تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 298 از 379 اولاول ... 198248288294295296297298299300301302308348 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,971 به 2,980 از 3782

نام تاپيک: Grand Theft Auto V

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

ولی Reloaded تا این لحظه تاریخی برای انتشار نسخه اختصاصیش مشخص نکرده ...

به هر حال فعلا که دارن هی اپدیت میدن و fix میکنن

صبر میکنم اگر از reloaded خبری نشد که بعید میدونم،حداقلش اینه نسخه نهایی اینارو میگیرم

2. این کاربر از cerita بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mobin20215's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

مشکل نسخه کرپک چیه که گیر دادن بهش ؟ تفاوتش با نسخه معمولی همون 64 گیگی چیه ؟
    والا منم نمیدونم چه مشکلی داره ولی دنبال این قضیه بودم و تو یه سایتی خوندم مطابق با قوانین جمهوری اسلامی ایران نبوده!
    حالا بزار ببینیم اگه نسخه های فشرده دیگه ای هم اومد و به اونا گیر دادن قضیه رو میفهمیم... نسخه های معمولی آنلاین و مولتی پلیر دارن و میشه چند نفره در آنلاین و نهایتا دو نفره در مولتی پلیر بازی کرد اما کورپک اومده واسه کم حجم شدن قسمت آنلاین رو حذف کرده و بعد فشردش کرده که فشردش 37 گیگه اما وقتی استخراج میشه 58 گیگ میشه.
    Last edited by mobin20215; 18-04-2015 at 23:41.

داره خودمونی میشه ali68124's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

به هر حال فعلا که دارن هی اپدیت میدن و fix میکنن

صبر میکنم اگر از reloaded خبری نشد که بعید میدونم،حداقلش اینه نسخه نهایی اینارو میگیرم
    می تونی از ip torrent دعوت نامه برام بفرستی

داره خودمونی میشه behnood1367's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

تا اینجا که من فهمیدم 2 نوع چیت دستی داره بازی یکی تو موبایل میزنی با پیش شماره 1999

یه نوع هم با زدن دکمه ~ تایپ میکنی مثلا turtle خونت زیاد میشه

این که با دکمه ~ میزنی خیلی راحت و سریعتره از تو موبایل زدن چون با کیبرد تایپ میکنی.

اینجا لیست چیتهایی که با دکمه ~ میزنی:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینم لیست چیتهای تو موبایل:

اینم ترینر بازی :

راهنمای ترینر:

موفق باشید

این ترینر هم واسه استیم بود :
    اینم کارایی که میکنه:

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و کنسول HOJ-JAT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    دانشکده مهندسی!

پيش فرض

من تو PS4 بازی نکردم اما برتری های PC نسبت به PS4 از جمله:
    60fps بودن
    موس و کیبرد
    ریختن مدهای مختلف
    و این تصاویر مقایسه گرافیک بازی رو بذار کنار هم خودت قضاوت کن ببین ارزش داره یا نه:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    من قبول دارم که پیسی گرافیکش بهتره اما این تصاویر رو قبول ندارم چون هرکدوم در یک بازه زمانی گرفته شده اند مثلا اولی از راست نسخه پیسی غروبه نسخه پلی شب!!!
    خوب چرا ما خودمون این کار رو نکنیم؟؟!!!
    من پلی 4 دارم .اگر کسی از دوستان 1080 60فریم میتونه اجرا کنه یا 4کا 60 فریم اعلام کنه
    من چند جا توی نقشه مشخص میکنم توی یک ساعت خاص میریم اونجا عکس میگیرم ...
    خواهش میکنم همکاری کنید
    با تشکر

پروفشنال jahangir1400's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

من قبول دارم که پیسی گرافیکش بهتره اما این تصاویر رو قبول ندارم چون هرکدوم در یک بازه زمانی گرفته شده اند مثلا اولی از راست نسخه پیسی غروبه نسخه پلی شب!!!
    خوب چرا ما خودمون این کار رو نکنیم؟؟!!!
    من پلی 4 دارم .اگر کسی از دوستان 1080 60فریم میتونه اجرا کنه یا 4کا 60 فریم اعلام کنه
    من چند جا توی نقشه مشخص میکنم توی یک ساعت خاص میریم اونجا عکس میگیرم ...
    خواهش میکنم همکاری کنید
    با تشکر
    عکس گرفتن چه ربطی به 60 فریم بودن داره مگه تو عکس پیداس؟ تازه کنسول هم که 30 فریمه

اگه مشکل شما بازه زمانیه شما اصلا اونو نادیده بگیر، موارد دیگه ای هم هست مثل کیفیت بافت، AA، Draw Distance، پوشش گیاهی
    اما کلا تفاوت خیلی عمده نیست، غیر از این حتی اگه گرافیک PC دقیقا مثل PS4 بود بازم واسه من یکی اون سه مورد هرکدومش کافی بود که نسخه PC رو انتخاب کنم

8. 2 کاربر از jahangir1400 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و کنسول HOJ-JAT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    دانشکده مهندسی!

پيش فرض

عکس گرفتن چه ربطی به 60 فریم بودن داره مگه تو عکس پیداس؟ تازه کنسول هم که 30 فریمه

اگه مشکل شما بازه زمانیه شما اصلا اونو نادیده بگیر، موارد دیگه ای هم هست مثل کیفیت بافت، AA، Draw Distance، پوشش گیاهی
    اما کلا تفاوت خیلی عمده نیست، غیر از این حتی اگه گرافیک PC دقیقا مثل PS4 بود بازم واسه من یکی اون سه مورد هرکدومش کافی بود که نسخه PC رو انتخاب کنم
    بحث انتخاب شما نیست چون هرکسی نظری داره
    گفتم که pc بهتره یعنی باید باشه چون در حالت 4k فقط قیمت ی دونه کارت گرافیکش با ps4 برابری میکنه!!!!

۱۰۸۰ -۶۰ فریم گقتم که سیستم های اند باشه پس فردا بقیه دوستان نیان بگن سیستم کسی که با pc گرفته مسخره بوده.
    هدفم اینه که ببینم این تفاوت ها در چه حدی هستند...در تمامی شرایط یکسان با افرادی مطمئن از دوستان p30 world

یک باری دیگه میگم اگر کسی از دوستان سیستمش high end 1080-60fps هست ب من اعلام کنه تا مقایسه ای تصویری بگذاریم

10. این کاربر از HOJ-JAT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه behnood1367's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

گفتم که pc بهتره یعنی باید باشه چون در حالت 4k فقط قیمت ی دونه کارت گرافیکش با ps4 برابری میکنه!!!!

۱۰۸۰ -۶۰ فریم گقتم که سیستم های اند باشه پس فردا بقیه دوستان نیان بگن سیستم کسی که با pc گرفته مسخره بوده.
    هدفم اینه که ببینم این تفاوت ها در چه حدی هستند...در تمامی شرایط یکسان با افرادی مطمئن از دوستان p30 world

یک باری دیگه میگم اگر کسی از دوستان سیستمش high end 1080-60fps هست ب من اعلام کنه تا مقایسه ای تصویری بگذاریم
    در خوب بودن ps4 هیچ شکی نیست چون مخصوص بازی ساخته شده.اما همون pc های اند که شما می فرمایید غیر از بازی 1000 تا کار دیگه انجام میده اگر در حالت کلی بخاییم مقایسه کنیم ps4 اصلا قابل قیاس نیست با pc high end که میشه حتی باهاش بازی ساخت.انیمیشن ساخت و هزاران کاربردی که میلوینها انسان روزی زمین از pc و همچنین خود شما بهره میبرید.

اما بحث قیمت هم باشه من الان با گرافیک gtx550 خریدم 200 هزا رتومن الان دارم روی نرمال بازی میکنم و خیلی راضیم.

اصلا بحث کنسول با pc نکنید pc دروازه دنیای مجازیه کنسول دریچه هم نیست فقط واسه بازیه.

ps4 میتونه تا سال 2020 تمام بازیهای روز جهان رو با بهترین کیفیت بیاره جدا از اون عنواین اختصاصی که داره خودش کلی من خودم فن ps4 هستم اما این قیاس درست نیست.

هر کسی تو دنیا از خداشه ps4 داشته باشه یکیش خود من چون play station یعنی ایستگاه بازی یعنی عشق و حال.میگم من عاشق ps4 هستم ولی یا کامپیوتر قیاسش نکنید با xone باید قیاس بشه کنسول با کنسول pc با pc

از قدیم گفتن کبوتر با کبوتر باز با باز.

موفق باشید

12. 4 کاربر از behnood1367 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز virus2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    NormandySR2       نام.گوشی : Samsung Galaxy Note3

پيش فرض

من هنوز بازی به دستم نرسیده، 2 - 3 روز دیگه خبر میدم هماهنگ کنیم.

در خوب بودن ps4 هیچ شکی نیست چون مخصوص بازی ساخته شده.اما همون pc های اند که شما می فرمایید غیر از بازی 1000 تا کار دیگه انجام میده اگر در حالت کلی بخاییم مقایسه کنیم ps4 اصلا قابل قیاس نیست با pc high end که میشه حتی باهاش بازی ساخت.انیمیشن ساخت و هزاران کاربردی که میلوینها انسان روزی زمین از pc و همچنین خود شما بهره میبرید.

اما بحث قیمت هم باشه من الان با گرافیک gtx550 خریدم 200 هزا رتومن الان دارم روی نرمال بازی میکنم و خیلی راضیم.

اصلا بحث کنسول با pc نکنید pc دروازه دنیای مجازیه کنسول دریچه هم نیست فقط واسه بازیه.

ps4 میتونه تا سال 2020 تمام بازیهای روز جهان رو با بهترین کیفیت بیاره جدا از اون عنواین اختصاصی که داره خودش کلی من خودم فن ps4 هستم اما این قیاس درست نیست.

هر کسی تو دنیا از خداشه ps4 داشته باشه یکیش خود من چون play station یعنی ایستگاه بازی یعنی عشق و حال.میگم من عاشق ps4 هستم ولی یا کامپیوتر قیاسش نکنید با xone باید قیاس بشه کنسول با کنسول pc با pc

از قدیم گفتن کبوتر با کبوتر باز با باز.

موفق باشید
    اینجا اصلا بحث مقایسه کنسول با PS4 نیست، در اینکه PC چه قابلیت هایی داره شکی نیست و همه اینو میدونن.
    الان بحث سر اینکه تفاوت های میان نسخه ps4 و pc این بازی در چه حده. ( که به نظرم جالب می تونه باشه و جای بررسی کردن داره )

این تصاویر مقایسه شده یکم نا عادلانه اس چون نسخه PC روی 4k تست شده، اینجوری بحث کشیده میشه سر اینکه کنسول بهتره یا PC ( که جای بحث کردن نداره).
    به نظرم در رزولوشن های یکسان میشه مقایسه عادلانه ای انجام داد. ( با تغییر آپشن های اضافه گرافیکی )

14. 2 کاربر از virus2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

یادش بخیر اون gta iv که پدر مارو در اورد تا اجرا شه، بعدشم انقد مشکل داشت که نشد بازی کنیم.
    اینم اینجوریه ؟
    من که کنسول گرفتم خودمو راحت کردم.
    فقط میخوام بدونم اینم انقد مزخرف واسه پی سی دادن یا نه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •