نه اقا عادل این کار شدنی نیست
نه اقا عادل این کار شدنی نیست
دوست من بعضی از بازیهای گرافیک بالا رو x8جواب نمیده وربطی به رام نداره از نظر سخت افزاری جوابگوی اجرای بازی نیست
بازی pes 2011 به راحتی رو گوشی ایکس 8 جواب میده
گفتم بعضی از بازیها
عادل عزیز
من 2011 رو این جوری نصب کردم شد امتحان کن ببین میشه
اول گوشیتو بزار روی airplane mode بعد فایل apk بازی رو روی گوشی نصب کن بعد برو تو بازی میگه باید دانلود کنی تو yes رو بزن بعد میگه با وای فای دانلود کن باز yes بزن بعد از بازی بیا بیرون ، تا اینجا خودش تو مموریت یه فایل با نام pes 2011 میسازه حالا برو محتویات داخل فایل data فوتبال رو بریز تو این آدرس تو مموری gameloft\pes 2011
اگه اینجا نبود حتما اینجاست android\data
من اینجوری نصبش کردم امیدوارم تو هم بتونی
خیلی ممنون با راهنمایی شما تنوستم سوکر 2011 رو مولتی تاچ بازی کنم
سلام
من یه W8 خریدم
ولی در مورد روت کردنش شک دارم آیا روت کردن ممکنه برا گوشی مشکلی بوجود بیاره ؟
آیا روش مطمئنی برا روت کردن هست؟
فرخ عزیز
روت از لازمه کار با x8 است و مشکلی هم پیش نمیاره
من اینجوری روت کردم برو تو این لینک 3 روش داده من از روش اول رفتم مثل آب خوردن بود
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
روت چیکار میکنه ؟
نرم افزاری برا این گوشی هستش که برای ورود به گوشی رمز بزاریم؟
فرشید عزیز
این گوشی رام 2.1 داره که این رام یه مقداری مشکلات داره بزرگترینش اینه که نرم افزار روی حافظه اکسترنال ذخیره نمیشه و برای حل کردن این مشکل باید رام جدید نصب کنی که روت کردن گوشی الزامیست
بدون هیچ نرم افزاری میتونی روی گوشی قفل بزاری فقط باید بری تو setting احتمالا آدرسش اینه setting\location & security\set up screen lock البته این آدرس رام های کاستوم هست شاید با رام رسمی یه مقدار فرق بکنه اما خیلی بهم شباهت دارن یکم بگرد اگه نتونستی بگو بک آپ بزنم به رام اصلی آدرس دقیقو بهت بدم
روز وصل دوستداران یاد باد..............................یاد باد آن روزگاران یاد باد
Last edited by rangoabzar; 03-11-2011 at 02:01.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)