كسي ميدونه مديريت صنعتي بهشتي و علامه طباطبايي و تهران هر كدوم چه رتبه اي مي خوان؟
كسي ميدونه مديريت صنعتي بهشتي و علامه طباطبايي و تهران هر كدوم چه رتبه اي مي خوان؟
به نظر شما معماری بو علی همدان بهتره یا عمران شهرکرد.از یه لحاظ شهرکرد خیلی به اصفهان نزدیکه اما همدان نه
عنوان آیا برای آزمون سراسری سال 1390 انتخاب رشته مجازی از طریق سایت سازمان انجام می شود؟
پاسخ
خير.
تو سنجش نوشته بود
متاسفانه این رؤسا هستن که جو سازی می کنن
الان شما برو تو صفحه 103 دفترچه انتخاب رشته رو نگاه کن دانشگاه هنر شیراز اصلا مرد نمی گیره
صفحه 25 دانشگاه سیستان در رشته معدن اصلا دختر نمی گیره
صفحه 27 دانشگاه نفت در رشته نفت اصلا دختر نمی گیره
و بقیه رو اگه بگردید پیدا می کنین
بچه ها چند تا سوال دارم ممنون میشم جواب بدید:
1.تفاوت اساسی دانشگاهها چیه ؟ بین دانشگاههای تهران و همینطور بین تهران و شهرستان ها
2.یه توضیح هم در مورد خوابگاهها بدید(جو خوابگاهها .وضعیت لوازمی که میشه برد. غذا و......)
اینایی که پرسیدم خیلی مهمه چون من تک فرزندم والدین شدید گیر دادن بمون شهر خودمون مرسی از همتون
میکانیک خواجه نصیر بهتره یا صنعتی اصفهان؟
چون خودم شیراز هستم برام هیچکدوم فرقی نمیکنه میخوام ببینم کدومش بهتره؟
سلام.
دوستانی که امسال درآزمون های آزمایشی گزینه2 شرکت کردند واقعا سوالات بسیار شبیه کنکور 90 بود؟؟ (طبق ادعای خود سایت)
تو سایت کانون(kanoon.ir)سمت راست یه فایل pdf برای هررشته هست که رتبه و رشته و دانشگاه و اسامی قبولی های کانون رو توش نوشته.
سلام
رتبه ی من 536 سهمیه منطقه 1 است محل زندگی مشهد . واقعا میخاستم بدونم ایا موندن در مشهد و رفتن به دانشکده پزشکی فردوسی بهتره و یا رفتن به شهر شیراز و علوم پزشکی اونجا و از افراد اگاه خواهش داشتم بپرسم شیوه نوین اموزش پزشکی چقدر در انتخاب رشته اهمیت داره و چی هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)