تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 298 از 645 اولاول ... 198248288294295296297298299300301302308348398 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,971 به 2,980 از 6449

نام تاپيک: { سخت افزار } مشکلات و سوالات جزئی درباره لپ تاپ

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahdy2504's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام دوستان
    من 1 هفته میشه که لپ تاپ رو گرفتم 3 روزه اول می تونستم فایل بفرستم و دریافت کنم اما دیگه نمیشه و الان با اینکه بلو روشنه اما موقع فرستادن فایل این پیغام رو میده

bluetooth device not font
    please verify that your bluetooth devise is properly connected and turned on.

از همون روز اول هم زمانی که روشن میکردم بلو یا wirless رو یه پیغام میامد که تو یکش ازم می خواست install کنم درایو رو که هر زمان می زدم به جایی می رسید که اشاره یه cd درایور میکرد اما من که ندارم ایا از سایت باید دانلود کنم

لطفا راهنمایی کنید
    [QUOTE=mahdy2504;4432363]یه سوال دیگه کلید Fn + F12 در سونی در واقع کارش چیست؟(روی کلید F12 عکسی شبیه به یه باتری با چندتاحروف z z در کنارش)
    من یه بار زدم یهو lcd خاموش شد و بعد هم سیستم وقتی دوباره هم سیستم رو روشن کردم تا user امد بالا دوباره خاموش شد تنها کاری که به نظرم می امد در اوردن باتری و دوباره گزاشتن اون بود که انگاری درست شد
    اگر باز چنین اتقاقی بیفته راه درست چیست ؟[/QUOT

دوستان کسی جواب نمی ده

در آغاز فعالیت hitvocalist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

14

من Dell Studio 1555 خریدم که به صورت پیش فرض VHB روش نصب بود
    اومدم با نرم افزار Partition Magic 8.0 هاردمو که اول دارای دو درایو یکی درایو 20 گیگابایتی ریکاوری بود و دومی که درایو 450 گیگابایتی ویندوز بود (هر دو درایو از نوع Primary) پارتیشن بندی کنم که بعد از نصب نرم افزار با چندتا پیغام خطا مواجه شدم و بعد از اجرای برنامه Partition Magic سیستم قاطی کرد و ناچارن سیستم رو خاموش کردو و دوبازه که سیستم رو روشن کردم با دو گزینه مواجه شدم :
    اولین گزینه Launch Startup Reapir (Recommended
    دومین گزینه Start Windows Normally
    گزینه دوم که کار نمی کنه یعنی وقتی گزینه دوم رو انتخاب می کنم سیستم ریستارت میشه
    و اما گزینه دوم که وقتی روی اون کلیک می کنم یه صفحه با نام System Recovery Options باز می شود که وقتی Next میزنم در صفحه بعدی در گزینه با نام های Load Drives و Next وجود داره که وقتی Load Drives رو می زنم نمی دونم باید چی رو Open کنم و Next رو هم که می زنم یک صفحه شبیه شکل زیر باز می شه :

شرمنده دوستان با گوشیم عکس گرفتم خوب در نیومد .
    گزینه اول میاد repair می کنه ولی دوباره هنگام بوت با همون دو گزینه اول مواجه میشم.
    گزینه دوم و سوم میگه باید از صفحه قبل یک ویندوزی رو Open می کردی که من گفتم نمی دونستم باید چیرو open میکردم .
    گزینه آخر هم که فکر کنم باید تقریبا یک دو سه ساعتی واستم تا recover کنه.

حالا عزیزان اهل فن یک نفر لطف کنه جواب منو بده بگه چیکار کنم .

راستی من سی دی اورجینال ویندوز وستا که موقع خرید تو جعبش بود رو هم تست کردم که دوباره ویندوز نصب کنم وقتی با بوت سی دی بالا مویومدم هنگام انتخاب درایو برای نصب ویندوز اون درایو 450 گیگی رو که انتخاب می کنم نمی زاره روش ویندوز نصب کتن ولی رو اون درایو recovery فعال بود که من دیگه اونو جرات نکردم روش ویندوز نصب کنم .

لطفا سریع دوستان جواب بدید کارم گیره یک شنبه سمینار دارم .

پیشاپیش ممنون

داره خودمونی میشه babak316i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

من لپتاب dell inspiron 1525دارم و روش xp بود. ویندوزxpاونو عوض کردم ولی مشکلی که هست اینه که وقتی سیستم بوت میشه
    میگه 2تا ویندوز داری که یکیش همینه که ریختمه و اون یکی هم اصلا وجود نداره
    و باید انتخابش کنم تا سیستم بالا بیاد(مثل سیستمهایی شده که دو تا ویندوز روشه)
    اینو هم بگم که من کله هاردو فرمت کردم و امکان نداره از ویندوز قبلی چیزی مونده باشه روش

برای حل این مشکل 1بار دیگه هم ویندوزو دوباره ریختم به همراه فرمت کل هارد ولی بازم همین مشکلو داره...............
    ممنون میشم راهنمایی کنید

داره خودمونی میشه amino-danger's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Far Far Away...

پيش فرض

بچه اه من هرچي FN+F2 براي روشن كردن WIRLES ميزنم چراغ روشن نميشه!!ميشه دقيق بگين چيكار كنم؟؟(VOSTRO 1000)

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Barracks

پيش فرض

[quote=mahdy2504;4434935]
    یه سوال دیگه کلید Fn + F12 در سونی در واقع کارش چیست؟(روی کلید F12 عکسی شبیه به یه باتری با چندتاحروف z z در کنارش)
    من یه بار زدم یهو lcd خاموش شد و بعد هم سیستم وقتی دوباره هم سیستم رو روشن کردم تا user امد بالا دوباره خاموش شد تنها کاری که به نظرم می امد در اوردن باتری و دوباره گزاشتن اون بود که انگاری درست شد
    اگر باز چنین اتقاقی بیفته راه درست چیست ؟[/QUOT

دوستان کسی جواب نمی ده
    اون علائم برای قابلیت Hibernate هست وقتی میزنی سیستم میره هایبرنیت !

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Barracks

پيش فرض

من لپ تاپ Vaio مدل VGN-CS118E دارم. از چند ماه قبل گه گاهی کامپیوترم یکدفعه بدون هیچ error، در عرض 1 ثانیه خاموش می شد. چون این اتفاق خیلی کم پیش میومد جدیش نگرفتم ولی بعد از اینکه ویندوزش رو از Vista به windows7 تغییر دادم این مشکل بیشتر شد و مرتب این اتفاق می افته. حتی یکبار بعد از خاموش شدن بالا نمیومد تا باطریش رو کشیدم و بدون باطری بالا اومد. گاهی چندبار پشت سرهم خاموش میشه.
    با آنتی ویروس kaspersky 2010 کامپیوتر رو Scan کردم ولی هیچ ویروسی پیدا نکرد.
    حالا به نظر شما مشکل کامپیوترم چیه؟ چه راه حلی پیشنهاد می کنید؟
    یا باتری خراب شده یا کیت باطری اش و یک دقعه خاموش میکنه

باید بدی برات تست کنه شرکت گارانتی کننده

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Barracks

پيش فرض

سلام : کلید ریکاوری استودیو 1555 لطفا
    هنگام بوت Ctrl+F11

را بفشارید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام...منم سوالات اول و خوندم و چون جوابمو توش پیدا نکردم گفتم بذار مطرح کنم...

من یه نت بوک سونی گرفتم..ومشکلم با آنتی ویروسه...

چون ویندوزش اورجیناله و منم هی باید فلش از کام دانشگاه به نت بوکم بزنم...میخوام اول یه آنتی ویروس مطمئن روش نصب کنم...

البته رو خودش فروشنده نصب کرد...ولی فکر نمیکنم آنتی ویروس خوبی باشه...

چه آنتی ویروسی پیشنهاد میدید...

مرسی...زیاد...

در آغاز فعالیت M.KA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یا باتری خراب شده یا کیت باطری اش و یک دقعه خاموش میکنه

باید بدی برات تست کنه شرکت گارانتی کننده
    مرسی از راهنماییتون ولی کامپیوتر من وقتی به برق هم هست خاموش میشه، میتونه مشکل از باطری باشه؟
    تهران جایی میتونید معرفی کنید که برای تست لپ تاپ مطمئن باشه. کامپیوترم گارانتی ایران نداره!

پروفشنال fmps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام دوستان
    من لپتاپم dell inspiron 1520 هست که بعد 30 40 دقیقه روشن کردن فنش روشن میشه در حالی که هیچ کار سنگینی نمی کنم و دیگه خاموش نمیشه
    علتش چیه؟
    Last edited by fmps; 29-11-2009 at 15:28.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •