تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 298 از 301 اولاول ... 198248288294295296297298299300301 آخرآخر
نمايش نتايج 2,971 به 2,980 از 3009

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | تـــاج آسـیـا | جلد 2

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با جوی که دیروز راه افتاده بود برای نیکبخت واقعا دلم براش سوخت..وقتی همه تشویق میشدنو این نمیشد وقتی بهش فحش میدادن....خیلی لحظه سختیه در تمرین تیم خودی فحش بخوری
    بعد 7 سال باز هم فحش بخوری اون هم در تمرین تیم خودی....
    نیکبخت چوب کاراشو خورده به نظرم دیگه فقط باید حمایت بشه.....درسته مصاحبه های بدی کرد ولی من خودم شخصا خودمو گذاشتم یه لحظه به جاش.....وقتی در هر بازی تماشاگرا همه جوره به فحش میکشنت چه حالی پیدا میکنی؟بالاخره برمیگردی یه چیزی میگی که دل خودت یه ذره خنک بشه....
    نیکبخت خیلی بیچاره تر اونه که هنوزم تحقیر بشه و فحش بخوره
    الان بازیکن استقلاله نباید روحیشو تضعیف کردو خوردش کرد.....باید کمکش کنیم و اینطوری شرمندش کنیم....
    بدون شک گذر زمان همرو اروم تر میکنه.....من شخصا هرچی میگذره بیشتر میتونم بپذیرمش....
    دیگه به خاطر گل روی کاپیتانم که شده باید حمایتش کنیم....هر چی باشه مجیدی اومده و ضمانتشو کرده روی فرهادو نمیشه زمین انداخت....میشه؟

اینم خبر خوب

منتظری از امروز در تمرین استقلال

به گزارش
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ، پژمان منتظری که ظاهرا شب گذشته با مسئولان باشگاه استقلال برای حضور نیم فصلی در این تیم به توافق رسیده است از امروز در تمرینات استقلال شرکت می‌کند.

منتظری با یک تیم چینی به توافق رسیده ولی ظاهرا به دلیل تفاوت زمانی لیگ ایران و چین منتظری می تواند یک نیم فصل در جمع آبی پوشان باشد.
    Last edited by Amir M.ohAma.D; 03-07-2013 at 11:29.

2. 12 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه federrer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Virtual World

پيش فرض

فرهاد، علیرضا را صدا می کند و دوتایی می روند سمت سکوها.رحمتی هم می رسد.فرهاد دست نیکبخت را می گیرد و به جمعیت اشاره می کند.نیکبخت از مردم می خواهد هوایش را داشته باشند.می گوید که از برگشت به استقلال خوشحال است. فریاد دروغگو بلند می شود.فرهاد مجیدی دستانش را بالا می برد و برای نیکبخت دست می زند و روی او را می بوسد.سکوها حرف کاپیتان را زمین نمی زنند.
    نیکبخت تشویق می شود.

4. 5 کاربر از federrer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

راز پیشنهاد 7/5 میلیاردی به رحمتی فاش شد!!

FB

دقایقی پیش سایت گل با چاپ کردن مذاکرات تلفنی رویانیان با رحمتی که خود سید آن را ضبط کرده بود پرده از این مذاکرات بداشت.
    فایل این مذاکره به دست خبرنگاران رسیده...

آقای مدیر عامل با موبایل سید مهدی رحمتی تماس می گیرد.مقادیری حال و احوالپرسی تفننی رد و بدل می شود و گفتن از اینجا و آنجا و تیم ملی و استقلال و پرسپولیس . بعد هم پیشنهاد حضور به رحمتی در پرسپولیس. اما سئوال این است که :
    آخرش چند؟
    -جواب تکان دهنده است اما نه برای رحمتی که قبلا شرط و پی اش را کرده : دیگه سید جان بیشتر از هفت و نیم (میلیارد)نمی تونیم بدیم برای 3 سال.البته هواتو داریم.شما با ما ببند،ما همون پیش پرداخت نقد دو و نیم رو به شما میدیم.قبلا گفته بودم دو میلیارد الان میگم دو و نیم.بهتر از چکای برگشت خورده است(می خندد)...
    تماس تمام می شود.

پ ن : سید تا ابد یادمون نمیره عشقت به استقلال رو
    تو شماره یک معرفتی
    همین...

6. 10 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

ناصر من چیکارت کنم آخه !

یه جا میگی بیاییم گذشته ها رو در مورد نیکبخت و حرفایی که زده فراموش کنیم بعد میایی به حرکت چند سال پیش قلعه نویی گیر میدی دوباره !
    مدارای با قلعه نویی خیلی راحت تره نسبت به نیکبخت ! این قلعه نویی چنان اذیتش کردیم که اون اواخر بدجوری ناراحت شد !

خیلیا دستشون رو واسه ما طرفدارا مشت کردن
    حجازی یکی از اسطورهای بزرگیه که این کار رو نکرده مقایسش نکن با کسی

خب ما که کمتر از 7 روز دیگه میریم با تیمی که 2 تا قهرمانی جام یوفا داره بازی میکنیم...
    اونم تو استادیوم خونگیشون نه تو کمپ تمرینی!!

تیمای دو ستاره با هم بازی دارن یکی 2 تا قهرمانی آسیا یکی 2 تا قهرمانی جام یوفا!

گزارش تمرین صبح امروز استقلال /انصاری‌فرد در نزدیکی آبی‌ها تمرین کرد/ تمرینات اختصاصی قاضی با حاج‌قاسم

تمرینات تیم فوتبال استقلال از ساعت ۱۰ و ۳۰دقیقه صبح در محل آکادمی ملی المپیک با حضور امیر قلعه‌نویی برگزار شد.
    انصاری‌فرد در نزدیکی آبی‌ها تمرین کرد/ تمرینات اختصاصی قاضی با حاج‌قاسم
    در این تمرین که امیر قلعه‌نویی و تمامی اعضای کادر فنی حضور داشتند و به دقت عملکرد بازیکنان استقلال را زیر نظر گرفته بودند، آبی‌پوشان به انجام تمرینات بدنسازی و هوازی پرداختند.
    *مهدی رحمتی که روز گذشته با لباس شخصی در تمرینات حاضر بود امروز همراه سایر بازیکنان به تمرینات بدنسازی پرداخت.
    *فرهاد مجیدی مهاجم با سابقه استقلال نیز در تمرین صبح امروز غایب بود.
    *علیرضا نیکبخت واحدی که روز گذشته اولین تمرین خود را همراه استقلال انجام داده بود امروز هم تمرینات آماده‌سازی و هوازی خود را کنار سایر بازیکنان استقلال انجام داد و مشکلی در تمرینات نداشت. نکته جالب توجه اینکه کریم انصاری‌فرد و کاظم برجلو در زمین چمن آکادمی دور زمین می‌دویدند و به کارهای هوازی می‌پرداختند. آنها در نزدیکی استقلال تمرین می‌کردند و با استقلالی‌ها رودر رو شدند.
    *در پایان تمرین امیر قلعه‌نویی برخی از بازیکنان استقلال صحبت‌های خصوصی‌ را داشت و پیرامون شرایط آمادگی آنها نکاتی را گوشزد می‌کرد.
    *محمد قاضی مهاجم جدید تیم استقلال پس از اتمام تمرینات گروهی با حاج قاسم مربی بدنساز استقلال تمرینات اختصاصی را انجام می‌داد.
    *آکاله بازیکن ساحل عاجی و تستی در تمرین صبح امروز استقلال غایب بود.

منتظری: شاید نیم فصل دوم هم در استقلال بازی کنم

پژمان منتظری بعد از جلسه با علی فتح‌الله‌زاده در جمع خبرنگاران اظهار داشت: همه در جریان رفتنم از استقلال بودند قرار بود تیم چینی من را به تیم دیگری قرض بدهد چون چهار بازیکن خارجی خود را گرفته بودند اما من گفتم بهتر است به طور قرضی در استقلال بازی کنم.
    وی افزود: آنها گفتند چون می‌خواهی این بند قرارداد اضافه شود از دستمزدت کم می‌کنیم و خوشبختانه در مورد مسئله مالی با فتح‌الله‌زاده صحبت نکردم و حتی او به من گفت می‌خواهی تا نیم فصل در استقلال باشی یا نیم فصل؟ که گفتم تا نیم فصل بهتر است. او در این چند ماه به من لطف زیادی کرد. در این چند سال چیزهایی برای خودم ساختم که حیفم آمد آنها را از دست بدهم. مطمنئنا تا نیم فصل در استقلال می‌مانم و البته قراردادی هم نبسته‌ام اما در ایران دوست دارم برای استقلال بازی کنم و چند روز آینده تصمیم می‌گیرم که نیم فصل دوم هم می‌مانم یا از استقلال جدا می‌شوم ولی در لیگ قهرمانان آسیا حتما استقلال را همراهی می‌کنم.
    وی در مورد اینکه به همه چیز انتقال به چین فکر کرده است یا نه، گفت: حتی تیم‌های عربی که می‌گویید بهتر است سایه سنگینی داشت که بازیکن را تنبل بار می‌آورد. من دوست داشتم دو سال در خارج از ایران بازی کنم و شاید دیگر این فرصت نصیبم نشود. شاید اگر صبر می‌کردم بعد از جام جهانی می‌توانستم به تیم‌های دیگر بروم و شش ماه پیش قصد ترک استقلال را داشتم که قلعه‌نویی و فتح‌الله‌زاده مخالفت کردند. یکی از دغدغه‌های فکری من همین بود که بعد از جام جهانی پیشنهادهای بیشتری می‌آید ولی آن هم یک نوع ریسک بود. یادتان نرود موقعیتی نصیبم شده که می‌توانم ۶ ماه در استقلال باشم ولی هیچ چیز قطعی نیست و شاید در نیم فصل دوم هم در استقلال بمانم و در این چندروز تصمیم نهایی‌ام را می‌گیرم.
    مدافع ملی پوش استقلال در مورد مسافت زیاد ایران وچین اذیت‌تان نمی‌کند، گفت: ممکن است هر تصمیمی بگیرم و همان ۶ ماه پیش در مورد اردوهای تیم ملی با تیم چینی توافق کردم و گفتم این بند از بندهای اصلی قراردادم است.
    وی در مورد مشورتش با کی‌روش برای سفر به چین، گفت: مشورت نکردم چون فرصتی پیش نیامد.
    منتظری در مورد تیم پیشنهاد دهنده چینی گفت: تیم دالیان چین نیست اما تیم ضعیفی هم نیست و به زودی اسم تیم را می‌گویم و پیشنهاد آنها به من ایمیل شده است. اما مطمئن باشید این تیم در خود چین حضور دارد. خودم هم اسم تیم را نمی‌دانم(با خنده)
    منتظری در مورد حضورش در تمرین استقلال، گفت: ۶ ماه است که به اهواز نرفته‌ام اگر تا ساعت ۱۹ بلیت گرفتم می‌روم اهواز وگرنه امروز در تمرین استقلال شرکت می‌کنم. گذرنامه‌ام را امروز گرفتند و برایم ویزا هم گرفته شده و با استقلال به اوکراین می‌روم.
    وی افزود: برخی تیم‌ها من را می‌خواستند اما دیگر پیشنهاد ندادند و در برخی مقاطع مذاکرات‌مان به جایی نرسید.
    منتظری در مورد دور بودنش از لیگ ایران باعث نمی‌شود حضورش در تیم ملی تحت تاثیر قرار بگیرد، گفت: کی‌روش همیشه روی بازیکنانش برنامه ریزی می‌کند و این مسئله عاملی نیست که از تیم ملی جدا شوم و همانطور که گفتم دوست دارم دو سال دوری از فوتبال ایران را تجربه کنم ولی در اردوهای تیم ملی حضور داشته باشم.

تیموریان: دوشنبه هفته آینده با فتح الله زاده جلسه دارم/ خودمان هم هنوز آخر فیلم را ندیده ایم

هفته آینده جلسه دوم سرژیک تیموریان و علی فتح الله زاده برگزار می شود.
    تیموریان با اعلام این خبر به خبرنگار اوج نیوز گفت: تا هفته دیگر اتفاق جدیدی درباره وضعیت آندو رخ نمی دهد.
    وی ادامه داد: من دوشنبه هفته آینده یک بار دیگر با فتح الله زاده قرار دارم و تا آن موقع تکلیف پیشنهادات خارجی آندو هم مشخص می شود.
    تیموریان در پایان خاطرنشان کرد: خودم هم نمی دانم تا هفته دیگر چه اتفاقی می افتد به همین دلیل از رسانه ها هم خواهش می کنم درباره وضعیت آندو گمانه زنی نکنند. خود ما هم هنوز آخر فیلم را ندیده ایم

Abieteh
    Last edited by Nasser_ZRE; 03-07-2013 at 15:02.

8. 3 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض مهاجم موردنظر استقلال و پرسپولیس پرید

مهاجم تیم ملی فوتبال ایران در تیم ذوب آهن ماندنی شد.

به گزارش "ندای انقلاب" به نقل از اوج نیوز، محسن مسلمان که در حال حاضر برای مذاکره با باشگاه ذوب آهن در این باشگاه حضور دارد در گفتگویی کوتاه اظهار داشت: «یک سال دیگر با ذوب آهن قرارداد داشتم اما باید توافق می کردم که الان این توافق انجام شده و یک سال دیگر در ذوب آهن می مانم.»

وی در خصوص داشتن پیشنهاد از استقلال گفت: «هر چه که بوده تمام شد و من در ذوب آهن ماندم.»

+

آخرین وضعیت قرارداد نکونام و رحمتی با استقلال

مهدی رحمتی و جواد نکونام امشب قراردادشان را با باشگاه استقلال امضا می‌کنند.

به گزارش افکارنیوز، علی فتح‌الله‌زاده در مراسم رونمایی از نوشابه انرژی‌زای استقلال اعلام کرد که جواد نکونام و مهدی رحمتی امشب با حضور در دفتر او قراردادشان را با باشگاه استقلال امضا می‌کنند.

مهدی رحمتی روز گذشته به دلیل بدحالی فقط زیر برگه را امضا کرده اما پولی از باشگاه نگرفته است و از سویی جواد نکونام هم به فتح الله زاده قول داده امشب با وی قرارداد خود را امضا می کند.

10. 4 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز XENON24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اینم واسه اونایی که خبر بازی استقلال با دینامو کیف اوکراین رو دروغ میدونستن.
    حالا بهتره به سایت باشگاه دیناموکیف برید و علاوه بر اینکه لوگوی باشگاه استقلال رو میبینید زمان سنج این بازی رو هم ببینید. ظاهرا اوکراینی ها برای این بازی ثانیه شماری میکنن
    در ضمن پیش بینی نتیجه بازی رو هم برای کابران سایت قراردادن.
    باشگاه پر افتخار دیناموکیف اعلام کرده بود باعث افتخارشون هست که با قهرمان لیگ ایران و یکی از پرافتخار ترین تیم های آسیا بازی خواهند کرد...

12. 9 کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

14. 11 کاربر از hosseincode2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی M E S S I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

تمرین تیم فوتبال استقلال

عکاس: جاوید نیک‌پور

تاریخ: ۹۲/۴/۱۱

Last edited by M E S S I; 03-07-2013 at 17:30.

16. 9 کاربر از M E S S I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

امیرحسین صادقی با استقلال تمدید کرد

مدافع استقلال یک سال دیگر در این تیم ماندنی شد.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، امیرحسین صادقی پس از خروج از دفتر علی فتح‌الله‌زاده از تمدید قراردادش به مدت یک سال با استقلال خبر داد.

18. 5 کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

غیبت مجدد مجیدی در تمرین استقلال
    شعار علیه دایی و رحمان احمدی/ دسته گل برای استقلالی‌ها و حضور منتظری و صادقی

تیم فوتبال استقلال که صبح امروز تمرینات خود را در سالن وزنه آکادمی ملی المپیک برگزار کرده بود از ساعت 18.30 در کمپ زنده‌یاد حجازی برنامه‌های تمرینی خود را پیگیری کرد.

حدود 800 نفر از طرفداران این تیم حاضر بودند و به تشویق بازیکنان محبوب خود پرداختند.

*فرهاد مجیدی که در تمرین صبح امروز آبی‌پوشان غایب بود باز هم در تمرین نوبت عصر شرکت نکرد.

*قبل از آغاز تمرین امروز یکی از هواداران بانوی استقلال با اهدای شاخه گل به بازیکنان این تیم از آنها استقبال کرد.

*امیر قلعه‌نویی در ابتدا با بازیکنان تیمش صحبت کرد و برنامه‌های تمرینی را به آنها توضیح داد.

*مهدی رحمتی و نیکبخت واحدی که از روز گذشته در تمرین حاضر بودند امروز پا به پای دیگر بازیکنان در کارهای گروهی شرکت کردند.

*تماشاگران تیم استقلال در خصوص پیوستن قاسم دهنوی به پرسپولیس صحبت کرده و اعتقاد داشتند این بازیکن فصل گذشته همین کار را با استقلال انجام داد. تعدادی از تماشاگران می‌گفتند دهنوی باید یک سال محروم شود.

*شاهرخ بیانی، سیروس دین محمدی و منصور پور حیدری در تمرین امروز حاضر بودند.

*تماشاگران تیم استقلال امروز شور و اشتیاق زیادی داشتند. آنها در ابتدا مجددا لقب مالدینی را به نیکبخت واحدی دادند و او را با مدافع پرسابقه و محبوب سابق تیم ملی ایتالیا قیاس کردند.

علاوه بر این تماشاگران استقلال علیه علی دایی شعار دادند که این مسئله با واکنش قلعه‌نویی مواجه شد. آنها در ادامه در جهت حمایت از رحمتی شعارهایی را علیه دروازه‌بان سپاهان، رحمان احمدی دادند و از کی‌روش می‌خواستند تا رحمتی را به تیم ملی برگرداند.

*با گذشت 40 دقیقه از تمرین آبی‌پوشان پژمان منتظری و امیرحسین صادقی به محل تمرین آمده و با سرمربی استقلال خوش و بش کردند. تماشاگران تیم استقلال نیز به شدت این دو بازیکن را تشویق کردند. منتظری و صادقی بلافاصله بعد از رسیدن بازیکنان به سمت آنها رفته و با هم‌تیمی‌هایشان خوش و بش کردند. البته صادقی زودتر محل تمرین را ترک کرد.

*مرحله ابتدایی تمرین به انجام کارهای تاکتیکی اختصاص داشت. سپس بازیکنان به ارسال از جناحین رو آوردند و بقیه در قالب دو تیم فوتبال درون تیمی را پشت سر گذاشتند. مرحله پایانی تمرین شوت به سمت دروازه بود که سرمربی استقلال تاکید زیادی روی آن داشت تا بازیکنان با دقت این ضربه‌ها را بزنند.

*قرار است بازیکنان استقلال فردا در دیداری دوستانه به مصاف منتخب کرج بروند.

آبی‌پوشان روز جمعه تهران را به مقصد اوکراین ترک خواهند کرد.

FARS

20. 4 کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •