تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 298 از 602 اولاول ... 198248288294295296297298299300301302308348398 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,971 به 2,980 از 6014

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

سلام دوستان
    دوستانی که به دنبال m50 میگردند
    با توجه به قیمت جدید این هدفون که بسیار بالاست توصیه نمیشه و میشه جایگزین بهتری براش پیدا کرد.
    برتریهای z1000 بر m50:
    1.کیفیت ساخت بهتر
    2.سبکتر و راحتر
    3.کابل قابل جدا شدن که یک 1.2 متری(برای استفاده ی پرتابل) و 3 متری(برای استفاده ی در خانه) داره.
    4. با توجه به کوچکتر بودن z1000 وقتی روی سرتون میزارین کوچکتر به نظر میاد.
    5.صدای مید بهتر و مید کاملا فوروارد(یکی از بزرگترین عیب های m50)
    6.های کنترل شده تری داره. توی m50 در بعضی از اهتگای های زیاد شما رو اذیت میکنه.
    7.کیفیت و جزئیات بیشتر بیس
    8.ساند استیج عمق بیشتری داره و در کل صدای 3 بعدی بهتری داره
    9. و شاید برای ما که توی ایران هستیم مهمترینش اینه که z1000 برخلاف m50 احتیاج به امپ برای درایو شدن کامل نداره.
    برتریهای m50 بر z1000:
    1.توی m50 مقدار بیس بیشتره و بومی تره ولی همون طور که گفتم کیفیت بیس توی z1000 بالاتره
    که این خبر بدیه برای کسانی که به basshead هستند.
    2.ساند استیج توی m50 پهنای بیشتری داره ولی توی z1000 عمق بیشتری داره.
    3.خوب m50 یه سیستم جمع شدن داره که z1000 این رو نداره پس حملش یه کمی مشکلتر میشه
    به همین دلیله که z1000 یه هدفون نیمه قابل حمل به حساب میاد.
    خوب همینطور که میبینید z1000 تقریبا یک اپگرید خیلی خوب نسبت به m50 به حساب میاد.
    ولی یه سوالی که پیش میاد اینه که مگه m50 یکی از با ارزشترین هدفونها نیست(نسبت قیمت به صدایی که میگیرین)
    چطوریه که حالا یک مدل سونی میاد و اون رو شکست میده.
    خوب برای اینه که قیمت z1000 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ولی قیمت m50 در حال حاظر در جهان حدود 150 دلاره( هر دو در تاریخ این پست)
    ولی به دلایل نا معلومی در حال حاظر m50 در ایران با قیمت حدود 950 تومن
    و z1000 با قیمت حدود 850 تومن عرضه می شوند. که موقعیت بسیار مناسبیه برای دوستانی که تصمیم به خرید m50 داشتند.
    ضمن اینکه امکان تست در فروشگهای سونی مخصوصا دنیای سونی هست. پس بهتره که قبل از خرید هم حتما تست کنید.
    لینک های مفید:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ضمن اینکه من با توجه به اینکه z1000 دیگه تولید نمیشه. سونی اومده و در اون رنج قیمت sony mdr 1R رو معرفی کرده.
    این هدفون قیمت مناسبتری داره و بیس قویتر و دوباره اپگرید نسبتا خوبی نسبت به z1000 ولی متاسفانه مثل اینکه هنوز وارد ایران شده(تاریخ این پست) اونم هدفون بسیار خوبیه و با فاصله ی کمی نسبت به momentom قرار میگیره.
    موفق باشید.
    یه سوال فوق مبتدیانه
    کمتر بودن بیس z1000 از m50 برای کسی که بیس m50 رو دوست داره.باعث میشه اذیت بشه؟

داره خودمونی میشه emad_hs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    گرگان

پيش فرض

سلام
    کسی از دوستان قیمت سونی MDR-PQ1 رو نداره؟

داره خودمونی میشه amirdave's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

سلام,الان حدود 3 روزه که دارم مطالب این سایتو میخونم و از دوستان و اساتید بزرگوار مثل آقایان با نامهای کاربری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (و البته ​بقیه دوستان)که بدون هیچ چشم داشتی به بچه ها واسه بهترین خرید کمک میکنن کمال تشکر را دارم.امروز در نهایت من یک پلیر سونی 173 و یک هدفون سنهایزر cx 300 2 خریدم و اما 2 تا سوال دارم
    1-برای نگهداری از هدفون چه کارهایی باید انجام داد,میتونم مثل هدفونهای معمولی جمع کنم بزارم داخل جیبم؟
    2-آیا این هدفون نیاز به burn in داره؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام
    آقای t-jays شما اطمینان دارید که با این قیمت به فروش میرسه؟
    اگه این طوری باشه که حتما باید گوشیم رو بفروشم اینو بخرم!
    نظر شما چیه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

سلام
    نظر شما چیه؟
    دقیقا همون قیمته. شما میتونی زنگ بزنی دنیای سونی قیمت بگیری ولی همون رو بهتون میگن.
    موفق باشین

6. این کاربر از pedi_xx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن MP3 Player t-jays's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

یه سوال فوق مبتدیانه
    کمتر بودن بیس z1000 از m50 برای کسی که بیس m50 رو دوست داره.باعث میشه اذیت بشه؟
    خوب بستگی داره از چه چیز بیس m50 بیشتر خوشتون میومده
    ولی مقدار بیس تا حدودی کمتره
    ولی در مورد شما فرق چندانی نمیکنه
    چون اون بیس بیشتر m50 وقتی خودش رو نشون میده که شما از امپ هدفون استفاده کنید.
    شما که امپ هدفون ندارید راحتتر درایو شدن z1000 باعث میشه این اختلاف تا حدودی جبران بشه.
    ولی خوب اگر بتونید تست کنید خیلی بهتره که کاملا مطمئن بشید از خریدتون
    سلام,الان حدود 3 روزه که دارم مطالب این سایتو میخونم و از دوستان و اساتید بزرگوار مثل آقایان با نامهای کاربری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (و البته ​بقیه دوستان)که بدون هیچ چشم داشتی به بچه ها واسه بهترین خرید کمک میکنن کمال تشکر را دارم.امروز در نهایت من یک پلیر سونی 173 و یک هدفون سنهایزر cx 300 2 خریدم و اما 2 تا سوال دارم
    1-برای نگهداری از هدفون چه کارهایی باید انجام داد,میتونم مثل هدفونهای معمولی جمع کنم بزارم داخل جیبم؟
    2-آیا این هدفون نیاز به burn in داره؟
    شما لطف دارین دوست عزیز
    البته دوستانی مثل kavehj4488 و salar-221 و rezaomido رو که سایقه و اطلاعات به مراتب بیشتری نسبت به بنده دارند ولی به دلایلی کمتر سر میزنند.
    در مورد نگهدای:
    خوب اگر هم به burn in احتیاج داشته باشه با یه 10 ساعت که خودتون باهاش اهنگ گوش بدین خودش burn in میشه
    موفق باشید.

8. 3 کاربر از t-jays بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن MP3 Player t-jays's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام
    نظر شما چیه؟

خوب من نمیتونم در این مورد نظری بدم
    ولی با توجه به قیمتش هدفون بسیار خوبیه
    مخصوصا که به سختی میشه ایرادی بهش گرفت.
    موفق باشید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

سلام.
    با تشکر از کمک تمام دوستان به خصوص آقای t-jays من همین الان یه هدفون z1000 رو سفارش دادم و پس فردا به دستم میرسه. البته که تو بیست بودن این هدفون شکی نیست ولی امیدوارم متناسب با ذائقه من باشه
    از همه دوستان ممنونم.
    راستی یکی از دوستان قول مساعد داده که یه امپ برام جور کنه. نمیدونم اینجا جاشه یا نه ولی با این هدفون چه امپی بهتره که هم ارزون باشه (به دلار) هم بتونه به خوبی درایو کنه. ممنون

11. 2 کاربر از pedi_xx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

سلام.
    با تشکر از کمک تمام دوستان به خصوص آقای t-jays من همین الان یه هدفون z1000 رو سفارش دادم و پس فردا به دستم میرسه. البته که تو بیست بودن این هدفون شکی نیست ولی امیدوارم متناسب با ذائقه من باشه
    از همه دوستان ممنونم.
    راستی یکی از دوستان قول مساعد داده که یه امپ برام جور کنه. نمیدونم اینجا جاشه یا نه ولی با این هدفون چه امپی بهتره که هم ارزون باشه (به دلار) هم بتونه به خوبی درایو کنه. ممنون
    اگه میخوای برند بخری من Matrix M-stage رو پیشنهاد میکنم تو رنج قیمت پایین. اینجا رو هم یه نگاه بنداز شاید جالب باشه برات: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شاید خواستی خودت بسازی و صدای لامپ رو داشته باشی چون هدفون خوبی تهیه کردی. من خودم hd800 دارم و همیشه با امپ لامپی گوش میدم
    Last edited by flipp; 15-07-2013 at 18:29.

13. 2 کاربر از flipp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

اگه میخوای برند بخری من Matrix M-stage رو پیشنهاد میکنم تو رنج قیمت پایین. اینجا رو هم یه نگاه بنداز شاید جالب باشه برات: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شاید خواستی خودت بسازی و صدای لامپ رو داشته باشی چون هدفون خوبی تهیه کردی. من خودم hd800 دارم و همیشه با امپ لامپی گوش میدم
    نه والا ساختن امپ لامپی کار من یکی که نیست یعنی بزرگترین کار الکتریکی که انجام دادم کارگاه های حرفه و فن دوران راهنمایی بوده
    اون مدلی رو هم که فرمودین چند تا ریویو در موردش پیدا میکنم میخونم ممنون از توجهتون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •