تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 298 از 1320 اولاول ... 1982482882942952962972982993003013023083483987981298 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,971 به 2,980 از 13197

نام تاپيک: 3G & 4G MCI / شرکت همراه اول

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

حرف شما کاملا تایید میشه.
    متاسفانه شبکه همراه اول نیاز به تغییرات اساسی دارد. هم از لحاظ بروز شدن تجهیزات و هم از لحاظ تعداد سایت ها و هم از لحاظ زیرساخت ها.
    بیشترین استفاده از شبکه همراه اول مکالمه هستش. و اگر تعداد مشترکین از لحاظ دیتا زیاد بشه با افت شدید سرعت مواجه خواهد شد. سرعت 4G هم بدلیل ارائه نشدن Usim و تعداد کم مشترکین دارای سیم کارت و گوشی و پوشش بسیار کم 4G است.

Sent from my SM-N910C using Tapatalk
    آره چون شبکش قدیمیه به خاطر همین از دکل های نسل دومش تو جاده ها و شهر های بزرگ گرفته تا روستا ها.به خاطر همینه همه وصل شدن رو نسل دو سرعت خوابیده.بعدشم چون بیشتر جاها نسل سه نشده واسه همین سرعت نسل دوم پایینه و مشکل همراه اول اینه که کند عمل میکنه.ایرانسل رو میبینید که داره پیشرفت میکنه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

همراه اول الان پوشش نسل چهار داره یوسیم نداره و ایرانسل سیم کارتشو داره ولی آنتن نداره

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

زیرساختی نداره همراه اول شبکش هم بشدت فرسوده ست... علت سرعتهای بالا هم استقبال کم به دلیل قیمت های نجومیه! وگرنه اگر نصف کاربر ایرانسل هم استفاده کننده داشته باشه خدمات دیتاش شبکش قفل می کنه... البته اینو خودشون می دونستند که بسته های 5سال پیش رو با قیمت نجومی قرار دادند وگرنه این حجم و قیمت ها به درد نسل های پهن باند نمی خوره!...
    اگر حرف شما هم درست باشه اینقدر انصاف داره که نمیاد کلی مشترک جذب کنه و در ارائه خدمات بمونه
    الان مثلا ایرانسلی که که زیرساختش بهتره چه گلی به سر ما زده.
    الان چیزی غیر از فحش و لعنت نثار ایرانسل می کنند! خوب اگر نمی تونه خدمات بده معقولش اینه که با روشهایی تعداد مشترکینش رو کم کنه. ده میلیون مشترک بگیره و نتونه خدمات بده میشه دزدی شرافتمندانه که توی مملک ما بهشون مدال هم میدن

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها amirbrad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض 3G & 4G MCI / شرکت همراه اول

تو تهران فعلا رایتل پایدار و پوشش خوب و سرعت معقول البته با توجه به میانگین سرعت ایران ، اما بسته تنوع ندارن و قیمت بالا. مناطق تحت پوشش بیشتر شده
    ایرانسل پوشش متوسط اما زیاد پایدار نیست سرعت بهتره نسبت به بقیه اپراتورها. نسبت به اوایل راه اندازی پوشش بهتر شده اما متوقف کرده متاسفانه.

همراه اول پوشش افتضاح نسل سوم و نسل چهارم هم هنوز نقاط کمی پوشش داره. جاهایی که پوشش ضعیف بوده تست کردم هیچ ارتقایی ندادن و سرعت هم جالب نیست

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Last edited by amirbrad; 29-07-2015 at 17:00.

اگه نباشه جاش خالی می مونه number-1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

تو تهران فعلا رایتل پایدار و پوشش خوب و سرعت معقول البته با توجه به میانگین سرعت ایران ، اما بسته تنوع ندارن و قیمت بالا. مناطق تحت پوشش و بیشتر شده
    ایرانسل پوشش متوسط اما زیاد پایدار نیست سرعت بهتره نسبت به بقیه اپراتورها. نسبت به اوایل راه اندازی پوشش بهتر شده اما متوقف کرده متاسفانه.

همراه اول پوشش افتضاح نسل سوم و نسل چهارم هم هنوز نقاط کمی پوشش داره. جاهایی که پوشش ضعیف بوده تست کردم هیچ ارتقایی ندادن و سرعت هم جالب نیست

دوست عزیز اتفاقا رایتل خیلی تنوع داره بسته هاش حتی میتونید به صورت چند ماه با تخفیف هم بخرید فقط تو سایتش نزده باید تو حساب کاربریتون برید تا همه بسته هاشو ببینید

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها amirbrad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

دوست عزیز اتفاقا رایتل خیلی تنوع داره بسته هاش حتی میتونید به صورت چند ماه با تخفیف هم بخرید فقط تو سایتش نزده باید تو حساب کاربریتون برید تا همه بسته هاشو ببینید
    من تو حساب کاربری همون بسته های قدیم و میبینم البته من سیم دایمی دارم شاید با اعتباری یا دیتا فرق داشته باشه

تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

من تو حساب کاربری همون بسته های قدیم و میبینم البته من سیم دایمی دارم شاید با اعتباری یا دیتا فرق داشته باشه

بنده هم سیم دائمی دارم
    تو حساب کاربری بسته های پایه و حرفه ای تنوعشون خیلی زیاده روزانه هفتگی ماهانه/ 3 ماهه 6 ماهه 9 ماهه همه جوره هست ولی توی سایت تعدادشون کمتره

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

همراه اول واقعا شاهکار کرده تو منطقه ما سرعت نسل دو در حد 1 کیلوبایت هست به بایت هم میرسه

تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

باند فرکانسی همراه اول چنده؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

باند فرکانسی همراه اول چنده؟
    نسل چهار که 2600 هست.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •