تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدام سیستم عامل را برای سرور میپسندید؟

راي دهنده
9. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Windows

9 100.00%
  • Linux

0 0%
  • Unix

0 0%
  • Os2

0 0%
  • Other

0 0%
صفحه 298 از 337 اولاول ... 198248288294295296297298299300301302308 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,971 به 2,980 از 3369

نام تاپيک: بحث های تخصصی و عمومی شبكه

ناظر انجمن طراحی وب Thor God's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    بندرعباس،رشت،تهران

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مودم این کار رو براتون انجام میده.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این مبحث تو یه پست نمیشه توضیح داد باید کلی تجربه داشته باشی. تو شبکه های بزرگ اگه از شبکه ابری استفاده شه به این صورت که همه ی سیستم ها به یک سرور قوی وصل بشن و در هر بار وصل شدن هویت شخص مشخص بشه خیلی میتونه تو امنیت تاثیر داشته باشه و البته این رو هم بدون که اگر کسی به سرور اصلی و مرکزی وصل بشه فاتحه شبکه خوندس. در کل هر کدوم مزایا و معایب خودشون رو دارن. که باید برسی بشه تا در جای مناسب استفاده بشه.
    تو این جور شبکه ها تمام اطلاعات در یک سرور نگه داری میشه و هر شخص با هر سیستمی میتونه بهش وصل شه و با وارد کردن یوزر پسورد به اطلاعات خودش دسترسی پیدا کنه. در این صورت اگه هکر به صورت فیزیکی هم به اتاق مدیر هم وارد بشه هیچ کاری نمیتونه بکنه چون برای وصل شدن به سرور باید هویتش مشخص بشه اما تو شبکه های معمولی تمام اطلاعات تو سیستم معمولی هست.

محل قرارگیری سرور اصلی هم مهمه معمولا زیر زمین یا توی کوه میسازنش که با بمب های مغناطیسی پاک کردن اطلاعات وجود نداشته باشه.

امنیت فیزیکی که هیچ سیمی خالی روی زمین وجود نداشته باشه و تمام سیم ها محافظ ( که الان اسمش رو یادم نیست) داشته باشه و فاصلش از زمین هم باید جوری باشه که به راحتی نشه بهش دسترسی پیدا کرد مثله یا باید بالای بالا ( نزدیک سقف) یا هم کفه زمین باشه.

تو شبکه هایی که اکسس پوینت استفاده شده کانفیگ کردن اکسس پوینت خیلی مهمه که هر کسی نتونه بهش وصل شه. مثلن یه کارت شبکه های جدید و غیر مجاز اومده که با دنبال کردن اطلاعات رد و بدل شده بین سیستم ها و اکسس پوینت یه مقدار از اطلاعات رو میگیرن و دیکد می کنن و بین اون همه اطلاعات رمز رو بیرون می کشن( دقت کن تو یه شبکه بزرگ بالاخره یه نفر یوزر ، پس رو وارد کرده )
    یا مثلا یه سری دستگاه ها هست که به راحتی میتونه با به وجود آوردن حباب الکتریکی و مغناطیسی ارسال اطلاعات رو مختل کنه.

کلا امنیت کاره یکی دو تا مقاله خوندن نیست باید همه جوره بررسیش کنیم هم فیزیکی و هم نرم افزاری.

موفق باشید.

پس از ویرایش:
    چه جالب تو نظرسنجی همه گفتن که برای سیستم عامل سرور ، ویندوز از همه بهتر هست !
    Last edited by Thor God; 04-08-2013 at 12:42.

2. 2 کاربر از Thor God بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ali.reihani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

خیلی ممنون راستش را بخواهید من میخواستم بگم تو شبکه کردن دوتا کامپیوتر معمولی {نه یک شبکه به این بزرگی}اگه یکی از این ها ه.ک شد اون یکی باید رمزش خوب باشد تا -- نشود؟!

آخر فروم باز mjzaret's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Http://UserPass.TK

پيش فرض

سلام خسته نباشید دوستان
    من مودم وایمکس دارم و وقتی با لپ تاپ دانلود میکنم سرعت دانلود دقیق 16 هست و خوب
    اما وقتی همون لینک رو با پی سی دانلود میکنم سرعت بیشتر 8 نمیشه
    بنظرتون مشکل از کابل شبکه هست
    چون کابل 5 متری رو از بیرون خریدم
    چنين چيزي معنايي نداره!

مشكل از سمت دانلود منيجر كامپيوتر بايد باشه.

آيا در تنظيمات دانلود منيجر تغييراتي ايجاد كرده‌ايد؟

بعيد مي‌دونم مشكل از كابل شبكه باشه.

شاد باشيد

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

چنين چيزي معنايي نداره!

مشكل از سمت دانلود منيجر كامپيوتر بايد باشه.

آيا در تنظيمات دانلود منيجر تغييراتي ايجاد كرده‌ايد؟

بعيد مي‌دونم مشكل از كابل شبكه باشه.

شاد باشيد
    البته یک موردی هست
    باید دید سرعت تک کانکشن چه قدره
    اون مهمه

ناظر انجمن طراحی وب Thor God's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    بندرعباس،رشت،تهران

پيش فرض

خیلی ممنون راستش را بخواهید من میخواستم بگم تو شبکه کردن دوتا کامپیوتر معمولی {نه یک شبکه به این بزرگی}اگه یکی از این ها ه.ک شد اون یکی باید رمزش خوب باشد تا -- نشود؟!
    خب از همون اول می گفتی دیگه برادر من! اما بازهم خوبه برای اطلاعات عمومیت ...
    در مورد شبکه کردن دو تا کلاینت باید بگم که معمولا شما باید مواظب این باشید که اگر یکی از کامپیوتر ها ویروسی شد اون یکی ویروسی نشه. زیاد به -- شدن فکر نکنید.
    در ظمن معمولا تو شبکه های کوچیک، اینترنت رو -- می کنن نه کامپیوتر رو. شما مودم رو خوب کانفیگ کنی خیلی از حملات جلوگیری میشه. معمولا هکر ها دو دسته ان یا جوجه هکرن که تو آشیانه می چرخن و دو تا برنامه دانلود می کنن و با یه اسکن کردن رنج ip مودم میخوان -- کنن که معمولا هم بی حوصله هستن و زود هم میخوان به نتیجه برسن و معمولا هم به نتیجه می رسن اما یه عده هستن که بیشتر رو سرور ها و شبکه های بزرگ کار می کنن که اصلا کلاینت براشون ارزشی نداره.
    اگر مودم رو خوب کانفیگ کنی از -- شدن توسط خیلی از جوجه هکر ها جلوگیری میشه.

برای جلوگیری از -- شدن هر دو کامپیوتر هم روی هارد یا برای بوت هر دو رمز بزارید که جن هم نتونه رد بشه ازش.
    البته اینها بیشتر به سخت افزار شبیه هست ( همین کانفیگ کردن مودم و رمز روی هارد و ... ).
    اگر دسترسی برای هر دو پی سی رو محدود کنی و فقط در مواقع زروری به دسترسی ادمین مراجعه کنی امنیت کلی بالا میره.
    من زیاد تو امنیت کلاینت ها مطالعه نداشتم هرچی هم بوده الان یادم نیست. شرمنده

موفق باشید.

7. این کاربر از Thor God بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ali.reihani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

ایول و خیلی ممنون که وقت گرانبهاتون رو برایه بنده گذاشتید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

سلام من یک نانو استیشن 5 دارم که یک پورت لن داره و یک مودم adsl tp link w8151 دارم . وقتی کابل لن نانو استیشن 5 رو به مودم adsl وصل میکردم از wifai مودم به اینترنت وصل می شدم
    حالا هرچی میکنم وصل نمیشه حتی مودم رو ریست کردم هم درست نشد لطفا راهنمایی کنید؟

آخر فروم باز ehsan_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

دوستان من مدل 8901n تازه گرفتم
    با کابل راحت کانفیگ شد و کانکت میشه ولی با وایرلس با گوشی وصل میشه ولی با لپتاپ بعد از وصل شدن هیچ صفحه ای باز نمیشه و اینترنت اکسس ندارم
    چیکار کنم؟

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

دوستان من مدل 8901n تازه گرفتم
    با کابل راحت کانفیگ شد و کانکت میشه ولی با وایرلس با گوشی وصل میشه ولی با لپتاپ بعد از وصل شدن هیچ صفحه ای باز نمیشه و اینترنت اکسس ندارم
    چیکار کنم؟
    به وای فای IP ندادی؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    یه چندتا سوال در مورد شبکه داشتم فقط سریع جواب میخوام دوستان آگاه مرا یاری کنند:
    1-وقتی چندتا شبکه با یک سیستم عامل معمولی روی شبکه شیر هستند وقتی میخواین با هم ارتباط داشته باشن باید نام کاربری و رمز کامپیوتری که میخوان بهش وصل بشن داشته باشن حالا من باید یه کاربر جدید در کامپیوتر مقصد تعریف کنم اگر کاربر تعریف شده در مقصد غیرفعال باشد با آن نام کاربری میشود به آن دسترسی داشت؟(تعریف کاربر غیرفعال)
    2-در یک محیط صنعتی برق 3 فاز چقدر روی کابل شبکه تاثیر داره؟ برای رد کردن کابل شبکه کنار آن میشود از لوله خرطومی استفاده کرد؟ اگر میشود از چه نوعی؟ اگر داکت نصب کنیم باید در چه فاصله ای نصب بشه؟
    3-برای عبور کابل از کانال زیرزمینی 30 متری باید از چه نوع کابلی استفاده کنم cat 6 utp یا sftp?
    4-فلسفه استفاده از UTP و SFTP چیست؟
    5-نویزهایی که روی کابلهای شبکه تاثیر میگذارند چه هستند؟
    6- برای جلوگیری از صدمه دیدن کابلها در محیط های صنعتی چه باید کرد؟ لطفا با توضیحات کامل باشه؟

پیشاپیش از همه دوستان تشکر میکنم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •