سلام بچه ها
قضیه این گوشی هایه change shode chie?
چه مشکلی ممکنه بعدا باهاشون پیش بیاد؟
سلام بچه ها
قضیه این گوشی هایه change shode chie?
چه مشکلی ممکنه بعدا باهاشون پیش بیاد؟
ببخشيد منظورتون از راست و چپ چيه؟؟
منظورش طرف چپ وراست
اینم با شکل
*>*>>*<
عزیزم اینی که گفتی همه تماسها روشامل میشه نه فقط یه نفر رو؟؟؟؟
جوادی جان، برای یه نفر نمی تونی کاری بکنی.
با سلام خدمت دوستان و اساتید محترمبنده حدود 2 ماهی میشود که دنبال خرید یه گوشی هستم و پس از تحقیق و پرس و جو متوجه شدم که گوشی 810 یکی از بهترین ها در بازار هست...
من تو این مدت با با اصطلاح چنج و اصل آشنا شدم و پس از مطالعه تاپیک ها و مقالات متوجه شدم که گوشی هایی که در بازار وجود دارد بر دو نوع است نوع اول بصورت قانونی و توسط مخابرات ریجستر میشود و نوع دوم توسط قاچاقچیان عزیز و دوست داشتنی فعال میشود و این طور که من دست گیرم شد این گوشی ها فقط در آپدیت کردن دچار مشکل میشوند و گوشی هایی که به صورت دستی ریجستر میشوند قابلیت آپدیت رو ندارند و به جز این مورد تفاوت محسوسی در آنها احساس نمی شود
اما من با یه اصطلاح دیگر نیز برخورد کردم که هنوز به طور کامل متوجه نشدم و از دوستان و اساتید خواهش می کنم منو در این رابطه راهنمایی کنن.....این اصطلاح فلش است اینکه می گن گوشی رو باید بدی فلش کنن منظور چیه؟یعنی باید بدی بیرون تا دوباره بصورت دستی ریجستر کنند؟یا معنی دیگری دارد؟
و سوال دوم من در مورد ورژن گوشی است در مقاله ای که از اقای مصطفی خان می خواندم ایشون متذکر شدن که در موقع خرید دقت کنیم که گوشی با جدید ترین ورژن باشه حالا سوال من اینه که اولا از کجا می تونیم بفهمیم که مثلا گوشی 810 جدیدترین ورژن آن کدام است؟ و ثانیا دونستن این قضیه چه اهمیتی داره....مگه ورژن گوشی چه وظیفه ای به عهده داره مه باید سعی کنیم جدیدترین ورژن باشد؟
همچنین می خواستم ببینم که قیمت ریجستر گوشی بصورت دستی در حال حاضر چقدر است؟
و سوال آخرم نیز در مورد هک کردن گوشی است....بعضی وقت ها می سنوم یا می خونم که دوستان گوشی های خودشئوت رو هک می کنن و به عن.ان مثال کیفیت صدا رو بالا می برن(در مورد 810)خواهش می کنم منو در این مورد نیز راهنمایی کنید و توضیحات کاملی رو بدید
در آخر از تمامی دوستان که منو راهنمایی می کنن کمال تشکر رو دارم و امیدوارم بتونم ازشرمندگی شون در بیام همچنین اگر در مطالبی که گفتم ایراد یا اشکالی وجود داره اساتید به بزرگی خودشون ببخشند و اینو به حساب بی سوادی بنده بگذارند
دوستان الان چند می خرن این گوشی رو ؟ (دست دوم یعنی)
اگه نو بخوای چنده ؟
من بد بخت اون لحظه که اومد خریدم ! 300 هزار تومن با یه سال گارانتی ! الان کلی اومده پایین !![]()
دوستان
یه لطفی به خودتون بکنید و دیگه دبلیو810 رجیستر اصلی نخرید. چون فقط 30 تومن ضرر می کنید.
(یا اگه خریدید، شمارش رو از اینترنت چک کنید تا همه چی دستتون بیاد)
سلام به همه ی دوستان من تازگی ها یه گوشی w810خریدم می خواستم ببینم چطوری باید روش برنامه و بازی نصب کنم آخه قبلا نوکیا داشتم و کار با سونی اریکسون رو زیاد بلد نیستم . و همینطور از چه نوع برنامه ها و بازی هایی پشتیبانی میکنه (یعنی پسوند برنامه ها و بازیاش چیه؟) همینطور طریقه ی نصب تم و چه تم هایی رو پشتیبانی میکنه
ممنونم میشم
لطفا کمک کنید
بای
چرا؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اینترنت چرا؟!!!!!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)