دقیقا درست میگی.ولی ما از کجا بدونیم کدومشون گرونه؟
............................
من 14 رو نداشتم متاسفانه![]()
دقیقا درست میگی.ولی ما از کجا بدونیم کدومشون گرونه؟
............................
من 14 رو نداشتم متاسفانه![]()
از نظر من که خیلی شبیه به وان میلیون بود ...البته فکر کنم این خیلی زود تر از این که وان میلیون در بیاد فروخته میشدهحالا نمیدونم وان میلیون ازین کپی کرده یا این از وان میلیون
من فعلا دارم این یکی 2روزه بیک 17 میزنم و تقریبا هم خالیش میکم رو خودمبوش خوبه به صرفست
اون قدیم ندیما هم ( حدود 4-5 سال قبل) یادمه بیک میخریدم ، یه بار رنگ ابیش رو خریدم که فوق العاده خوشبو بود ... تا اونجایی که یادمه علاوه بر کیفیت نسبتا خوبش ماندگاریه بالایی داره ولی فک کنم پخش شوندگیش در حد صفر باشه .
خلاصه اگه واقعا اسانس کیفیت متوسط به بالا استفاده میکنند خدا پدر مادرشون رو بیامرزه ...
از 2-3 سال پیش به قبل هم یادمه توی تلوزیون خیلی خیلی زیاد تبلیغ میکردند حالا دلیل اینکه دیگه تبلیغ نمیشه ممکنه این باشه که سرمایه گذار محترم ترجیح داده روی پروژه های دیگه سرمایه گذاری کنه !
این خوشبو کننده های 4*8 چطورن؟
جزوه کارهایه خیلی خوبه که کیفیتش خیلی عالیه.![]()
من شماره 2 بیک رو هم گرفتم به توصیه بچه ها
اینم بوش خوبه با 2400 تومن بوی خوبی داره واقعا
والا منم بیک شماره 2 را برای اولین دفعه خریدم اما بوش چندان مال نیست بوش کپی یه مدل ادکلن کریستین دیور مربوط به سال 1966 است.
البته اگه یارو راست نوشته باشه که فکر نمیکنم اینطور باشه.
بوشم تومایه های مخلوطی ازطالبی و علف و خربزه است .به درد پدر بزرگ ژپتو بیشتر میخوره تا من .
بهدشم ساخت شرکت بیک یار ایرانه .
نباید ازش انتظار معجزه داشت .
دلخوشکنکه فقط.
من فکر کنم بوشو حتی اگر صورتت رو هم به ملت بچسبونی بازم به مشام کسی نخوره.
اما جالب اینجا بود که رو جعبه مقواییش عکس ادکلن ازارو کروم سی کی وان و pamplemousse rose hermes را نیز زده است تا به خریدارانش بگوید که رایحه دل انگیز این ادکلنها را در شماره های دیگرش کپی کرده است .بودویید بخرید تا درش تخته نشده.![]()
Last edited by Ezel; 22-12-2011 at 22:49. دليل: حذف "علافهای خیابانگرد"
داداشه گلم توقع نداری که 2 تومن بدی و اندازه ادکلنه 200 تومنی باشه که؟
من بویه sauvage دیور رو نشنیدم.ولی این یه جورایی شبیهه ون کلیف تسار هست.ولی اون خیلی بهتره.
الان یه اشانتیون از همون آزارو کروم بخوای بخری زیره 6 تومن هست؟در صورتی که 5 میل هم نیست.مطمئن هم
هستم که موندگاری هم نداره.
اتفاقا ادکلن هایه بیک.علی الخصوص شماره 2 به شدت پخش بو دارن.
احتمالا یه خاطره بدی شما از این دارید.![]()
Last edited by Ezel; 22-12-2011 at 22:49. دليل: حذف "علافهای خیابانگرد" از نقل قول
دمت گرم.یعنی شما بیک میزنی کسی تا حالا بهت گفته چه عطر خوبی زدی که میگی پخش بوش عالیه یا مثل من فلک زده به صورتت زدی و بوش فقط تو دماغ خودت رفته؟
بعدشم کدوم شماره هاش بوی ck یا چمیدونم بوی ازارو کروم میدهد؟
ثالثا روی جعبه 2500 قیمت زده که زنه 2800 با من حساب کرد چطور شما 2000 تومن میخری؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)