تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 298 از 4105 اولاول ... 1982482882942952962972982993003013023083483987981298 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,971 به 2,980 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

اینجوری که مکافاته وقتایی که ازاد میشیم برگردیم خونه که گوشی می خوایم

---------- Post added at 03:27 PM ---------- Previous post was at 03:23 PM ----------

اما از سربازی که هر دیقیقه یه سوال پیش میاره برای ادم.
    اموزشی چند روزه؟ دوستم توی وزرات دفاع بود گفت همش 40 روز بودن اونجا و 5 شنبه و جمعه ها ازاد بودن همه جا اینجوریه؟ اخه دوستان اینجا نوشتن اموزشی 60 روز کامل بوده .
    یه سوال دیگه هم داشتم توی اموزشی احیانا وقت ازاد هم پیدا می شه برای ورزش ؟
    عزیز دردسرش نمی ارزه....
    شما فرضا با هزار دوز و کلک گوشی رو بردی داخل....چطوری میخوای دهنه یه سری زیرآب زن رو ببندی؟؟؟ مطمئن باش لو میری و اونوقت دیگه حسابت با کرام الکاتبینه
    کارت تلفن بخر و با کارت زنگات رو بزن

2. 3 کاربر از mehdi_vsgh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

دوستان من اگه الان برم از 1/4 بندازم برای شهریور آیا دوباره میوفتم همین پادگان و نیرویی که الان هستم؟
    و یه سوال دیگه اینکه میتونیم گوشی رو بدیم به اونا دم پادگان و سیم کارت رو ببریم تو؟
    Last edited by farhadnamir_2003; 16-06-2011 at 16:57.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

دوستان من اگه الان برم از 1/4 بندازم برای شهریور آیا دوباره میوفتم همین پادگان و نیرویی که الان هستم؟
    و یه سوال دیگه اینکه میتونیم گوشی رو بدیم به اونا دم پادگان و سیم کارت رو ببریم تو؟
    1- معلوم نیست ولی احتمال زیاد همونجا میوفتی
    2- میتونی اینکارو کنی ولی روز ترخصیت اگه گوشیت نبود و گم شده بود یا تیکه تیکه شده بود حق شاکی شدن رو نداری.....
    Last edited by mehdi_vsgh; 16-06-2011 at 17:04.

5. 2 کاربر از mehdi_vsgh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

به افتخار 1 تیری ها

1 تیر نبود

باید بگم علاوه بر گرمای تابستون ماه رمضان هم داریم

دیگه اخر ستم

کسی اینجا تجربه اموزشی تو ماه رمضون نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    ماه رمضون آخر حال است توی خدمت همش خواب و خواب و خواب برادر من توی ماه رمضون آموزشی رفت

7. 2 کاربر از fedaghi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

1- معلوم نیست
    2- میتونی اینکارو کنی ولی روز ترخصیت اگه گوشیت نبود و گم شده بود یا تیکه تیکه شده بود حق شاکی شدن رو نداری.....
    1-یعنی چی معلوم نیست؟احتمال زیاد کجا میوفتم؟
    2-مشکلی نیست یه گوشی بیخود میبرم
    منظورم این بود که سیم کارت رو میتونیم ببریم تو؟مشکلی نداره؟

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

1-یعنی چی معلوم نیست؟احتمال زیاد کجا میوفتم؟
    2-مشکلی نیست یه گوشی بیخود میبرم
    منظورم این بود که سیم کارت رو میتونیم ببریم تو؟مشکلی نداره؟
    یعنی احتمال زیاد همونجا دوباره میوفتی
    بله سیم کارت رو میتونی ببری یعنی اصلا باید ببری با خودت
    سیمکارت+ رم گوشی + باطری گوشی

10. این کاربر از mehdi_vsgh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

خوب بچه هایی که می خوان اعزام بشن عجب شیر بذارین براشون یه خلاصه ای از اتفاقاتی که برای ما گذشت رو براتون بنویسم شاید از استرستون کم بشه (شاید هم زیاد بشه !!)

اول که ما با اتوبوس ساعت 9 شب اول دی پارسال راه افتادیم سمت عجب شیر ! هوا فوق العاده سرد بود.ساعت 5 صبح رسیدیم و بعد ازپیاده شدن از اتوبوس ما رو بردن داخل یه اتاقک و اونجا به خطمون کردن و تمام وسائل و خودمون رو بازرسی کردن و بعد دوباره فرستادن بیرون و 1 ساعت توی سرما سرپا به خطمون نگهمون داشتن و بعد راه افتادیم به سمت یه میدون بزرگ برای تقسیم شدن بین گروهانها
    عجب شیر یه محصیر بسیار قدیمی (رد پای رضا خان رو میشه دید .)و بزرگ شامل مقادیر زیادی زمین خشک و خاکی و دهها آسایشگاه قدمی و رنگ و رو رفته و با امکانات خیلی کم هست. دستشویی ها اغلب خراب و آب بعضی مواقع قطع میشد و حمام هم که اگر دیدید سلام ما رو بهش برسونید

بعد از یک کیلومتر پیاده روی (می دونید محیطش فوق العاده بزرگه عظمت زیادی داره )
    بعد تقسیم شدیم داخل یکی از گروهانها و گردان ما که همه فوق دیپلم بودیم نسبت به 3 گردان دیگه که دیپلم و زیر دیپلم بودیم هیچ امتیازی نداشتیم. مدام تنبیه می شدیم و بشین پاشو .... البته به زیر دیپلم واقعا بیشتر سخت می گرفتن و حتی اونا رو 58 روزه ترخیص کردن ولی ما رو 61 روزه

هیچ وقت اون روز اول که رفتیم داخل آسایشگاه با لباس شخصی رو یادمون نمیره.همه ناراحت و خسته و غمگین از برخورد بد و محیط فوق العاده مزخرف و تحمل 60 روز سختی و آینده نا معلوم بعد از تقسیمات.

یه چیزی که توی اونجا خیلی نموده داره بی نظمی هست یعنی خیلی میگن که ارتش نظم داره ولی همه اش چرته .ما اونجا هیچ نظمی مثل نظم در بیداری و خاموشی و به خط شدن زمان غذا و زمان استراحت و ... نداشتیم.هر وقت عشقشون می کشید ، نصف شب ، وسط روز ، وسط غذا و نماز یهو همه رو احضار می کردن برای به خط شدن .ما از روز اول که رفتیم تا روز 8 ام خدمت اصلا رنگ حموم رو ندیدیم!! آخرش به زور و مثل بلانسبت گوسفند کردنمون تو یه حموم و با گربه شور کردن خودمون رو تمیز کردیم.

به ما گفته بودن که روزهای اول که بهمون سخت می گیرن برای نسخ کشی هست ولی خداشاهده تا روز آخر دهن ما رو سرویس کردن (ببخشید بابت بی ادبی ) هر روز پیاده روی های زیادبه عناوین مختلف ، به خط شدن های پی در پی ، انتظار در صف برای گرفتن غذا و تلفن زدن و دستشویی ، از صبح تا شب. یعنی مثلا 5 صبح که بیداریه و باید تا 6.5 آماده و صبحانه خورده و لباس پوشیده با وضعیت کامل به خط بشیم.توی این 1.5 ساعت هم باید توی صف دستشویی وایستیم و بعد توی صف صبحانه و بعد لباس بپوشی و گتر پا درست کنیم و تخت ها رو انکادر کنیم و بریم توی منطقه نظافت هر گروه و نظافت کنیم (مثل محوطه ، دستشویی و... )

نگهبانی ها هم که نگو. هر 4 روز یه بار نگهبان یه خراب شده ای می شدیم و مثلا برای حفظ اموالی که2000 تومن هم نمی ارزید 8 ساعت توی 24 ساعت سر پا نگهبانی میدادیم (مثلا اگر نگهبان پاس 1 بودیم 4 تا 2 ساعت اینطوری نگهبانی می دادیم: 19-21 شب ،1تا 3 نصف شب ،7-9 صبح و 1تا 3 بعد از ظهر )

این شب بیداری ها واقعا اذیت می کرد و توی روز هم که اصلا فرصت استراحت نمی دادن و مدام به خط ، رژه ، بدو به ایست و.... می دونید که یه قانونی هست که می گه از بیداری تا خاموشی حتی نشستن روی تخت خواب ممنوعه به برسه به خوابیدن !!توی کل اون دوره هم به ما 7 روز مرخصی دادن که خیلی خیلی می چسبید و بکوب با سواری 25 هزارتومنی می اومدیم تهران و یه دلی از عزا در می آوردیم و بر می گشتیم.

از اهانت های گروهبان های وظیفه !! به ما که بگذریم (طوری که کادری با ما اون طور رفتار نمی کرد ) حمالی ها و آشغال جمع کردن ها و کم اومدن غذا و لباس های کثیف و پیاده روی های 10 کیلومتری برای میدون تیر اون هم 5 بار !!

خلاصه اینکه با تمام این بدبختی ها که واقعا هر روزش تا تموم میشد یه ماه برای ما می گذشت و مثلا کلی کار می کردیم و خسته و کوفته میشیدم و تنبیه می شدیم و بعد به ساعت نگاه می کردیم می دیدیم تازه 9 صبحه و تا 9 شب 12 ساعت مونده ........ الان که می بینیم با خودم می گم ای کاش زودتر اعزام میشدم خدمت تا زودتر این اتفاقاتی که اول و آخر باید بهش تن میدادم می گذشت و مثل الان راحت میشدم.

بچه هایی که دارن اعزام میشن به این نکته من توجه کنن که سخت ترین دوره زندگی آدم سربازی هست و سختترین قسمت سربازی همین آموزشی هست . وقتی واردش شدین به این دید نگاه کنید که زودتر تموم میشه و از شرش راحت میشید و تا آخر عمر دیگه همچین صحنه هایی رو نخواهید دید . پس تا می تونید اونجا راحت بگیرید و اصلا به فکر گذشت زمان نیفتید.
    الان من توی یگان یه جای تقریبا خوب هستم و بیشتر اون خاطرات بد هم از یادم رفته و فقط به اینده فکر می کنم و پایان خدمت......

همین طور که من یه روزی قبل از اعزام به خدمت مشابه این مطلب رو توی همین تاپیک می خوندم و با خودم استرس داشتم شما هم مثل من یه روزی میاید و همین مطلب رو می نویسید برای بعدی....
    خاطرات ما رو زنده کردی !
    نگفتی کدوم گروهان بودی ؟
    گردان که 2 بودی یادمه فقط گد 2 فوق دیپلم داشت من گروهان 5 بودم یادش بخیر پدرمونو در آوردن ....
    بسم الله الرحمن الرحیم
    من سرباز آموزشی .................. جمعی گوهان 5 گردان 032 نصر از مرکز آموزشی شهید سرلشکر شعبان برخورداری هستم جناب !!

12. این کاربر از asfa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ریاضیات hts1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

يه چيزي شنيدي بهش نرسيدي.
    الكي حرف بيخود نزن دوست عزيز.
    تو اين جامعه هستن تعدادي افراد به قول تو تحصيل كرده كه ذره اي شعور اجتماعي ندارن همون طوري كه ممكنه عده اي از ديپلمه ها و بي سوادا هم شعور نداشته باشن و اين ربطي به مدرك نداره! اصولاً مدرك شعور نمياره!
    وقتي جنابعالي مستقيم مياي ميگي كساني كه مدرك ندارن بي شعور هستن و خودت كه مدرك داري از شعور بالايي برخورداري اين توهين هستش به خيلي از افراد جامعه و درجه ي شعور افراد هم با اين توهين ها مشخص ميشه.
    خلاصه حواست باشه چي از دهنت مياد بيرون و بي احترامي نكني به يه ملت.
    ارباب من قصد توهین به کسی نداشتم و ندارم اگه توهینی شده واقعا شرمنده هستم .ولی خدا نکنه خدمتتون تو یگان امداد باشه اونموقع شاید یه ذره به من حق بدید که نسبت به دیپلمه هایی که میان تو نیرو انتظامی دید بدی داشته باشم. (ایراد از دیپلمه ها نیست ولی وقتی میان اونجا یه کارهایی به اینا محول میکنن که باعث میشه کم کم صدای گریه پیرزن و دختر جوون رو نشنون).
    باز هم معذرت میخوام.

14. 11 کاربر از hts1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز farhad_persona's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

بچه ها کارت معافیت قرمز(روانپزشکی) چه محرومیت هایی ایجاد میکنه؟ راسته که میگن گواهینامه رو باطل میکنن.
    خونه و ماشین نمیشه به اسمت بزنی و ممکنه تو گرفتن ویزا از کشورهای خارجی دچار مشکل بشی؟

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

بچه ها کارت معافیت قرمز(روانپزشکی) چه محرومیت هایی ایجاد میکنه؟ راسته که میگن گواهینامه رو باطل میکنن.
    خونه و ماشین نمیشه به اسمت بزنی و ممکنه تو گرفتن ویزا از کشورهای خارجی دچار مشکل بشی؟
    بله درسته.....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •