دوست عزیز از را هنمایی شما متشکرم و آیا منظور شما پرینتر HP Photosmart C4683 میباشد؟
دوست عزیز از را هنمایی شما متشکرم و آیا منظور شما پرینتر HP Photosmart C4683 میباشد؟
سلام لطفا در رابطه با نصب پریننر سلیپ پی آر 2 و نحوه کارش راهنمایی کنید و یا منبع رو میشناسید به من معرفی کنید.
پرینتر مربوطه به چاپ فیش در بانکها چطور فارسی بشه و طرز فارسی کردنش ؟
سلام
HP Photosmart C4783 مدتی هست که این پرینتر رو دارم. کیفیت چاپش عالیه. ولی چند روزی هست که فکر میکنم جوهرش به اندازه نیست چون عکسها مایل به سبز شده و رنگ قرمز و زرد رو توی عکسها در نمیاد. کارتریج ها اشانتیونش بودن. اولین باره که میخواهم خودم بگیرم. ولی اینجا رو که خوندم گفتن میشه شارژ کرد و ... شارژ کردن بهتره یا آک خریدن؟
لطفا اگر کسی اطلاع داره منو راهنمایی کنه. با تشکر
بعله دوست عزيز.
اين فوتواسمارت ها كارتريج photo هم مي خورند كه حتي مي تونيد باهاش عكاسي بزنيد!
توي يه جاهايي مثل كشورهاي پيشرفته چاپگر رو رايگان مي دن و فقط با پول 2 تا كارتريج دستگاه رو مي خري.
بعد هم هر موقع رنگش تموم شد مثل انسانهاي متمدن مي ري 2 عدد نو مي خري ميذاري روي دستگاه!
صد البته نو خريدن بهتره.
اصلا معروفه كه پرينترهايي از hp كه مثل مال شماست با تعويض كارتريج دستگاه عوض ميشه!
فقط يه مشكل هست اونم قضيه ماليشه.
اينكه با 4-5 تومن شارژ كنيم يا 40 هزار تومن كارتريج بخريم؟
تازه اينهايي كه ميخريم اصلا معلوم نيست كلاه سرمون نره و اصل باشن.
پس انتخاب با شماست.
قبل از هركاري از منوي چاپگر گزينه clean رو چند نوبت بزنيد.
---------- Post added at 06:09 PM ---------- Previous post was at 06:07 PM ----------
اين رو مي گيد؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام بچه ها...
چرا کسی جواب سوال منو نمیده؟
من دو تا سوال ازتون داشتم:
1.میخواستم بپرسم که Epson Stylus Photo TX700 کارتریج اش قابل شارژ کردن هست که بتونم خودم جوهرش رو بخرم و شاژ کنم یا باید کلا هر بار کارتریج عوض بشه؟
2. این مدل رو cd وdvd معمولی چاپ میزنه یا حتما باید cd و dvd خاصی باشه؟
برای چاپ مسقیم کاور روی DVD باید از دستگاه خاصی استفاده کرد؟(چاپ دیجیتال)
منظورم روی DVD های رایتی نه سیلور
سلام دوستان پرینترم تحت داس پرینت نمیگیره توسایتها گشتم 2نرمافزار پیداکردم که گفتند بااونا میشه پرینت گرفت :
با DOSPRINTپرینت گرفتم ولی همش یکسری حروف وعدد وعلامتهای نامفهوم بود حال نمیدونم چکار کنم که درست بشه (به کدام قسمت نرمافزار برم وچه تغییراتی باید اعمال بشه؟)
Printfilروهم نصب کردم فقط 2خط سیاه بالای صفحه میندازه.
لطفا راهنمایی کنید.
---------- Post added at 03:57 PM ---------- Previous post was at 03:55 PM ----------
سلام دوستان پرینترم تحت داس پرینت نمیگیره توسایتها گشتم 2نرمافزار پیداکردم که گفتند بااونا میشه پرینت گرفت :
با DOSPRINTپرینت گرفتم ولی همش یکسری حروف وعدد وعلامتهای نامفهوم بود حال نمیدونم چکار کنم که درست بشه (به کدام قسمت نرمافزار برم وچه تغییراتی باید اعمال بشه؟)
Printfilروهم نصب کردم فقط 2خط سیاه بالای صفحه میندازه.
لطفا راهنمایی کنید.
سلام.
1-كارتريج هاي خود اپسون قابل شارژ نيستند چون چيپ كارتريج بعد از تعداد معيني ارور مي ده.
هميشه توي اپسون ها رنگ خالي خالي نشده كارتريج ميسوزه.
اما مي تونيد كارتريج قابل شارژ تهيه كنيد كه ريست مي شوند و ميشه با سرنگ رنگ داخلشون تزريق كرد.
2-تا اونجا كه من اطلاع دارم شما بايد از cd يا dvd از نوع printable استفاده كنيد.
وارد كرد سي دي معمولي به دستگاه باعث خراب شدن دستگاه ميشه.
البته اگه بتوني ليبل بخري و روشون چاپ كني (به خصوص در تعداد بالا) دستگاهت صدمه نمي بينه.
كه اونم مشكلاتي داره كه بايد جنس كاغذت و اينها خوب باشه تا رنگ اون در اثر رطوبت تغيير نكنه.چون مي دوني كه ما معمولا سي دي ها رو گربه شور مي كنيم!
dvd معمولي رو كه مگه ليبل بزني روش.
پرينتر هم هست ولي براي كار زياد نيستند .
اينجا رو ديديد؟:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)