تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 298 از 510 اولاول ... 198248288294295296297298299300301302308348398 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,971 به 2,980 از 5093

نام تاپيک: Elder Scrolls V: Skyrim

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام.
    یکی توضیح بده skyforge چیه و چجوری میشه باهاش سلاح ساخت؟
    مرسی

داره خودمونی میشه dannad110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

من یه جا دیدم برای لباس کد گذاشته چجوری باید کدو وارد کنم(لطفا کامل توضیح بدین)
    (Psijic set (robes #00065B94, hood #00065B99, boots #00065B9B, gloves #00065B9D
    ممنون

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

این سلاح wabbajack که میگید کجا باید پیدا کنیم ؟
    Entity: Sheogorath How to trigger quest: To start this quest, head to the city of Solitude. Once you're there, go find a man by the name of Dervenin (he's a beggar with REAL dark eyes; I found him hanging around the Bard's College). Instead of asking for money like most beggar's do, Dervenin will ask you to save his master. Ask him what he needs and he'll mention that his master is on vacation but he wants you to find him. Apparently his master is in the "Pelagius Wing" of the Blue Palace, but to gain access to it we need... Pelagius' Hip Bone? You'll start "The Mind of Madness" proper now.
    سلام
    چه طور باید عضو گروه های dark brotherhood و thief guild بشم؟
    یعنی هر دوش با هم!
    To start the Quests for the Thieves Guild, you need to head over to Riften. Once inside, move forward and you'll meet Moul. After some chat, ask about the Thieves Guild and he'll tell you to go find Brynjolf. Go to the marketplace and look around for the character. Once you speak to him, tell him you're interested in joining the guild. After some chatting, you'll start your first quest.

--------------------

To JOIN The Dark Brotherhood you'll have to do a miscellaneous quest first entitled "Talk to Aventus Arentino". To GET that quest you need to first travel to the town of RIFTEN (any carriage can take you there), then as you enter the town a man maned Maul will stop you. You can talk to HIM about The Dark Brotherhood and he'll mention a local young boy, Aventus Aretino, who ran away and is trying to get their attention. (-NOTE-) You can also get this quest by hearing about young Aventus while in a town or tavern. It's pretty hard NOT to get this quest, really... To find Aventus, head to the city of Windhelm. There follow the quest marker to find the Aretino Residence. Young Aventus is chanting the dark sacrament over and over: "Sweet mother, sweet mother, send your child unto me for the sins of the unworthy must be baptized in blood and fear." Ugh, how creepy! Talk to him and he'll assume you're a brotherhood assassin. This will complete that miscellaneous quest and start the quest "Innocence Lost".

سلام.
    یکی توضیح بده skyforge چیه و چجوری میشه باهاش سلاح ساخت؟
    مرسی
    برادر یه مکان هست توی witherun
    متعلق به companion هست
    وقتی کوئست هاش رو کامل انجام بدید میتونید برید و علاوه بر armor های دیگه دو نوع دیگه رو هم بسازید
    خیلی چیز خاصی نیست

So you want to be a "Companion" huh? Well, it's very likely that as you first approached the town of Whiterun you encoutered the companions fighting a troll out in a field. Hell, chances are you tried to help! Well, after talking with them you will have received a MISCELLANEOUS QUEST called "Speak with the leader of the Companions". To start you on your path to joining them, make it your active quest. Head inside the city of Whiterun and follow the quest marker until you reach a building called "Jorrvaskr". Here you want to find and talk to Kodlak Whitemane. (-NOTE-) Of particular note here is the locked display cases in the Jorrvaskr Living Quarters. There's a NICE bow here (especially for those just starting out). You can also find an ARCHERY SKILLBOOK here called "The Markmanship Lesson" in one of the rooms. There is another SKILLBOOK for TWO-HANDED called "Song of Hrormir" in a different room.

4. 3 کاربر از DaRiOuShJh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

من یه جا دیدم برای لباس کد گذاشته چجوری باید کدو وارد کنم(لطفا کامل توضیح بدین)
    (Psijic set (robes #00065B94, hood #00065B99, boots #00065B9B, gloves #00065B9D
    ممنون
    اگه رو پی سی بازی میکنید، دکمه کنسول رو بزنید و کد زیر رو وارد کنید تا آیتم اضافه شه:

player.additem xxxxxxxx 1

به جای x ها هم اون کد مخصوص لباس رو وارد کنید و بعد اینتر بزنید
    و برای آیتم بعدی دوباره همین رو تکرار کنید با کد بعدی

6. این کاربر از prince_fable بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

اتفاقا کاراکتر من khajit هستش و خومم تو کار sneak هستم.

سلام بر شما!

شما اول باید کار هایی برای شهر و حاکمش انجام بدید که اصطلاحا مقام thane بهتون بده ,
    اولین بار این مقام رو تو white run بهتون میده حاکم , اگر میخواید جاهای دیگه هم خونه بخرید باید با حاکم همون شهر thane شید.
    تو white run یه خونه هستش که 5000 گلد قیمتشه , از یکی از افراد حاکم تو dragonsreach باید بخرید.
    بدیی که داره اینه که اگر بعد از حمله ی stormcloaks خونه رو تو white run بخرید دیگه نمیتونید ارتقا بدیدش.
    خونه های هر شهر قیمت محتلفی داره.
    فکر کنم گرون ترینش یه خونس تو solitude (درست نوشتم؟ ) که 25000 تاس.
    سلام دوست عزیز
    ممنون از راهنمائیت
    من تو White Run از همون یا رو خونه خریدم حالا چه جوری خونه رو پیدا کنم خودش که نشونم نداد
    می خوام خرتو پرتامو بزارم تو خونه

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    ممنون از راهنمائیت
    من تو White Run از همون یا رو خونه خریدم حالا چه جوری خونه رو پیدا کنم خودش که نشونم نداد
    می خوام خرتو پرتامو بزارم تو خونه
    به کوئست های متفرقت اضافه میشه یه گزینه
    اگر دقیق میخوای به whiterun کوییک تراول کن دومین در از سمت راستت خونته
    beez house یا همچین چیزی هست اسمش

9. این کاربر از DaRiOuShJh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه oomidd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام دوستان ممنون میشم پاسخ ماروهم بدید
    من اون هشتا ماسکو پیدا کردم الان نمیدونم باهاشون چیکار کنم یکی از دوستان گفته بود باید به labyrinthian برم اونجا یه اسکلت هست که کنارش یه نوشته داره و وقتی اون اسکلت رو بگردین یه ماسک چوبی پیدا میکنیم من هرچی گشتم اون اسکلتو پیدا نکردم میشه کامل بگید باید چیکار کنم مکان دقیق اون اسکلته رو هم بگید

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دوستان این چرا دیگه تند نمیره؟ میگه you are carrying so mach to be able to run خب چیکار کنم این حل بشه کلا؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه aramesh_61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    نقطه‌ی کوچک آبی رنگ

پيش فرض

دوستان این چرا دیگه تند نمیره؟ میگه you are carrying so mach to be able to run خب چیکار کنم این حل بشه کلا؟
    شما بیشتر از حد توانتون وسایل برداشتید! کلاً وزن وسایلی که برمیدارید محدوده و بیشتر از اون نمیتونید حمل کنید، یه سری از وسایل اضافه رو Drop کنید درست میشه

13. 2 کاربر از aramesh_61 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز loomina's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Ionia

پيش فرض

شما بیشتر از حد توانتون وسایل برداشتید! کلاً وزن وسایلی که برمیدارید محدوده و بیشتر از اون نمیتونید حمل کنید، یه سری از وسایل اضافه رو Drop کنید درست میشه
    تو ادامه حرف دوستمون یکم کامل تر میکنم حرفشون رو.

شما حالت عادی فقط 300 تا قدرت حمل دارید.
    این عدد با بالاتر بردن stamina وقتی لول اپ میشید به مقدار 5 تا اضافه میشه.
    اگر میخواید ببینید چقدر وسایل دارید tab رو بزنید , گزینه ی items و بعد پایین سمت راست مقداری رو که جا دارید و مقدار وزن وسایلتون رو زده.
    سعی کنید هر بار که میرید شهر وسایلی که به دردتون نمیخوره رو مثل weapon های کم قدرت تر و یا زره های کم قدرت تر رو بفروشید.
    یا میتونید اگر خونه دارید اون هارو تو خونتون بزارید.

در ضمن همیشه یه potion of strength هم از مغازه alchemy بخرید , که بهتون 30 تا قدرت حمل بیشتر میده برای 300 ثانیه , که اگر کاری نداشته باشید و بخواید برگردید به شهر میتونید راحت تر برگردید و وسایل رو بفروشید.

15. 3 کاربر از loomina بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •