با جوی که دیروز راه افتاده بود برای نیکبخت واقعا دلم براش سوخت..وقتی همه تشویق میشدنو این نمیشد وقتی بهش فحش میدادن....خیلی لحظه سختیه در تمرین تیم خودی فحش بخوری
بعد 7 سال باز هم فحش بخوری اون هم در تمرین تیم خودی....
نیکبخت چوب کاراشو خورده به نظرم دیگه فقط باید حمایت بشه.....درسته مصاحبه های بدی کرد ولی من خودم شخصا خودمو گذاشتم یه لحظه به جاش.....وقتی در هر بازی تماشاگرا همه جوره به فحش میکشنت چه حالی پیدا میکنی؟بالاخره برمیگردی یه چیزی میگی که دل خودت یه ذره خنک بشه....
نیکبخت خیلی بیچاره تر اونه که هنوزم تحقیر بشه و فحش بخوره
الان بازیکن استقلاله نباید روحیشو تضعیف کردو خوردش کرد.....باید کمکش کنیم و اینطوری شرمندش کنیم....
بدون شک گذر زمان همرو اروم تر میکنه.....من شخصا هرچی میگذره بیشتر میتونم بپذیرمش....
دیگه به خاطر گل روی کاپیتانم که شده باید حمایتش کنیم....هر چی باشه مجیدی اومده و ضمانتشو کرده روی فرهادو نمیشه زمین انداخت....میشه؟

اینم خبر خوب
منتظری از امروز در تمرین استقلال
به گزارش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
، پژمان منتظری که ظاهرا شب گذشته با مسئولان باشگاه استقلال برای حضور نیم فصلی در این تیم به توافق رسیده است از امروز در تمرینات استقلال شرکت میکند.
منتظری با یک تیم چینی به توافق رسیده ولی ظاهرا به دلیل تفاوت زمانی لیگ ایران و چین منتظری می تواند یک نیم فصل در جمع آبی پوشان باشد.