ای واااااااااای
بازم فصل نقل و انتقالات اومد و خرید های میلیاردی
بابا به خدا منم عاشق رئالم ولی دیگه خسته شدم اینقدر خرید میلیاردی دیدیم و بعدش اون چیزی رو که میخواستیم نشد
گرت بیل 100 میلیون ؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!
ای واااااااااای
بازم فصل نقل و انتقالات اومد و خرید های میلیاردی
بابا به خدا منم عاشق رئالم ولی دیگه خسته شدم اینقدر خرید میلیاردی دیدیم و بعدش اون چیزی رو که میخواستیم نشد
گرت بیل 100 میلیون ؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!
به نظر می رسه بیشتر سر کل کل برای عدم موفقیت در جذب نیمار باشه!(بهتر شد نیومد) وگرنه 100 میلیون که نمی ارزه!
مورد بعدی اینه که پرز آدم زرنگیه...آوردن بازیکن رو علاوه بر تقویت تیم، یه پروژه مالی هم می بینه و ازشون از طریق اسپانسر و تبلیغات و لباس و خلاصه این داستانها درآمدزایی هم داره برای باشگاه. اگه اشتباه نکنم تو مراسم معارفه رونالدو و کاکا فقط از بلیط فروشی کلی پول در آورده بودن.
بابا پول رو ول کنن !!!!!!!
آخه این همه خرید بدون جام خدایی به چه درد میخوره ؟؟
الان بی صبرانه منتظر سرمربی هستم ببینم چی میشه
سرمربی اگه درست و حسابی نباشه اوضاع خرابه !!!!!!!!!!!!!
جام که این وسط انداخته نیس ما بریم ورش داریم کهتیمهای دیگه هم زحمت می کشن، برنامه ریزی می کنن...کار می کنن.
در ضمن ما تو سه سال اخیر واقعا خیلی بد فینال رو از دست دادیم. جلوی بارسلونا که اون داستانهای داوری...با بایرن که تو پنالتی...امسال هم که کاملا ابر و باد و مه و خورشید و فلک ...
فصل قبل درسته سی ال رو نگرفتیم ولی انصافا خیلی خوب بازی می کردیم و این خودش خیلی با ارزشه.
بیل بیاد عالی میشه فقط هاینکس نمیاد کی قراره بیاره جاش؟
الان دیگه فصل تموم شده فعلا مربی رو انتخاب نکرده و بازیکن خاصی هم نگرفته به جزء اون دفاع راسته
فعلا باید منتظر موند
کاسياس: هميشه براي بازي کردن آمادهام
دروازهبان رئال مادريد اعلام کرد که هميشه براي بازي کردن آماده بوده است.
ايکر کاسياس براي اولين بار درباره غيبتش در بازي مقابل اوساسونا صحبت کرد.
به گزارش فارس، وي در پاسخ به اظهارات مورينيو که گفته بود «کاسياس آماده نبود»، پاسخ داد: من هميشه براي بازي کردن آماده هستم.
دروازهبان رئال مادريد که در مراسم شامي که توسط شرکت رسانهاي ايتاليايي « Mediaset» برگزار شد توضيح بيشتري در اين باره نداد. متن گفتوگوي کوتاه وي به شرح زير است:
• آيا کمرت بهتر شده است؟
بله بهتر است.
• آيا به اندازه کافي حالت خوب بود که در ديدار مقابل اوساسونا به ميدان بروي؟
من هميشه آمادهام.
کاسياس در خصوص حمايتهاي دل بوسکه، سرمربي تيم ملي اسپانيا گفت: مي خواهم از ويسنته براي اينکه پس از 4 ماه بازي نکردن به من باور داشت، تشکر کنم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظرم بیل خیلی بهتر از نیماره.... نیمار فوتش کنی باد میبرتش.... توو فوتبال اروپا اصلا نمیکشه.... بیل شاید 100 تا واسش زیاد باشه اما مطمئناا تاتنهام به این راحتی از دست نمیدتش.... زوج بیل و رونالدواصلا یه وضی
زوجج بیل رونالدو یا زوج مسی نیمار ؟؟؟من که رونالدو بیل رو میپسندم... عشق قدرتم
![]()
کلا اگه زوج بیل و رونالدو بشه یه زوج یک دسته
چون هر دو سرعتی ، قدرتین و شوت زنو سر زنو و ....
بیاد خط حمله ی رئال توپ میشه
رئال با اومدن بیل باید به فکر یه هافبک خوب و چندتا دفاع خوبم باشه والبته اول از همه ی اینا یه مربی خوب و بزرگ
با این که سرعت بازیکنا تو تعویض منطقه و ضد حمله بالاس ولی هر چی باشه بیل از لیگ انگلیس میاد و هر کسی میدونه که لیگ انگلیس از نظر سرعتو دوندگی و قدرت از لالیگا جلوتره!(رونالدو نمونه ی بارزش که از من یو به رئال اومد!اون وقت من کم یادم میاد کسی میتونست بگیرتش وقتی استارت میزد!)
+
چلسی دست به چه خریدایی زده!
+
رونی انگار داره میره آرسنال!(اینم پرید!)
+
مورینیو میخواد ماتا و تورس رو بفروشه!فک کنم خیلی خوب باشن اگه به فکرشون باشه پرز!(اسپانیایی هم که هستن!فک کنم خصومت شخصی داره با اسپانیا!)
+
گومزم انگار انداختن بیرون!(اینم گزینه ی خوبی بود ولی با هانکس اگه میومد و الّا که تک نفری فک نکنم موفق بشه!البته اوزیل شد!)
Last edited by Altairezio; 05-06-2013 at 05:31.
دوستان یه سوال فنی
الان پست رونالدو هافبک مهاجم هست و سمت چپ بازی میکه
بعد پست بیل دقیقا چیه ؟؟!!!![]()
کریس بال چپ یا همون وینگر لفت هستش و بیل توی هاتسپر همون جا بازی میکنه البته این رو هم اضافه کنم که بیل این قابلیت رو داره که در پست بال راست
هم بازی کنه ...
در صورتی که رونالدو بیاد راست بیل میره چپ و تو بازی بارها شاهد Swap Wing خواهیم بود
البته همه ی اینها رو هواست چون هنوز چیزی قطعی نشده![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)