نه دوست من. هشت شبکه قبلی را که از همان فرکانس 482 دریافت می کنید. از این فرکانس (506) شش شبکه دیگه را می تونید بگیرید.
نه دوست من. هشت شبکه قبلی را که از همان فرکانس 482 دریافت می کنید. از این فرکانس (506) شش شبکه دیگه را می تونید بگیرید.
جهت استفاده از internet tv بعد از فعال کردن hotel mode اين کارها رو انجام بديد
control>hotel option>clon tv to usb
بعد از اون به اينجا بريد
control>sub option>info link country
و اون رو به استراليا تغيير بديد و تلويزيون رو خاموش و روشن کنيد
سپس به menu>setup>network>network test
بعد هم internet tv رو بزنيد و بعد از تاييد کردن 2 سوال و نصب برنامه ها روي تلويزيون ميتونيد از امکانات internet tv لذت ببريد
بريد حالشو ببريد با بهترين رسيورهاي م ا ه و ا ره وبا 20 تا ديش هم اينقدر شبكه رو دريافت نميكنيد حدود 340 شبكه hd هم دارد
دوست عزیز سرعت اینترنت شما چقدره؟
حداقل سرعت برای استفاده درست و حسابی از این سیستم چقدره؟
2mb البته روزها چندكيلوبايت كم ميشه ازش ولي شبها كامل 2 مگابايت رودارم.
البته بصورت رايگان چون خونه ما نزديك پادگان هستش واينترنت بيسيم رايگان اهالي دارند استفاده ميكنند مفت مفت
سلام
بنده گیرنده دیجیتال بلوسنس دارم ولی نمیدونم چطوری گزینه زیرنویسش رو فعال کنم
یعنی توی فلش یک فیلم زیرنویس دار میذارم و به دستگاه وصل میکنم بعد گزینه ساب تایتل رو روی کنترل میزنم ولی هرکاری میکنم گزینه on فعال نمیشه
باید چی کار کنم
در ضمن کسی از دوستان اگر منوی مخفی این گیرنده رو بلده لطفا به ما هم یاد بده
سايت جامع تلويزيون ديجيتال هم هك شد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ببخشید بیاحترامی نشه!
اما یه چیزی میگیدا ! آخه چند نفر تو ایران اینترنت نامحدود 2 مگ دارن؟! مگه همه خونشون بغل پادگانه؟!!
حرف شما كاملا درسته من به نظر شما كه نظر خيلي ا هم هست احترام ميزارم
اما اگه يه نگاه دور انديشي بكنيم ميبينيم كه دنيا داره به سمت تلويزيون جهاني پيش ميره وما چه دير ويا زود بايد خودمان را با دنيا هماهنگ كنيم.
دوست عزيز الان ميدونيد من ويا ديگر دوستاني كه از اين سرويس استفاده ميكنيم قسمتهايي در منوي تلويزيونمون آمده است كه اگر من نگويم دوستان ديگري كه از اين سايت باخبر نيستند وچه دوستاني كه كاربر هستند از اين سرويسها با خبر نيستند.
1-انتخاب تمام شبكهاي دنيا بصورت همه ويا با تفكيك نام هر كشور من واقعا شبكهايي رو ديدم كه هر بيننده اي را ميخ كوب ميكنه
2-بانك فيلم بيش از 40000 يا بيشتر انواع برنامه براي انتخاب نگاه كردن ويا دانلود كردن دارند
3-ورق زدن تمامي روزنامهاي آنلاين حتي روزنامهاي ايران نظير گل -همشهري -كيهان و...
4-بازيهاي آنلاين ودانلود انواع برنامها
5-تلفن اينترنتي مجاني وتلفن تصويري
6-شبكه تيوتر وفيسبوك البته كاملا مسدود ميباشند
با تشكر از شما
میتونیم یه نگاه دیگه از یک زاویه دیگه هم داشته باشیم
امروزه جهان به سمت دیجیتالی کردن فرستنده های تلوزیونی میره و از طریق همین امواج اینترنت رو هم ارسال میکنه (فکر کنم 3 مگ باشه )
خیلی از کشور های اروپایی یکی دو سال هست که به سمت دیجیتالی شده رفته اند و هنوز هیچ کشوری تمام دیجیتال نشده ( البته فکر کنم امسال میشن) و تا سال 2015 تمام کشور ها دیجیتالی میشن
حق با شماست دوست عزیز.
امروزه این شبکه های اینترنتی و سرویس های دیگه مانند netflix,video on demand,.... پیشگام هستن در
دنیا ولی هیچ جای دیگری رو هم نمیبینید که اینترنتشون مانند ما باشه!
این اینترنت ما هم با سرعت بالا و قیمت های مناسب بشه من خودم اولین مشتری این سیستم ها هستم!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)