تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 298 از 308 اولاول ... 198248288294295296297298299300301302 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,971 به 2,980 از 3075

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | بلوگرانا | جلد 2

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

شوکر: مارادونا بهتر از مسی است؛ ولی نوبت مسی هم می رسد

اسطوره کروات دنیای فوتبال بر این باور است که مهاجم سابق ناپولی همچنان بهترین ستاره تاریخ دنیای فوتبال بوده است

سایت گل- داوور شوکر، اسطوره سابق تیم ملی کرواسی براین باور است که دیگو آرماندو مارادونا، فوتبالیست برتری در مقایسه با لیونل مسی بوده است

مسی در ماه ژانویه برای چهارمین سال متوالی توپ طلای دنیای فوتبال را مال خود کرد و بعد از آن هم برای ششمین بار در کارنامه ورزشی اش با بارسلونا قهرمانی در لالیگا را تجربه نمود و بعد از آن هم رکورد گلزنی در بازیهای متوالی در یک فصل را شکست

در این میان داوور شوکر، بازیکن سابق رئال مادرید بر این باور است که مسی برای رساندن سطح موفقیت هایش به مارادونا، باید همچنان پیشرفت کند تا بتواند جای دن دیگو را به عنوان بهترین بازیکن تاریخ دنیای فوتبال بگیرد.

محتوای مخفی: ادامه 
    شوکر 45 ساله در گفت و گو با فیفا دات کام گفت:« فکر می کنم مارادونا بهتر از مسی است. دوران موفقیت مسی از راه می رسد. او گلهای فراوانی را خواهد زد و رکوردهای بیشتری خواهد شکست. ولی او باید با تیم ملی آرژانتین یک قهرمانی به دست بیاورد. او هنوز خیلی جوان است و زمان او از راه خواهد رسید. من برای او بهترین ها را آرزو می کنم.»

مهاجم سابق رئال مادرید در ادامه به تمجید از کریس رونالدو، ستاره باشگاه مادریدی پرداخت و به این نکته اشاره کرد که مردم دنیا فقط می توانند توانایی های کریس و مسی را در دنیای فوتبال بستایند.

شوکر ادامه داد:« می توان این طور گفت که مسی و کریس جدای از این دنیا هستند. آنها خیلی فراتر از سایرین هستند و می توان آنها را با افرادی مثل پله، مارادونا، کرویف، و بکن باوئر مقایسه کرد.»

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Maradona was better, but Messi's time will come - Suke

Which Trio is the Best

1) Ribery , Muller, Robben
    2) Hazard , Mata, Oscar
    3) Xavi , Messi, Iniesta
    4) Gotze ,Lewandoski , Reus
    5) Ronaldo ,Benzema, Ozil
    6) Costa ,Falcao , Turan
    7) Kagawa ,RVP ,Rooney
    8 )Toure, Aguero, Silva
    9) Pastore, Ibrahimovic, Moura
    10) Walcot, Giroud, Cazorla

2. 6 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

یادداشت: انسانی به نام پپ گواردیولا

سایت گل نگاهی انداخته به تفکرات مربی کاتالان بایرن مونیخ.

سایت گل - «هیچ چیزی خطرناک‌تر از ریسک نکردن نیست!» این یکی از جملات درخشان پرشمار پپ گواردیولا در چهار سال حضورش روی نیمکت بارسلونا است. این جمله از زبان یک مربی بیان شده که خودش هم مانند هر انسان دیگری ممکن است در برخی شرایط احساس خطر کند.

حضور او در نشست خبری، رستوران یا ورزشگاه کافی است تا دیگران در اولین برخورد مبهوت شوند. کمتر کسی مانند او سخن می‌گوید. زلاتان ایبراهیموویچ حق داشت بگوید پپ فیلسوف است. واقعا همین است. مربی کاتالان در صدها نشست خبری که داشته فلسفه ناب خود در فوتبال، و در زندگی را به نمایش گذاشته. پشت فردی که از فوتبال و سیستم‌هایش حرف می‌زند فردی است با لبخند و با نگاهی ثابت که سخنان خردمندانه‌ای به زبان می‌آورد.

اعداد دوران باشکوه گواردیولا در بارسلونا

1 پپ عنوان مرد سال کاتالونیا را پس از اولین فصل حضور در بارسلونا به دست آورد

2 او دو لیگ قهرمانان، دو جام باشگاه های جهان و دو سوپرجام در دوران حضورش در بارسا کسب کرد

3 گواردیولا بارسلونا را در فصل های 2008 تا 2011 به سه قهرمانی پیاپی در لالیگا رساند

14 تیم پپ در چهار سال حضور او از 19 قهرمانی ممکن 14 تا را کسب کرد

247 او در 247 بازی مربی بارسلونا بود. تیم او در تمامی این دیدارها در زمینه مالکیت توپ حاکم میدان بود. آنها 179 بازی را بردند و تنها 21 بازی را باختند.
    سخت بتوان پپ مربی را از پپ انسان جدا کرد. او به‌ندرت احساساتش را پنهان می‌کند. کافی است او را در نشست خبری ببینید تا در همان نگاه اول دریابید قرار است در چند دقیقه بعد چه حرف‌هایی بزند. او تصمیم می‌گیرد که چه فردی به او نزدیک باشد و چه فردی نه. اما او حریم شخصی سختی دارد و از آن با چنگ و دندان دفاع می‌کند. او به باورها و هویت خود پایبند است و اجازه نمی‌دهد فردی آن را به راحتی تغییر دهد.

«بر این باورم که در جاهایی که قرار است چیزی را مدیریت کنید باید این را در نظر بگیرید که فردا ممکن است در آن جا نباشید...»

گواردیولا اغلب زمانی مصاحبه می‌کند که لازم باشد (مانند مراسم توپ طلا). او علاقه‌ای به شهرت و ستایش ندارد. او می‌داند کیست و به خودش تردیدی ندارد. کاتالونیا ملت اوست، فوتبال زندگی‌اش است و ناکامی تنها بخشی از موفقیت به شمار می‌رود.

او بارها نبردهای درونی خود را نشان داده؛ نبرد دل و جانش با مغز و منطقش را. اما او تمایل دارد احساساتی‌ترین بخش شخصیتش را پنهان نگاه دارد. او زمانی گفت: «بخشی از من می‌گوید همچنان درگیر فوتبال باش. بخش دیگری هم می‌گوید فرار کن!» او پس از مدتی استراحت با قدرت بازیافته و با باتری‌های شارژ حس کرد انرژی لازم برای چالشی جدید را دارد. شاید بزرگ‌ترین چالش زندگی حرفه‌ای و حتی زندگی شخصی‌اش: بایرن مونیخ.

گواردیولای مربی و گواردیولای انسان هر روز کنار هم هستند. بزرگ‌ترین اشتباه این است که تصور کنیم این نابغه تنها به استراتژی‌های بلندمدت می‌اندیشد: «من نمی‌توانم برای بیشتر از شش ماه، یک سال پیش رو برنامه‌ریزی کنم. من خسته می‌شوم. برایم غیرممکن است.»

به همین دلیل است که پپ می‌تواند زمانی که کمتر کسی انتظارش را دارد شگفتی بیافریند. او پپ است. مردی افتاده و فروتن.

«شما خوب هستید و می‌دانید که خوب هستید. بروید و این را نشان دهید. من به‌شدت مدافع انسان‌ها هستم و به آنها بسیار، بسیار، بسیار زیاد باور دارم.»

Man behind the myth: the real Pep Guardiola

4. 7 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

مسي ماليات 10 ميليون يورويي را پرداخت کرد

ستاره آرژانتيني بارسلونا مبلغ ماليات 10 ميليون يورويي را با تأخير پرداخت کرد.

براساس گزارش لا وانگورديا، ليونل مسي در چند روز گذشته متمم ماليات سال 2010 و 2011 را فراهم کرد و آن را به علاوه 10 ميليون يورو به مقامات مالياتي پرداخت کرد.

به گزارش فارس، منابع مرتبط با اين پرونده تأييد کردند که پرداخت‌هاي اين بازيکن مطابق با مبلغ بدهکاري وي براي ماليات درآمد حق پخش تصويرش در سال 2010 و 2011 بوده است.

بر اساس همين منبع مرتبط، مسي همچنين به دنبال رسيدن به توافق با مأموران مالياتي بر روي مبلغي است که مدعي شده‌اند در سال‌هاي مالي 2006، 2007 و 2008 نيز پرداخت نشده است. اين بازيکن پذيرفته است که براي درآمد حاصل از حق پخش تصويرش بايد ماليات پرداخت مي‌کرده و اميدوار است که هر مسئله‌اي که در رابطه با پرداخت ماليات وي در اين 3 سال وجود دارد، برطرف کند.

اداره جرايم مالي بارسلونا شکايتي عليه مسي و پدرش در تاريخ 12 ژوئن تنظيم کرده و آنها را به تخطي از پرداخت ماليات محکوم کرد. اکنون اين بازيکن و پدرش به 3 جرم مالياتي در سال‌هاي 2007، 2008 و 2009 متهم شده‌اند و تلاش مي‌کنند با رسيدن به توافق با مقامات مالياتي از پرداخت بيش از 4 ميليون يورو براي ماليات حق پخش تصوير جلوگيري کنند.

به نظر مي‌رسد مسي 17 سپتامبر در دادگاه شهر گاوا در نزديک بارسلونا در دادگاه حاضر شود، هرچند وکيلش تأکيد کرده که بازيکن بارسلونا به شدت قوانين اسپانيا را رعايت مي‌کند.
    منبع : ورزش 3

6. 4 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    طبیعت سبز

پيش فرض

خداحافظی پپ از بارسا به عنوان بازیکن

================================================== ================================================== ====

8. 9 کاربر از M A S 0 U D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز arashsard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

کرايف: مسي ديکتاتور است و بايد او را فروخت

اسطوره سابق بارسلونا مسي را "ديکتاتور" خواند و پيشنهاد فروش او به تيم ديگري را داد.

هواداران بارسلونا با اشتهاي زياد در انتظار فصل جديد ليگا هستند تا شاهد هنرنمايي ليونل مسي در کنار نيمار، ستاره برزيلي جديد تيم خود باشند. بارسلونا پس از کش‌وقوس‌هاي زياد نيمار، ستاره جوان سانتوس را جذب کرده است.

يوهان کرايف، اسطوره سابق بارسلونا جذب نيمار را تصميمي درست ندانست و در سخناني عجيب خواستار فروش مسي شد؛ چرا که معتقد است با آمدن نيمار جنگ غرور در بارسلونا شعله‌ور خواهد شد. او در گفت‌وگو با روزنامه‌ "مارکا" اسپانيا عنوان کرد: "بارسلونا نيمار را خريد و بايد مسي را بفروشد. بر اين باورم که با آمدن نيمار جنگ غرور بين او و مسي شعله‌ور خواهد شد. بارسلونا براي جلوگيري از چنين مشکلي بايد مسي را بفروشد. مخالف درگيري و نزاع بين بازيکنان هستم، به همين خاطر اگر رييس بارسلونا بودم، هيچ وقت نيمار را جذب نمي‌کردم."

او افزود: "نيمار و مسي هر دو در زدن ضربات ايستگاهي تبحر دارند. الان سوال اين است که کدام يک از آنها پشت اين ضربات قرار مي‌گيرند؟ گذشته از اين بارسلونا و نيمار با شرکت نايک قرارداد دارند اما مسي با آديداس. اين مسائل مشکل‌ساز خواهد شد. اگر من بودم، هيچ‌گاه دست به چنين ريسکي نمي‌زدم و نيمار را با وجود مسي جذب نمي‌کردم."

کرايف درباره اين سوال که مسي با ساموئل اتوئو و زلاتان ابراهيموويچ در مقطعي به مشکل خورد. آيا اين احتمال نمي‌رود که او با بازيکنان بزرگ نمي‌تواند کار کند، اين گونه پاسخ داد: "به نظر مي‌رسد مسي تا حدودي ديکتاتور است. وقتي اين توانايي را داري که در هر بازي بهترين بازيکن شوي، بايد تا حدودي ديکتاور هم باشي؛ چرا که هيبتت در محک قرار مي‌گيرد. فشار روي مسي زياد است؛ چرا که تماشاگران همواره از او مي‌خواهند که حرکات ديدني و بي‌نظير را در زمين انجام دهد. براي چنين کاري بايد او را در شرايط ايده‌آل نگه داشت و همه چيز طبق روال او باشد."

کرايف از سال 1973 تا 1978 پيراهن بارسلونا را به تن مي‌کرد. او پس از خداحافظي به دنياي مربيگري روي آورد و سال‌ها با آبي‌-اناري‌ها افتخار کسب کرد و حتي بعضي‌ها معتقدند که دوران طلايي بارسلونا به زمان حضور اين مربي هلندي در نوکمپ برمي‌گردد. او حتي پس از خداحافظي از دنياي مربيگري رابطه خود را با بارسلونا قطع نکرد و از سال 2003 تا 2005 به عنوان نايب رييس و دست راست خوان لاپورتا فعاليت کرد. اما پس از انتخاب راسل در سال 2010 او به طور کلي از بارسلونا کنار گذاشته شد که اين باعث شده است تا او به دشمن راسل تبديل شود و همواره عليه او صحبت کند.

ورزش 3

کاربر فعال مشاوره خرید گوشی موبایل Iloveu-ALL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

کرايف:مسي ديکتاتور است و بايد او را فروخت

اسطوره سابق بارسلونا مسي را "ديکتاتور" خواند و پيشنهاد فروش او به تيم ديگري را داد.

هواداران بارسلونا با اشتهاي زياد در انتظار فصل جديد ليگا هستند تا شاهد هنرنمايي ليونل مسي در کنار نيمار، ستاره برزيلي جديد تيم خود باشند. بارسلونا پس از کش‌وقوس‌هاي زياد نيمار، ستاره جوان سانتوس را جذب کرده است.

يوهان کرايف، اسطوره سابق بارسلونا جذب نيمار را تصميمي درست ندانست و در سخناني عجيب خواستار فروش مسي شد؛ چرا که معتقد است با آمدن نيمار جنگ غرور در بارسلونا شعله‌ور خواهد شد. او در گفت‌وگو با روزنامه‌ "مارکا" اسپانيا عنوان کرد: "بارسلونا نيمار را خريد و بايد مسي را بفروشد. بر اين باورم که با آمدن نيمار جنگ غرور بين او و مسي شعله‌ور خواهد شد. بارسلونا براي جلوگيري از چنين مشکلي بايد مسي را بفروشد. مخالف درگيري و نزاع بين بازيکنان هستم، به همين خاطر اگر رييس بارسلونا بودم، هيچ وقت نيمار را جذب نمي‌کردم."

او افزود: "نيمار و مسي هر دو در زدن ضربات ايستگاهي تبحر دارند. الان سوال اين است که کدام يک از آنها پشت اين ضربات قرار مي‌گيرند؟ گذشته از اين بارسلونا و نيمار با شرکت نايک قرارداد دارند اما مسي با آديداس. اين مسائل مشکل‌ساز خواهد شد. اگر من بودم، هيچ‌گاه دست به چنين ريسکي نمي‌زدم و نيمار را با وجود مسي جذب نمي‌کردم."

کرايف درباره اين سوال که مسي با ساموئل اتوئو و زلاتان ابراهيموويچ در مقطعي به مشکل خورد. آيا اين احتمال نمي‌رود که او با بازيکنان بزرگ نمي‌تواند کار کند، اين گونه پاسخ داد: "به نظر مي‌رسد مسي تا حدودي ديکتاتور است. وقتي اين توانايي را داري که در هر بازي بهترين بازيکن شوي، بايد تا حدودي ديکتاور هم باشي؛ چرا که هيبتت در محک قرار مي‌گيرد. فشار روي مسي زياد است؛ چرا که تماشاگران همواره از او مي‌خواهند که حرکات ديدني و بي‌نظير را در زمين انجام دهد. براي چنين کاري بايد او را در شرايط ايده‌آل نگه داشت و همه چيز طبق روال او باشد."

کرايف از سال 1973 تا 1978 پيراهن بارسلونا را به تن مي‌کرد. او پس از خداحافظي به دنياي مربيگري روي آورد و سال‌ها با آبي‌-اناري‌ها افتخار کسب کرد و حتي بعضي‌ها معتقدند که دوران طلايي بارسلونا به زمان حضور اين مربي هلندي در نوکمپ برمي‌گردد. او حتي پس از خداحافظي از دنياي مربيگري رابطه خود را با بارسلونا قطع نکرد و از سال 2003 تا 2005 به عنوان نايب رييس و دست راست خوان لاپورتا فعاليت کرد. اما پس از انتخاب راسل در سال 2010 او به طور کلي از بارسلونا کنار گذاشته شد که اين باعث شده است تا او به دشمن راسل تبديل شود و همواره عليه او صحبت کند.

ورزش 3
    شایعه نیست؟
    Last edited by Iloveu-ALL; 26-06-2013 at 11:31.

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

شایعه که فکر نکنم طرف نظرشو گفته کاره خاصی انجام نشده که بگیم اینکار انجام نشده پس شایعه هست(به نظر من)

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    طبیعت سبز

پيش فرض

کم کم حالم داره از این کریوف به هم میخوره ...
    گیر داده به نیمار و مسی ...
    انگار نعوذ بالله خداست و پیشگوی عالم ...
    اسطوره باشگاهی درست ولی یخورده به فکر مصلحت و خیر و صلاح باشگاه باش نه از همین ابتدای ورود نیمار به فکر برهم زدن جو باشگاه ...
    داره هی کار و خراب میکنه ...

13. 3 کاربر از M A S 0 U D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shakerifar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

کم کم حالم داره از این کریوف به هم میخوره ...
    گیر داده به نیمار و مسی ...
    انگار نعوذ بالله خداست و پیشگوی عالم ...
    اسطوره باشگاهی درست ولی یخورده به فکر مصلحت و خیر و صلاح باشگاه باش نه از همین ابتدای ورود نیمار به فکر برهم زدن جو باشگاه ...
    داره هی کار و خراب میکنه ...
    البته صحبت هایی که کرده یه کم بد ترجمه شده
    گفته با اومدن نیمار بارسا باید آماده احتمال جدایی مسی باشه
    البته در انتها هم گفته خیلی ها ممکنه موافق نطر من نباشن
    With Neymar on board, I would have planned for the possibility of selling Messi

15. 6 کاربر از shakerifar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای runner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

کلا ورزش 3 همینجوریه چرت و پرت زیاد ترجمه میکنه و اشتباه تو اخباراش زیاد هست
    دوستانی که تاپیک رو دنبال میکنن باید یه اشتباهی که قبلا گذاشته بودم رو خونده باشن!

همونجوری هم که دوستان گفتن ترجمه توی درک مطلب خیلی مهم هست و ورزش 3 رو میشه یکی از سایتای بد توی ترجمه در نظر گرفت!!!

17. 5 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •