کاملا از از اواتارت طرز تفکرت معلومه
اگه جام حذفی قهرمان نشید دیگه میخواین چی کار کنید؟؟؟؟
بله
خير
کاملا از از اواتارت طرز تفکرت معلومه
اگه جام حذفی قهرمان نشید دیگه میخواین چی کار کنید؟؟؟؟
یکی بیاد اسفند دود کنه افتخارات خیلی زیاده.ه ه ه ه بسی خندیدیمسال 1990 که سپاهان اصلا نمیدونست آسیا چیه پرسپولیس قهرمان جام برندگان آسیا شد سال 1992 هم نایب قهرمان.چند بار هم عنوان سومی گرفته.به یه نایب قهرمانی که با درخشش عباس محمدی به دست آوردید انقدر ننازید![]()
![]()
تا الان ندیدی کسی طرفدار 2 تیم باشه. میگم شما از کجا اومدی.بعد از بازی فینال جام حذفی هم میبینیمتون
البته اگه به فینال برسید![]()
اواتارو عشقه.
شنیدم شما واسه بن کردن استقلالی ها دست به هر کاری میزنی.خیلی زشته.
Last edited by Nasser_ZRE; 22-05-2008 at 23:44.
اگر تیم پرسپولیس شرایط سپاهان را داشت و مثل سپاهان اینقدر پول دار بود و گرفتار اینهمه حاشیه نبود آنوقت می دیدید که خیلی بیشتر از این حرفها نتیجه می گرفت. تازه خوبه که می دونید اگر امتیازهای تیمها را برگردونند با یک مساوی باز هم پرسپولیس اول میشد.
از همه اینها که بگزریم اصلا کاری به اسم تیم ندارم اما هر کسی که جلوی تلویزیون اینقدر بی ادبانه صحبت کنه و به این واضحی دروغ بگه که وقت اضافه کمتر از این حرفها بوده اصلا شخصیت نداره. حتی من با حرفهای دائی هم که گاهی از حق گذشته و خودخواهانه میشه مخالفم.
من فکر کنم شما طرفدار 2 تیم هستید
والله اصفهانی که دوست داشته باشه استقلال قهرمان جام حذفی بشه دیگه آخرشه.....
نایب قهرمان کجا شدید؟
جام آزادگان؟؟؟؟؟
من که تا جایی که می دونم پرسپولیس تو جام باشگاه های آسیا یه عنوان سوم بیشتر نداشته.
شایدم اشتباه کرده باشم و 2 تا داشته باشه.
بزار خوششون باشه با این حرفا.نایب قهرمان کجا شدید؟
جام آزادگان؟؟؟؟؟
من که تا جایی که می دونم پرسپولیس تو جام باشگاه های آسیا یه عنوان سوم بیشتر نداشته.
شایدم اشتباه کرده باشم و 2 تا داشته باشه.
اصلا تاپیک به بیراهه کشیده شده!!!
یه زری این عنایت زد برا این که بگه ما هم آدمیم.
بی خیال.
Last edited by amini_bio; 23-05-2008 at 03:20.
جام برندگان آسیا با جام باشگاهای آسیا متفاوته مثل جام یوفا و جام قهرمانان باشگاهای اروپا میمونه.
میبینم جناب ناصر خان هم بن شد هر چند چندتا پرسپولیسی هم بن شدن باهاش
کریمی که خیلی وقته دیگه بازیکن نیست.
فقط یه اسمه که با تریلی هم نمیشه کشیدش.
اگه بازیکن بود که از بایرن پرتش نمیکردن بیرون.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)