با سلام
ببخشید کسی میتونه بم بگه ترافیک رایگان شبانه از ساعت چند تا چنده؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با تشکر
با سلام
ببخشید کسی میتونه بم بگه ترافیک رایگان شبانه از ساعت چند تا چنده؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با تشکر
2 تا 6 ....
سلام کسی میدونه سرعت چرا داغونه ؟
2 مگ حجمی برای من از سرور داخلی 256 هست و سرعت دانلود از 25 بالاتر نمیره از سرور خارجی هم
حالا شما بگید اسم اینو چی میشه گذاشت ؟ من خطم روی 4096 هست و snr هم برای دانلود 36 و اپلود 28 هست و هیچ نویزی وجود نداره پس چرا این مخابرات قالتاق باید یه همچین سرعتی برا 2 مگ بهم بده ؟
واقعا دیگه مخابرات شورش رو درآورده ، سرعت دانود از سایت تبیان که سرور های داخل هستن حول و حوش 200 هست ولی موقع دانلود از سرور های خارجی سرعت نهایتا به 40-50 میرسه ، این طوری پیش بره دوره بعد
تمدید نمیکنم.
الان بقیه دوستانی که سرویس نامحدود از مخابرات دارن هم وضعیتشون مثل منه ؟
دوستان از مخابرات برید.گندش رو در اورده
افتضاح افتضاح افتضاح.الان این صفحه را 5بار رفرش کردم تا بالا امد
نمیدونم این مخابرات با چه فرمولی کار میکنه والا...الان که برای من عالیه ... یادم نمیاد با تورنت سرعت دالنودم بیش از 35 بوده باشه ولی الان با سرعت 70 داره دانلود میکنه... ولی دیسی زیاد دارم.... مخصوصا صبح زیاد دیسی میشم .![]()
نمیشه جریمه داره دو ماه باید بدون اینترنت بمونی فکر کنم این که برا یکی سرعت خوبه برا یکی بد به خاطر شیر بودن اکانت هاست
مگه مدرسه هست که جریمه داشته باشهنمیشه جریمه داره دو ماه باید بدون اینترنت بمونی فکر کنم این که برا یکی سرعت خوبه برا یکی بد به خاطر شیر بودن اکانت هاست
طبق قرار داد باید درخواست جمع آوری ارسال کنی از طریق فکس و بعد جمع میکنن
حالا این هیچ
من خودم حدود فکر میکنم 3 الی 4 ماه پیش بود جمع کردم رفتم از مخابرات . فکر کنم اگر تا الان داشتم ، مرده بودم با اون سرعت مسخره
یکی از دوستام چند روز پیش دیدم بهم گفت : میخوام خود کشی کنم به خاطر اینترنت مخابرات
دو مگ داره سرعت دانلودش 25 هست
حرف منو گوش بدید و از مخابرات برید ،
موفق باشید
من 128 دارم سرعتم تا 70 میره ! البته 2 تا فایل که برا دانلو میزارم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)