تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 298 از 602 اولاول ... 198248288294295296297298299300301302308348398 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,971 به 2,980 از 6015

نام تاپيک: اینترنت بر بستر فیبر نوری FTTH مخابرات، تانوما

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2020

پيش فرض

من نزدیک به یه fat هستم که اونم مستقیم حدود ۱۰۰ متر با در نظر گرفتن خیابون و بلوار ۲۰۰ متری میشه فاصله

پس نباید مشکلی باشه چرا اینا میگن نزدیک خونتون نیست پس ؟
    کلا اینجوری میگن که بری دیگه نیای نمیدونم داستانش چیه . منم پارسال که رفتم مخابرات کاری برام نکردن 1 ماهی الاف شدم اخرشم هیچی
    چند ماه پیش اتفاقی متوجه شدم یکی از همسایه ها گرفته رفتم مخابرات با رییس مرکز صحبت کردم 2 ماهه برام انجام دادن
    حدود 350 متر هم کابل کشیدن تا در آپارتمان
    خیلی باید پیگیری کنی و گیر باشی و گرنه مخابرات اینطوری نیست که الان دنبال جذب مشتری باشه
    نمیدونم نیرو ندارن معلوم نیست داستان چیه

2. 3 کاربر از loner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2020

پيش فرض

سلام دوستان
    اینترنت مخابرات که میگن مودم 650 یا 325 هست چیه قضیه اش؟ هزینه ی پنهان داره؟
    بعد تعرفه هاشو یه مدت میگفتن مشابه طرح های adsl هست، برای شما این قضیه صادق هست؟
    مودمش خوبه اگه کسی استفاده کرده و چند سالی کار میکنه براتون؟

=-=-=-
    من بیشتر نگران مودم الآنم هستم که 3 سالی از عمرش میگذره و عموما تو این سن مودمای معمولیه بازار میسوزن و یه هزینه ی هنگفتی (با این دلار الآن) میزارن رو دستم
    آره هزینش همونه فقط فیبر نوری سرعتی که مخابرات تضمین میکنه تا 50 مگابیت هست ولی اگر adsl باشی تا 16 مگابیت هست فک کنم
    مودم هم سعی کن حتما مودمی بگیری که پورت گیگابیت اترنت داشته باشه چون معمولا تا 200 مگابیت باز میزاره سرعت رو مخابرات
    مودم من نداره لن گبگابیتی و تا 100 مگابیت سرعت میده . سرعت دانلودم هم فیکس 100 مگابیت هست
    مودم هم خودت بری بخری بهتره از مخابرات نگیر چون شاید استوک بت بدن

4. 4 کاربر از loner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها MMDFullHD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

کلا اینجوری میگن که بری دیگه نیای نمیدونم داستانش چیه . منم پارسال که رفتم مخابرات کاری برام نکردن 1 ماهی الاف شدم اخرشم هیچی
    چند ماه پیش اتفاقی متوجه شدم یکی از همسایه ها گرفته رفتم مخابرات با رییس مرکز صحبت کردم 2 ماهه برام انجام دادن
    حدود 350 متر هم کابل کشیدن تا در آپارتمان
    خیلی باید پیگیری کنی و گیر باشی و گرنه مخابرات اینطوری نیست که الان دنبال جذب مشتری باشه
    نمیدونم نیرو ندارن معلوم نیست داستان چیه
    منم تازه سیریش شدم بعد قعطی هنوز مسیه تازه کافو رو نوری کردن کابینت vdsl اوردن

و اون کابینت گنده هایی که خیلی بزرگ ان تو بلوار ان و ما تو خیابون فرعی

6. این کاربر از MMDFullHD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2020

پيش فرض

سلام دوستان گل
    به من گفتن منطقه شما فقد مودم Zyxle ساپورت میکنه علتش هم جویا شدم گفتن به علت کمبود تجهیزات اینطوریه و فقط تجهیزات با مودم زایکسل مچ هستن.
    حالا کدوم بهتره؟ هواوی یا زایکسل؟ فرقشون چیه؟ پورت های پچ کوردم همرو آبی کار کردن.

8. این کاربر از abolfazlabdolshahi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Zeitgeist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    on the edge of a super-massive black-hole

پيش فرض

سرویس من پس پرداخته (پرداخت روی قبض)، میگن پیش پرداخت پلنای بهتر و قیمتای مناسب تری داره.

یکی یه اسکرین‌شات از لیست و قیمت پلنای پیش پرداخت فیبر نوری توی پنلش بگیره لطفاً بذاره اینجا

اینجا قیمت یکساله هاش رو گذاشته که مثل پس پرداخته. همیناس؟ مدتای کمترش چی؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تو پنلش حجمای زمان دار هم هست ولی چیزی توش نیست. حجم شبانه ارزون تر داره پیش پرداخت؟
    Last edited by Zeitgeist; 13-10-2020 at 22:09.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2020

پيش فرض

سلام. من بندر عباسم مخابرات ما فیبر کشی رو داره سمت مخالف ما انجام میده ما شرقیم غرب یک شهرک هست اونجا انجام میدن. چند تا سوال داشتم
    فاصله من تا مرکر مرکز حدود 500 متره زنگ زدم مخابرات گفت برای منطقه شما هنوز برنامه ای نیست. برو مخابرات مرکزی سوال کن اگر بخواهم با هزینه خودم انجام بدم هزینه چقدر میشه؟
    دو م فیبر کشی کلا چطوره باید زمین رو 500 متر بکنن فقط برای من؟ :-(
    سوم خونه ویلایی هستیم برای من تنها ای کار رو میکنم؟
    چهارم اگر قرار داد 3 ساله ببندم ممکنه راضی بشن؟و هزینه ها رو تقبل ککدوم قسمت برم و با کی صحبت کنم؟می تونم 5/6 تومن خرج کنم دیگر از این خط بی کیفیت راحت شم
    ضمنا اینحا همیشه مکافات داریم با شرجی هوا همش تلفن قطع الان قطعه فیبر منو از شر این وضعیت خلاص میکنه!؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شما برو با رییس مرکز صحبت کن ببین نزدیک ترین FAT به شما کجاست، اگر دارن FAT میذارن که صبر کن اون رو بذارن و فعال بشه بعد اقدام کن اگر نه که شما با این پولی که میگی راحت میتونی انجام بدی و نیاز نیست زمین کنده بشه اگر بشه به دیوار چسبوند سیم رو و کشید سمت خونه ی شما، از همه نوع اینترنت بهتر است ولی بازم چون فعلا داریم استعمار میشیم هر موقع بخوان میتونن سرعت بین الملل و پینگ رو بهم بزنن مثل امشب که قشنگ دارم این مسئله رو لمس می کنم، اول ببینید رایگان میکشن براتون بیرون رو، بگو سرویس پس پرداخت ۵۰۰ گیگ میخوام که سرعت تا حدود ۳۰۰ میرسه ولی قرارداد ببندین حسابی سرتون کلاه میره و سرعت رو محدود میکنن رو همون سرعت اسمی و حجم هم کمتر میدن بهتون تا پایان قرارداد رس رو میکشن.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2020

پيش فرض

[QUOTE=farshad_scientist;9163343]شما برو با رییس مرکز صحبت کن ببین نزدیک ترین FAT به شما کجاست، اگر دارن FAT میذارن که صبر کن اون رو بذارن و فعال بشه بعد اقدام کن اگر نه که شما با این پولی که میگی راحت میتونی انجام بدی و نیاز نیست زمین کنده بشه اگر بشه به دیوار چسبوند سیم رو و کشید سمت خونه ی شما، از همه نوع اینترنت بهتر است ولی بازم چون فعلا داریم استعمار میشیم هر موقع بخوان میتونن سرعت بین الملل و پینگ رو بهم بزنن مثل امشب که قشنگ دارم این مسئله رو لمس می کنم، اول ببینید رایگان میکشن براتون بیرون رو، بگو سرویس پس پرداخت ۵۰۰ گیگ میخوام که سرعت تا حدود ۳۰۰ میرسه ولی قرارداد ببندین حسابی سرتون کلاه میره و سرعت رو محدود میکنن رو همون سرعت اسمی و حجم هم کمتر میدن بهتون تا پایان قرارداد رس رو میکشن.[/QUبگیرم
    استاد واتساب یا تلگروم هرکدام داری پنج دقیقه وقتت بگیرم
    09173696817
    Last edited by faridna; 14-10-2020 at 00:38.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پیام دادم بهتون سوالی داشتید یا تو مراحل به مشکل برخوردید تا جایی که اطلاعات دارم در خدمتم

14. این کاربر از farshad_scientist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2020

پيش فرض

پیام دادم بهتون سوالی داشتید یا تو مراحل به مشکل برخوردید تا جایی که اطلاعات دارم در خدمتم
    خیلی ممنون منتظر هستم الان

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •