کسی میدونه هزینه ی پروگرام کردن فریمور برا مودم چقد میشه؟
کسی میدونه هزینه ی پروگرام کردن فریمور برا مودم چقد میشه؟
سلام خسته نباشید
کسی میدونه مودم هواوی b 5142 رو چطوری میشه آنلاک کرد؟
ممنونم
دوستان پرسرعت ترین و بهترین مودم که آنتن دهی خوبیم داشته باشه واسه اینترنت 4.5g ایرانسل چیه ؟
ثابت یا همراهش مهم نیست
Last edited by Re zA; 26-11-2017 at 12:25.
برای نسل 4.5 و تجمیع واقعی فقط این دو مدل که نام می برم کیفیت لازم رو دارند و بقیه مارک ها و مدل هایی که وارد ایران شده هیچ کدوم تجمیع واقعی ندارند و پلاس و 4.5 نمی شوند
مدل B525 هواوی و مدل E5186-22a هواوی
مدل B525 جدید تر هست و باند های بیشتری هم پشتیبانی میکنه
این مدل هم که ظاهرا هیج جا نیست چیز دیگه بالاتر و بهتر نیستش؟مثل ac810?یا رومیزی جدیدتر و قوی تر
میشه لطفا این جریان تجمیع رو ساده بگین چی هست؟
دوستان سلام
من امروز وایمکس رو با td-lte(b5142) عوض کردم. چندتا سوال داشتم:
1.کلا این مودم رو چه تنظیماتی باید کرد ؟ تنضیمات خودش خوبه؟(من وایفا رو خاموش کرده ام) یکم در مورد قابلیاتاش برام بگید.
2.این مودم چطور آنلاک میشه؟ اگه آنلاک نشه می تونم سیمکارت4G ایرانسل بزارم توش؟
ممنون
اگه کسی از دوستان که اطلاعات تخصصی در رابطه با مودم داره بتونه آیدی تلگرامشو بده یا یه گروه تخصصی برا مودم معرفی کنه واقعا ممنونش میشم
ممنونم از راهنماییتون
من زیاد اطلاعات راجع به مودم ندارم میشه ساده بفرمایید این مودم ها چه فرقی داره مثلا با مودمی مثل TF-160 که قیمتش تقریبا نصف این مودم هایی که شما معرفی کردید هست
ممنونم
به این پست یه نگاهی بندازین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با توجه به اینکه مودم شما e3372 از این فایلا باید استفاده کنین که براتون داخل همین پست گذاشتم
اینم فایل برنامه + فایل فلش برای استفاده از روش ShortPin برای E3372
این رو دانلود و اکسترکت کن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آموزش برنامه:
روش فلش با این برنامه اینه که مودم رو باز میکنی و دو نقطه Boot و Ground رو طبق عکس به هم وصل میکنی (با سیم یا یه شی فلزی)
و وصل میکنی به کامپیوتر بعد پورت COM رو که سیستمت شناسایی میکنه یادداشت میکنی ( از قسمت Device Manager قابل مشاهده هست)حالا اینتر رو بزن
مثلا اگه مودم با COM6 متصل شد به PC عدد 6 رو یه جا یادداشت میکنی
بعد فایلی که دادمو دانلود کن و برو داخل فولدری که توش Huawei_Flasher.exe هست و شیفت رونگه دار وراست کلیک کن و Open Command Prompt رو بزن
برا فلش دستور زیر رو باید نوشت البته برای COM6 ویژگی -p6 باید ست بشه و متناسب با سیستم شما این عدد عوض میشه
Huawei_Flasher.exe -p6 3372.bin
مودم بعد چن ثانیه فلش میشه و بعدش باید فریمور و WebUI رو فلش کرد
درود کمک
اقا من مودم هواوی e3372s رو انلاک کردم یک روز کار کرد ولی شب که اومدم وصلش کردم دیگه کانکت نمیشه چراغ مودم ثابت نمیشه به صورت چشمک زن به رنگ سبز هست رو دو سیستم هم تست کردم ولی کار نمیکنه؟ مشکل چیه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)