عزیز دردسرش نمی ارزه....
شما فرضا با هزار دوز و کلک گوشی رو بردی داخل....چطوری میخوای دهنه یه سری زیرآب زن رو ببندی؟؟؟ مطمئن باش لو میری و اونوقت دیگه حسابت با کرام الکاتبینه
کارت تلفن بخر و با کارت زنگات رو بزن
عزیز دردسرش نمی ارزه....
شما فرضا با هزار دوز و کلک گوشی رو بردی داخل....چطوری میخوای دهنه یه سری زیرآب زن رو ببندی؟؟؟ مطمئن باش لو میری و اونوقت دیگه حسابت با کرام الکاتبینه
کارت تلفن بخر و با کارت زنگات رو بزن
دوستان من اگه الان برم از 1/4 بندازم برای شهریور آیا دوباره میوفتم همین پادگان و نیرویی که الان هستم؟
و یه سوال دیگه اینکه میتونیم گوشی رو بدیم به اونا دم پادگان و سیم کارت رو ببریم تو؟
Last edited by farhadnamir_2003; 16-06-2011 at 16:57.
1- معلوم نیست ولی احتمال زیاد همونجا میوفتی
2- میتونی اینکارو کنی ولی روز ترخصیت اگه گوشیت نبود و گم شده بود یا تیکه تیکه شده بود حق شاکی شدن رو نداری.....
Last edited by mehdi_vsgh; 16-06-2011 at 17:04.
ماه رمضون آخر حال است توی خدمت همش خواب و خواب و خواب برادر من توی ماه رمضون آموزشی رفت
1-یعنی چی معلوم نیست؟احتمال زیاد کجا میوفتم؟
2-مشکلی نیست یه گوشی بیخود میبرم
منظورم این بود که سیم کارت رو میتونیم ببریم تو؟مشکلی نداره؟
یعنی احتمال زیاد همونجا دوباره میوفتی
بله سیم کارت رو میتونی ببری یعنی اصلا باید ببری با خودت
سیمکارت+ رم گوشی + باطری گوشی
خاطرات ما رو زنده کردی !
نگفتی کدوم گروهان بودی ؟
گردان که 2 بودی یادمه فقط گد 2 فوق دیپلم داشت من گروهان 5 بودم یادش بخیر پدرمونو در آوردن ....
بسم الله الرحمن الرحیم
من سرباز آموزشی .................. جمعی گوهان 5 گردان 032 نصر از مرکز آموزشی شهید سرلشکر شعبان برخورداری هستم جناب !!![]()
ارباب من قصد توهین به کسی نداشتم و ندارم اگه توهینی شده واقعا شرمنده هستم .ولی خدا نکنه خدمتتون تو یگان امداد باشه اونموقع شاید یه ذره به من حق بدید که نسبت به دیپلمه هایی که میان تو نیرو انتظامی دید بدی داشته باشم. (ایراد از دیپلمه ها نیست ولی وقتی میان اونجا یه کارهایی به اینا محول میکنن که باعث میشه کم کم صدای گریه پیرزن و دختر جوون رو نشنون).
باز هم معذرت میخوام.
بچه ها کارت معافیت قرمز(روانپزشکی) چه محرومیت هایی ایجاد میکنه؟ راسته که میگن گواهینامه رو باطل میکنن.
خونه و ماشین نمیشه به اسمت بزنی و ممکنه تو گرفتن ویزا از کشورهای خارجی دچار مشکل بشی؟
بله درسته.....
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)