تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 298 از 416 اولاول ... 198248288294295296297298299300301302308348398 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,971 به 2,980 از 4153

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در اسپانیا | فصل 2010-2011

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

The Front: Sport
    22.03.2011

20.000 KM JUST FOR TWO GIGS

Guardiola will have 13 of his players flying around the world before the key game against Villarreal

Cesc will force [Arsenal] to let him leave. The player doesn’t trust in Wenger’s word anymore.

Zubi: “Abidal feels perfect“

Laporta: “Madrid is behind all this doping issue“

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    March 22, 2011

The Front: El Mundo Deportivo
    22.03.2011

DILEMMA WITH NEYMAR

Guardiola must decide if a striker who is as genius as undisciplined is worth signing.

Villa: “I’ll be luckier soon”

Zubi: “Abidal feels good and happy“

کد:
    March 22, 2011

داره خودمونی میشه گاليور's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

سلام
    وضعیت ابیدال چطوره؟فصلو از دست داده؟

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

OFFICIAL: Alves – Blaugrana till 2015

کد:
    March 22, 2011

سلام
    وضعیت ابیدال چطوره؟فصلو از دست داده؟
    وضعیتش حرف نداره. آره.

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

Llorente: Xavi is one of the best of all time

کد:
    March 23, 2011

پی نوشت: در آستانه صدمین بازی برای تیم ملی اسپانیا

Chygrynskiy: Guardiola is not just a coach, but a good friend

کد:
    March 22, 2011

Number of the Day: 31 million

کد:
    March 23, 2011

We’ve got mail: In Pep We Trust

کد:
    March 23, 2011

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

بوتراگوئنو: "ماه آوریل بسیار حساس است"

اختصاصی انجمن هواداران رِئال مادرید در ایران:

"تیم در چند ماه گذشته رشد کرده و آمده است که با چالش هایش روبرو شود"

امیلیو بوتراگوئنو نظرات خودش راجب بای های رئال مادرید در ماه آوریل می گوید.

"ماه آوریل یک ماه حساس خواهد بود زیرا ما باید برای سه عنوان بجنگیم. تمام بازی های ما سخت خواهند بود. ما در لالیگا بازی های بسیار سخت خارج از خانه داریم و در این بین باید با بارسلونا و تاتنهام نیز روبرو شویم. این ماه بسیار مهمی خواهد بود."

"کریم بنزما از زمانی که به باشگاه آمد سعی کرد بهتری بازی اش را انجام دهد. او فقط یک گلزن نیست ، او فوتبال را میفهمد. او میداند چگونه باهم تیمی هایش ارتباط برقرار کند. میداند که چطور پشت به دروازه هم بازی کند ، او دوست دارد پاس های سریع دریافت کند و تا بتواند با استفاده از آن گلزنی کند. او بسیار قاطع است."

کد:
    رئال مادرید باید از ما عذرخواهی کند - خوان لاپورتا

خوان لاپورتا معتقد است که در جریان شایعات اخیر پخش شده در مورد دوپینگ بازیکنان بارسلونا رئال مادرید دست دارد...

خوان لاپورتا رئیس سابق باشگاه بارسلونا معتقد است که رئال مادرید در شایعات اخیر به وجود آمده در مورد دوپینگ بازیکنان بارسلونا دست دارد و میخواهد که فلورنتینو پرز رئیس باشگاه رئال مادرید همه چیز را اعتراف کرده و از بارسلونا معذرت خواهی کند.

لاپورتا به AS گفت:

"آشکار است که در این شایعات اخیر به وجود آمده پیرامون باشگاه بارسلونا و دوپینگ بازیکنان آن رئال مادرید دست دارد و میدانم که در دادن این خبر به مطبوعات فلورنتینو پرز نقش دارد و جامعه ی رئال مادرید باید از ما عذرخواهی کنند."

لاپورتا رئیس کنونی باشگاه بارسلونا یعنی ساندرو راسل را هم به این محکوم کرد که نتوانسته از حق بازیکنان خود به خوبی دفاع کند:

"واکنش آن ها در برابر این اخبار به وجود آمده در مورد بازیکنان مرا ناراحت میکند. بازیکنان بی گناه نباید از این شایعات آسیبی ببینند و ساندرو راسل باید از آن ها دفاع کند."

در هفته ی گذشته یکی از مسئولان باشگاه بارسلونا تونی فریه خا در صحبت هایی عنوان کرد که با مسئولان رئال مادرید دیدار کرده اند و مطمئن هستند که در این شایعات به وجود آمده باشگاه رئال مادرید نقشی ندارد.

به علاوه ی تمام اینها راسل و پرز در مورد این موضوع در تلفن با هم صحبت کرده اند.

Cadena Cope شبکه ی رادیویی کشور اسپانیا اعلام کرده بود که بازیکنان بارسلونا از دوپینگ استفاده میکنند اما بعد از آن طی برنامه ای از بارسلونا برای خبری که منتشر کرده اند عذرخواهی کردند.

تمرینات بدون بازیکنان ملی پوش از ساعت 10:30 دقیقه در پشت در های بسته آغاز خواهد شد

رئال مادرید چهارشنبه به تمرینات بازمیگردد تا خود را برای بازی 2 آوریل مقابل اسپورتیگ خیخون آماده کند. تمرینات از ساعت 10:30 در پشت در های بسته آغاز خواهد شد.

کد:
    مسی پردآمد ترین بازیکن و مورینیو هم پردآمد ترین سرمربی فوتبال...

مسی و مورینیو در صدر جدول پردآمد ترین های جهان فوتبال قرار دارند...

طبق گفته ی مجله ی France Football مسی بازیکن باشگاه بارسلونا پردرآمد ترین بازیکن فوتبال و خوزه مورینیو سرمربی رئال مادرید هم پردرآمد ترین سرمربی فوتبال است.

لیونول مسی که طبق گفته ی اکثر مردم بهترین فوتبالیست حال حاضر جهان است و در دو سال گذشته دو بار Ballon d`Or را بردن است ، سالانه 31 میلیون یورو در آمد دارد که این مبلغ از طریق حقوق سالانه ی او که از بارسلونا میگیرد و قرارداد های تبلیغاتیش تامین میشود.مسی سالانه 3.5 میلیون یورو بیشتر از ستاره ی رئال مادرید کریستیانو رونالدو کسب میکند و به این ترتیب در این جدول مسی اول و رونالدو در رده ی دوم قرار دارد.

بازیکن منچستر یونایتد و هم تیمی سابق رونالدو یعنی وین رونی هم در رده ی سوم پردآمد ترین های فوتبال قرار دارد و سالانه 20.7 میلیون یورو به دست می آورد.دیوید بکهام ستاره ی لس آنجلس گالکسی و تیری انری ستاره ی نیویورک رد بولز دو بازیکن از لیگ فوتبال آمریکا هم به ترتیب با درآمد سالاننه ی 19 و 13.5 میلیون یورو در رده های بعدی قرار دارند.

در رده ی مربی ها مورینیو در صدر جدول پردآمد ترین ها قرار دارد که سالانه 13.5 میلیون یورو کسب میکند ، این مرد پرتغالی سال گذشته با اینترمیلان افتخارات زیادی همچون قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا ، سری آ و کوپا ایتالیا را کسب کرد.

پپ گواردیولا سرمربی باشگاه بارسلونا هم بعد از آقای خاص با درآمد سالانه ی 10.5 میلیون یورو در رده ی دوم قرار دارد و رافائل بنیتز هم که بعد اخراج شدن از اینترمیلان فعلا بیکار است سالانه 10.2 میلیون یورو به دست می آورد.فابیو کاپلو سرمربی تیم ملی انگلیس هم با درآمد سالانه 8.5 میلیون یورو در رده ی چهارم پردرآمد ترین ها قرار دارد.

هفته ی گذشته هم Deloitte در گزارشی پردآمد ترین های سال گذشته را اعلام کرد که در آن جدول رئال مادرید و بارسلونا در رده های اول و دوم بودند و در رده ی سوم هم منچستر یونایتد قرار داشت.

کد:
    داوید بارال مخالف تغییر زمان بازی رئال مادرید و اسپورتینگ گیخون

داوید بارال بازیکن باشگاه اسپورتینگ گیخون تمایل دارد که دیدار رئال مادرید و اسپورتینگ گیخون در روز شنبه برگزار شود نه جمعه...

داوید بارال مهاجم باشگاه اسپورتینگ گیخون عنوان کرد که مخالف تغییر زمان بازی رئال مادرید و اسپورتینگ گیخون است و دوست ندارد که آن بازی به جای روز شنبه ، دوم اپریل در روز جمعه یکم اپریل برگزار شود.

داوید بارال در صفحه ی Twitter خود نوشت:

"من از برگزار شدن بازی ما در مقابل رئال مادرید در روز جمعه حمایت نمیکنم.هزاران مردم هتل گرفته اند و برای دیدن این بازی در روز شنبه بلیط خریده اند ، من متاسفم چرا که مردم مهم تر از من هستند."

دیدار بین رئال مادرید و اسپورتینگ گیخون در روز شنبه دوم اپریل برگزار خواهد شد اما باشگاه رئال مادرید از LFP (لیگ فوتبال حرفه ای اسپانیا) خواسته است که بازی را یک روز به عقب بیاورند و بازی در روز جمعه یعنی یکم اپریل برگزار شود تا بازیکنان رئال مادرید بتوانند با یک روز بیشتر استراحت به دیدار تاتنهام در لیگ قهرمانان اروپا بروند که در پنجم اپریل برگزار خواهد شد.

رئیس باشگاه اسپورتینگ گیخون ، مانوئل وگا آرانگو هم عنوان کرد که او با این درخواست رئال مادرید از LFP مخالف نیست و به این تغییر زمان چراغ سبز نشان داده است.

کد:
    من برای بردن در شالکه هستم - رائول گونزالز

رائول میخواهد چهارمین جام اروپا را هم به کلکسیون خود اضافه کند...

بازیکن سابق رئال مادرید رائول گونزالز که سابقه ی 3 بار قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا با رئال مادرید را دارد عنوان کرد که شالکه هم مدعی قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا است.

رائول عنوان کرد که به بوندسلیگا نیامده تا به دوران خارق العاده ی فوتبال خود پایان دهد:

"وقتی شما به باشگاهی مثل شالکه می آیید میخواهید که جام های زیادی را بالا ببرید."

رائول 3 بار قهرمان اروپا شده است که بیشترین تعداد است و همه ی این 3 بار قهرمانی را با رئال مادرید تجربه کرده است و در کل رقابت ها با 71 گل زده رکورددار است و دوست دارد که این جام را دوباره برنده شود.

"من احساس بسیار خوبی دارد و قهرمانی در اولین فصلی که در شالکه حضور دارم بسیار فوق العاده خواهد بود."

با وجود اینکه رائول با 33 سال دیگر در دوران آخر فوتبال خود است اما مقداری از علاقه ی خود به فوتبال کم نشده است.

"من ستاره نیستم ، من یک فوتبالیست هستم و بازیکن تیم که مردم باید مرا ببینند . من بازی کردن را دوست دارد و همچنین تمرین کردن را. یک بازیکن هیچوقت یک تیم نیست."

رائول همچنین در مورد رئال مادرید و یکی از ستاره های نو ظهور این تیم یعنی مسوت اوزیل گفت:

"آن ها خیلی خوب عمل میکنند و همچنین یک مربی قابل اعتماد دارند که این بسیار مهم است . اوزیل بازیکن فوق العاده ای است و در سطح بالایی قرار دارد."

شالکه در مرحله ی 1/4 لیگ قهرمانان اروپا در پنجم اپریل مهمان اینترمیلان خواهد بود.

کد:
    یورنته به سیستم بازی رئال مادرید نمیخورد - خواکین کاپاروس

خواکین کاپاروس سرمربی باشگاه اتلتیک بیلبائو عنوان کرد که فرناندو یورنته نخواهد توانست با سیستم بازی رئال مادرید هماهنگ شود...

در روز های اخیر نام فرناندو یورنته با رئال مادرید برده میشود و گفته میشود که رئال مادرید به این بازیکن علاقه مند است و میخواهد او را به خدمت بگیرد.

خواکین کاپاروس در رابطه با این موضوع به AS گفت:

"بیایید با هم رو راست باشیم ، من به این موضوع که یورنته بتواند با سیستم رئال مادرید هماهنگ شود ایمان ندارم.او یک شماره 9 کلاسیک است و در پست خود بهترین در دنیا است اما رئال مادرید با سیستم متفاوتی بازی میکند .آیا مادرید حاضر است به مهاجمی که حداکثر در آخر هر بازی 20 دقیقه بازی خواهد کرد 40 میلیون یورو بدهد؟! فکر نمیکنم همچین اتفاقی بیفتد."

کاپاروس در مورد نقش اصلی یورنته در تیم گفت:

"یورنته برای تیم در حد یک اسطوره است و خبر های پیرامون پیوستنش به رئال مادرید در عملکرد او تاثیری ایجاد نکرد.او در خودش است و کاملا یک انسان ساکت و بی سر و صدا است و به شایعاتی که در موردش پخش میشود اهمیتی نمیدهد."

فرناندو یورنته با عملکرد عالی خود در این فصل برای تیم اتلتیک بیلبائو توانست در رنکینگ کاسترول تا رده ی 116 بالا بیاید.

کد:
    رئال مادرید همچنان علاقه مند به دروسی

دوباره بعد از مدتی وقفه مطبوعات دوباره از علاقه مندی رئال مادرید به دروسی مینویسند...

باشگاه رئال مادرید میخواهد کمبرند میانی تیم را قدرتمند تر کند و برای این کار دانیله دروسی هافبک توانای باشگاه آس رم را بهترین گزینه میداند.

بر طبق خبر Marca خوزه مورینیو از عملکرد لاسانا دیارا ، سمی خدیرا و فرناندو گاگو راضی نیست و میخواهد که یک زوج مطمئن را برای ژابی آلونسو خریداری کند.

باشگاه رئال مادرید نام های باستین شواین اشتایگر از بایرن مونیخ و سسک فابرگاس را از آرسنال را در لیست خرید خود یادداشت کرده است اما الویت برای خرید با دانیله دروسی است.دلیل اینکه دروسی در الویت است اینکه او ارزان تر از بقیه ی گزینه ها است و 25 میلیون یورو قیمت دارد و دلیل دیگر اینکه مالکیت رم ممکن است تغییر کند و باشگاه رئال مادرید امیدوار است که دروسی را با قیمتی خوب به خدمت بگیرد.

کد:
    دلیل باخت ما در دربی فقط ایکر کاسیاس بود - داوید ده خئا

داوید ده خئا معتقد است که کاسیاس در دربی رئال مادرید را نجات داده است...

دروازه بان باشگاه اتلتیکو مادرید ، داوید ده خئا معتقد است که هم پست او در رئال مادرید یعنی ایکر کاسیاس دلیل اصلی باخت آن ها در دربی مادرید که شنبه شب برگزار شده ، بوده است.

ایکر کاسیاس در دربی واکنش های خارق العاده ای از خود نشان داد و به رئال مادرید کمک کرد تا دربی را 2-1 به نفع خود به پایان برساند و ده خئا معتقد است که دروازه بان شماره یک اسپانیا در درون دروازه بسیار عالی بوده است.

ده خئا در مصاحبه ای به Marca گفت:

"دلیل باخت ما به رئال مادرید کاسیاس بود."

"ما تعداد زیادی موقعیت داشتیم تا بتوانیم دروازه ی رئال مادرید را باز کنیم اما در گل کردن موقعیت هایمان ناموفق بودیم."

ده خئا 20 ساله در مورد گل مسوت اوزیل که در نیمه ی اول به ثمر رسید هم گفت:

"چیزی که در گل اوزیل اتفاق افتاد این بود که من توپ را ندیدم و وقتی هم که واکنش نشان دادم بسیار دیر بود زیرا بازیکنان زیادی جلوی من قرار داشتند و نتوانستم توپ را ببینم."

ده خئا در مورد شعار های خجالت آور طرفداران اتلتیکو مادرید که در طول بازی به مارسلو و رونالدو میگفتند گفت:

"شنیدن چنین چیز هایی در ورزشگاه خجالت آور و باعث تاسف است اما این در تمام ورزشگاه ها اتفاق می افتد."

اتلتیکو مادرید از سال 1999 به بعد نتوانسته است حریف دیرینه ی خود رئال مادرید را شکست دهد.

کد:
    رونالدو: "رئال مادرید را به بارسلونا و مورینیو را به گواردیولا ترجیح میدهم"

رونالدو رئال مادرید و مورینیو را بیشتر از بارسلونا و گواردیولا دوست دارد

اسطوره ی برزیلی می گوید که رئال مادرید را بیشتر از بارسلونا دوست دارد و مورینیو را هم به گواردیولا ترجیح میدهد. او برای اولین بار بعد از آنکه در ماه گذشته اعلام بازنشستگی کرد راجب تیم سابق صحبت میکند.

قهرمان جام جهانی توانسته در دو باشگاهِ بزرگ اسپانیایی بازی کند. او ابتدا در فصل 1996-97 در نیوکمپ حضور یافت و سپس در بین سال های 2002 تا 2007 برای رئال مادرید بازی کرد.

وقتی از او پرسیدن اگر 10 سال جوان تر بودی دوست داشتی برای کدام تیم بازی کنی ، او بدون هیچ شکی گفت رئال مادرید.

او در مصاحبه با آاِس گفت: "من خاطرات خوبی از مادرید دارم ، به آن احترام میگذارم، آن باشگاهی است که من در آن بارها گلزنی کرده ام و جشن گرفته ام."

"من فقط یک سال در بارسلونا بودم. آن واقعا تماشایی بود ، اما من آنجا را در شرایط بدی ترک کردم و به اینتر پیوستم. من احترام زیادی برای مادرید قائل هستم. بارسلونا فوتبال زیبایی بازی میکند. آنها یک بازیکن کوچک دارند [لیونل مسی]. کسی که کار های خاصی انجام میدهد."

"رئیس باشگاه باسلونا سندرو روسل از دوستان من است خودش هم میداند ، اما من روابط بسیار نزدیکی با فلورنتینو پرز رئیس باشگاه رئال مادرید دارم و همیشه من فلورنتینو را انتخاب میکنم."

رونالدو همچنین درباره علاقه اش به مورینیو گفت: "من مورینیو را از زمانی که دستیار بابی رابسون در بارسلونا بود می شناسم ، او شخصیت بزرگی است."

"من فکر نمیکردم او بتواند مربی بشود ، اما این واقعا یه سورپرایز زیبا بود. او به چیزی که سزاوارش بود رسید."

کد:

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

پیش نمایه مارکا:

پیشخوانِ برجسته:

ده روسی

بله ، بله

دیگر پیشخوانها:

25 میلیون حداکثر رقمی است که مادرید حاضر است برای او بپردازد

همان ویژگی هایی که مورینیو میخواهد را دارد : خلاق ، باتحرک و با قدرت

این هافبک رومی گزینه محتمل تری نسبت به سسک و شوان اشتایگر است

فن در فارت: "این واقعا سخت است ، اما رئال مادرید با مورینیو تقریبا هم سطح با بارسلونا شده است."

کریستیانو دیروز در یک فیلم تبلیغاتی در مادرید شرکت کرد

فرناندز تریگو یکی از بزرگان تاریخ رئال مادرید در گذشت

پیش نمایه آاِس:

پیشخوانِ برجسته:

منچسترسیتی ، چلسی و اینتر خواهان جذب مورینیو

دیگر پیشخوانها:

تکنسین امروز برای یک انجام یک کار خیر به لندن میرود

او درخواست کرد تا بازی با اسپورتیگ خیخون در روز جمعه برگذار شود

کریستیانو و کاروالیو امروز به پرتغال سفر کردند اما فقط کریستیانو باز خواهد گشت

رونالدو (برزیلی) : "قلب من همیشه برای مادرید میزند نه بارسلونا"

"مورینیو را بیشتر از گواردیولا دوست دارم"

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

وضعیتش حرف نداره. آره.
    سينا جان اذيت نكن
    واقعا فصل رو از دست داده؟
    خبرش رو از كجا گرفتي؟

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

ده روسی که سنش بالاست...اینو می خوایم چیکار آخه؟

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سينا جان اذيت نكن
    واقعا فصل رو از دست داده؟
    خبرش رو از كجا گرفتي؟
    خبر تازه ای نیست اما امیدوارن(!) آگست(!) برسه یعنی چی؟

March
    April
    May - La Liga's End & UEFA Champions League's Final
    June
    July
    August

من بپرسم. فصل بعد می رسه؟

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

The Front: El Mundo Deportivo
    23.03.2011

کد:
    March 23, 2011

The Front: Sport
    23.03.2011

کد:
    March 23, 2011

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •