نظر شما دوستان PES باز واسم جالبه در مورد فیفا 12؟ نظرتون در مورد فیفا 12 چیه که اونو گذاشتین کنار و دارین PES بازی میکنید ؟حتما برتری رو در PES دیدین .دوست دارم این نقاط برتری PES رو بدونم
نظر شما دوستان PES باز واسم جالبه در مورد فیفا 12؟ نظرتون در مورد فیفا 12 چیه که اونو گذاشتین کنار و دارین PES بازی میکنید ؟حتما برتری رو در PES دیدین .دوست دارم این نقاط برتری PES رو بدونم
سلام دوستان عزیز.
اگه میشه دکمه ای که بازیکن ها الکی خودشون رو روی زمین میندازن چی هست و کی از اونها استفاده میشه؟؟![]()
دوستان این هم لینک مستقیم برای پچ 3.1 با تشکر از دوست خوبمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فقط یه چیزی که هست اینه که دستکاری کردند بعد از نصب پچ تنظیمات صفحه نمایش قاطی پاتی میشهباید آیکون pesedit رو باز کنید و از طریق kitserver config دو تا تیک اول رو بردارید که به تنظیمات اصلی کامپیوتر خودتون برگرده
سلام
Q+E+Z در حین بازی بزنید. اول E+Q رو می گیرین بعد Z.
منم به زودی PES رو می نصبم
نسخه بعدی دیگه از این کارا نکنند. تکرار نشه![]()
Last edited by pcsoft; 20-03-2012 at 19:46.
راستش با pes بیشتر حال میکنم ، من خودم تمام fifa ها رو بازی کردم درسته بازی خوبیه ولی من واقعا نمیتونم این فوتبالو ول کنمنظر شما دوستان PES باز واسم جالبه در مورد فیفا 12؟ نظرتون در مورد فیفا 12 چیه که اونو گذاشتین کنار و دارین PES بازی میکنید ؟حتما برتری رو در PES دیدین .دوست دارم این نقاط برتری PES رو بدونم
شاید از نظر شما نظر تخصصی نباشه ولی نقطه برتری که دیدم در pes یه حس خاصیه که قابل تشریح نیست
شاید الان بگن fifa اینجوری یا اونجوریه ، از این لحاظ بهتره و ... ولی به نظر من pes زنده تر و شادابتر از fifa هستش
این نظر منه
منم با منصور جون موافق هستم...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
ی سوال از دوستان فوتبالیست
چکار باید کرد که این دروازه بان تیم الکی جلو نیاد
مخصوصا مواقعی که تک به تک میشه - خودش یهو میاد جلو
ممنون
سلام
به نظر شما در مجموع FIFA 12 بهتره یا Pro Evolution Soccer 2012 ؟
سلام
والا اینطور سوال ها آخرش به بحث و درگیری و جدل و بن و بسته شدن تاپیک ختم میشه. کاملا سلیقه ای انتخاب کنین.
من از هر دو لذت بردم ولی PES رو بیشتر دوست دارم.
کاملا درسته، برای همین هم دو عبارت "به نظر شما" و "در مجموع" رو به کار بردم.
ممنون از جوابتون.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)