هوراااا arc s خریدم 590 گرون خریدم؟چند ساعت بزنو تو شارژ؟
هوراااا arc s خریدم 590 گرون خریدم؟چند ساعت بزنو تو شارژ؟
لطفا دوستانی که سونی اریکسون آرک و آرک اس دارند بفرمایند که با استفاده متوسط ، گوشی چند روز شارژ نگه میداره؟
طبق لینک های زیر آرک اس نسبت به آرک خیلی بیشتر شارژ نگه میداره ، آیا در عمل هم همنطوره؟ یا یه مطلب تبلیغاتی برای فروش بیشتر آرک اس هست؟ چون cpu آرک اس نسبت به آرک قوی تر هست پس باید مصرف باطریش هم بیشتر باشه ولی لینکهای زیر نشون میده که آرک اس با داشتن cpu قویتر و باداشتن نوع باطری یکسان با آرک ، بیشتر شارژ نگه میداره!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by ramintab; 27-11-2011 at 17:46.
نمیدونم توی همه کشورها یا فقط بعضی کشورها ، دیگه آرک و نئو تولید نمیشه و به جای اون Arc S و Neo V تولید میشه
نه دیگه نداریم.. فکر کنم شاید یکی دو تا و شاید هم اصلا دیگه سونی اریکسون تولید نشه..
این گوشی ها به هر حال به آندروید 4 آپدیت خواهند شد..
از سال 2012 به بعد سونی خالی تولید میشه !
شاید سونی اریکسون آخرین محصولشو آخرای امسال معرفی کنه ! یه سری عکسم ازش در رفته !
از کدوم شهر خریدی ؟؟ 590 خیلی بالاس !!!!!!!!!!!!!!!!! ( قیمت دلار هم الان یکم اومده پایین )
515 یک ماه پیش خودم خریدم
حداقل 2 روز
به نظر من فرقی ندارن , شایدم آرک اس مصرفش بخاطر سی پی یو بالاتر باشه
Last edited by Masoud-Studio; 27-11-2011 at 21:53.
اون دوستمون که شرت کاتها از گوشی میپرسید
احتمالا مموریش شناخته نمیشد
در بخش تنظیمات usb حالت ذخیره انبوه انتخاب شده
و ممکنه بعد از دراوردن کابل مموری شناخته نشه
تست کنه بگه
1-این arc sتو جعبش چی چیزایی داره،لطفا دقیق بگید.
2-قیمت این گوشی تو مشهد چنده؟
میشه بگین چی کار کنم وقتی گوشی رو به کامپیوتر میزنم شارژ نشه؟![]()
یه سوال داشتم میخواستم بدونم این گوشی مشکل کمبود رم نداره؟ منظورم در حالت عادیه نه به کمک برنامع های جانبی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)