتی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قرار نیست از مدیر ها پاسخی داشته باشید. مدیر هم یک کاربر مثل همه... انجمن هست و هر کسی بتونه به سوال شما پاسخ بده می ده، چه مدیر چه یوزر و همیشه این احتمال هست هیچ پاسخی برای یک سوال دریافت نشه.[/QUOTE]
به به...چه عجب..اول سلام...!!!
خب آقاي مدير منم نگفتم كه شما بايد حتما جواب بدين...ولي ميشه مارو سركار نزارينو
همون اول اگه جواب سوال رو ميدونين..جواب بدين..حتما كه نبايد يوزرا جواب بدن..!!
بعدشم جناب مدير خب چه كاريه اگه جواب سوال رو نميدونين چرا بندگان خدارو منتظر
ميزارين...خب هرچي باشه شما مديرينو تجربه بيشتري نسبت به يوزرا دارين
پس شما لطف كنين همون اول بگين كه تاحالا مشكل شما جناب فلاني جواب درستي و حسابي نداره
اونم بعد از 10 روز شما لطف كردين اومدين تايپك رو سري زدين بازم خدا بهت عمر بده..!!
خب اينجانب پوزش ميطلبم آقا مدير...حالا ميشه بفرمايين مشكل من راه حلي داره يا برم دنبال
نخودسيا..!!؟؟؟
در آخر مديرجااااااااااااااان...بخ د باباچرا اينقده تندو خشك برخورد ميكيني..!!
Last edited by ugro30; 23-02-2012 at 02:10.
سلام دوستان
من يه کپچر آنالوک با چيپست philips saa713x دارم
درايور نسخه 1.4 رو هم پيدا کردم ولي من مشکل صدا دارم ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
اگه کسي از بچه ها ميتونه کمک کنه ممنون ميشم .![]()
سلام من ویندوز 8 رانصب کردن الا دی وی دی رم من رو نمی شناسه فکر کردم اگه درایور این دی وی دی رم را نصب کنم حتما می شناسه ! اگه کسی درایور DVD Ram Lg داره حتما لینکشو بذاره؟
سلام به همگی...
خب بعد از یه 25 روزی گشت توی سایت های مختلف اونم با سرعت دیال آپ...بعضی وقتا هم با جی پی آر اس
این جانب موفق شدم که به اونچه میخواستم برسم...جهت اطلاع به مدیر این تایپیک و مدیر کل سایت
که همشون فقط نشستن نگا میکنن و بفکر جیب مبارکشونن...!!
یه چیز ساده درخواست کرده بودم..که بعد این همه مدت حتی نخواستین یه راهنمایی ساده بکنین..واقعا خوشا به مرامتون
نیومدم که اینارو بگم..اومدم که جواب سوال خودمو توی سایت بگم واسه اون کسایی که مثل من اشتباه میکنن و میان توی این سایت
و الاف میشن..!!
خب دوستانی که TV CARD GIGABYTE P6000 دارن و میخوان اونو روی ویندوز xp/سون 32/64 نسب کنن
برای نسب حداقل به دوفایل نیاز دارین کی driver و دیگیری نرم افزار utility..البته درایور رموتش هم هست(remotedriver)!!
خب میرین به این لینکی که دادم...
http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2780#driver
طبق عکسی که گذاشتم و مشخص کردم بارنگ زرد رو اون کادر کشویی کلیک کنین و درایو رو انتخاب و در کادر روبه روش ویندوزتون رو مشخص میکنیین..
بعد فایل مربوطه طبق مشخصاتی که دادین میاد و از یکی از
سرورهای داده شده دانلود میکنین..
واسه فایل بعدی هم به همین ترتیب یعنی به جای driverرویutility کلیک مکنین و بعدهم که توی کادر روبروش ..ویندوزتون رو...مثل قبل فایل ظاهر و از سرورهای داده شده دانلود میکنین به همین سادگی اگه درایور رموتشو هم خواستین میتونین دانلود کنین..!!
امیدوارم که وقتونو به هدر نداده باشم و بتونین به مقصدتون برسین..
من که روی سون 32 نسب کردم وبا موفقیت اجراشد..
قبلنا ازین سایت خیلی دانلود میکردم...
ولی دیگه نمیام
Last edited by ugro30; 01-03-2012 at 22:16.
دوستان درایور فرمون میخوام.مدلش اینه:
gt4 racing wheel Model:PT-PS2025
سلام
درایور وبکم ZENITH را برای ویندوز 7 میخواستم
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)