تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 298 از 827 اولاول ... 198248288294295296297298299300301302308348398798 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,971 به 2,980 از 8267

نام تاپيک: تاپیک جامع >> هارد اکسترنال <<

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام خدمت دوستان گرامی

بنده قصد خرید هارد اکسترنال رومیزی 2TB رو دارم .
    دو مدل دیدم که قیمت هاشون به هم نزدیک بود .
    اولی FreeAgent GoFlex Desk USB 3.0 2TB هست که مال شرکت Seagate هستش . می خواستم بدونم این هارد که USB3.0 هست روی سیستم بنده که USB3.0 ساپورت نمی کنه هم کار می کنه ؟!؟ (به صورت USB 2)
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

دومی هم My Book Essential Edition 2TB Black USB3.0 and USB2.0 هست . که مال شرکت Western Digital هست.
    کد:

حالا می خواستم ببینم شما کدوم یکی از اینارو پیشنهاد می کنین ؟ و آیا این قیمتی که توی Chare.ir براشون زدن با توجه به ارسال رایگانشون مناسبه ؟ یا خیلی با بازار تفاوت داره ..

ممنون می شم راهنمایی بفرمایین . با تشکر.
    سلام
    هاردهاي اكسترنالي كه Usb3 هستن بدون هيچ مشكلي به مادربوردهايي كه usb2 هستن متصل ميشوند و كار ميكنن ولي ديگه نميتونين از مزاياي سرعت بالاي usb3 بهرمند بشويد.

در خريد هارد وسترن مدل My Book Essential هيچ شكي نكنيد چون كيفيت بالاتري نسبت به سيگيت دارد .

---------- Post added at 05:14 PM ---------- Previous post was at 05:11 PM ----------

سلام. من یه هارد اکسترنال 500 می خوام بگیرم. مهمترین چیز اینه که بک آپ اطلاعات مهمیه نباید از بین بره (خرابی نداشته باشه)
    چی پیشنهاد می کنید؟
    مدل پيشنهادي وسترن مدل My Passport Essential كه USB3 هم هست .
    کد:

2. 3 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mehran gorji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    The former royal

پيش فرض

...........................
    جهت اشتراک

4. این کاربر از mehran gorji بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    همانطوری که قبلا هم گفتم کمپانی سیگیت اولی شرکتی بوده که هارد 4 ترابایتی رو تولید کرده . در واقع این هارد از چهار عدد platter تشکیل شده که هر پلتر یک ترابایت هست بعبارت دیگر هر پلتر دارای چگالی 625 گیگا بیت بر هر اینچ مربع هست که به این ترتیب امکان تولید هارد های نسبتا ارزانقیمت دو و سه ترابایتی فراهم خواهد شد .

6. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عکس هاردهای وسترنم برای سورپرایز
    جمع کل آرشیوها 13 ترابایت هست .
    شش هاردی که در طبقه پایین کمد هست مدل elite هست و مدلی که در بالا هست essential هست که تازگیها خریدمش و سه ترابایت هست .
    البته این رو هم بدونین که اون شش تا هارد رو به هم نچسبوندم و کمی فاصله بینشون هست . اگر دقت کنید آداپتور برق اون شش تا هاردی که در طبقه اول هست رو به پشت کمد بستم تا از لحاظ برق رسانی دچار مشکل نشم .
    همچنین از یه فن قدرتمند هم برای جابجایی هوای داخل کمد هم استفاده میکنم که عکسشو اینجا نذاشتم .
    خود کمد رو 35 هزارتومن خریدم
    بغیر از این هاردها یه هارد پرتابل 500 گیگ سیگیت مدل گوفلکس دارم که برای ps3 خریدم .
    نظری داشتید حتما بگید .

Last edited by ata.royalfalcon; 03-10-2011 at 21:04.

8. 3 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SAEEDSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ZombieLand

پيش فرض

سلام هارد 2 ترابایت 2.5 اینچی تو ایران موجوده؟ و چه مارکایی هست

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام هارد 2 ترابایت 2.5 اینچی تو ایران موجوده؟ و چه مارکایی هست
    سلام
    خیر 2 ترابایت 2.5 اینچی موجود نیست بعبارت دیگه هنوز ساخته نشده . حداکثر حجم 2.5 اینچی 1.5 ترابایت هست .
    سیگیت مدل FreeAgent GoFlex Ultra–portable Drive

کد:
    Last edited by ata.royalfalcon; 03-10-2011 at 21:46.

11. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام
    من چون لبتابم USB 3 نداره ولی Esata داره،مدت هاست که به دنبال یک کابل به اسم FreeAgent GoFlex eSata Upgrade Cable هستم تا بتونم هارد 1 ترابایت سیگیت خودم رو که برای سینک استفاده میکنم به پورت Esata وصل کنم .
    ولی تا به حال نتونستم گیر بیارم،کابل USB3 فراوون تو بازار هست ولی Esata انگار نایاب شده. از دوستان کسی میتونه این کابل رو برام با هر قیمتی جور کنه یا فروشنده ای رو بهم معرفی کنه؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    من چون لبتابم USB 3 نداره ولی Esata داره،مدت هاست که به دنبال یک کابل به اسم FreeAgent GoFlex eSata Upgrade Cable هستم تا بتونم هارد 1 ترابایت سیگیت خودم رو که برای سینک استفاده میکنم به پورت Esata وصل کنم .
    ولی تا به حال نتونستم گیر بیارم،کابل USB3 فراوون تو بازار هست ولی Esata انگار نایاب شده. از دوستان کسی میتونه این کابل رو برام با هر قیمتی جور کنه یا فروشنده ای رو بهم معرفی کنه؟
    سلام
    با شرکت سازگار صحبت کنید و بپرسید که آیا این کارتریج esata رو دارن یا خیر .

14. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال iOS hormozan m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    AHWAZ

پيش فرض

عکس هاردهای وسترنم برای سورپرایز
    جمع کل آرشیوها 13 ترابایت هست .
    شش هاردی که در طبقه پایین کمد هست مدل elite هست و مدلی که در بالا هست essential هست که تازگیها خریدمش و سه ترابایت هست .
    البته این رو هم بدونین که اون شش تا هارد رو به هم نچسبوندم و کمی فاصله بینشون هست . اگر دقت کنید آداپتور برق اون شش تا هاردی که در طبقه اول هست رو به پشت کمد بستم تا از لحاظ برق رسانی دچار مشکل نشم .
    همچنین از یه فن قدرتمند هم برای جابجایی هوای داخل کمد هم استفاده میکنم که عکسشو اینجا نذاشتم .
    خود کمد رو 35 هزارتومن خریدم
    بغیر از این هاردها یه هارد پرتابل 500 گیگ سیگیت مدل گوفلکس دارم که برای ps3 خریدم .
    نظری داشتید حتما بگید .

سلام . ببخشید یک سوال داشتم! فرق مدل elite و essential در چیه؟؟ اختلاف قیمتشون چقدره؟

مرسی

16. این کاربر از hormozan m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام . ببخشید یک سوال داشتم! فرق مدل elite و essential در چیه؟؟ اختلاف قیمتشون چقدره؟

مرسی
    سلام
    خدا بيامرزه مدل الايت رو ، ظاهرا ديگه توليد نميشه و الان هم به سختي در بازار پيدا ميشه و قيمت به مراتب بالاتري داره .

تفاوتها

1. مهمترين تفاوت اين هست كه در مدل الايت ليبلي در جلوي هارد وجود دارد كه مشخصات كلي رو از قبيل حجم استفاده شده و باقيمانده رو نشون ميده و همچنين lock بودن يا نبودن رو هم نشون ميده و همچنين ميتونين اسم هم براش بذاريد تا سردرگم نشيد .....

2. از لحاظ نرم افزاري هم باهم فرق ميكنن در مدل الايت دو پارتيشن هست كه پارتيشن اول اختصاص به نرم افراز WD SmartWare دارد ولي مدل essential تنها په پارتيشن دارد در نتيجه اين نرم افزار بين اطلاعاتي كه شما داخل هارد ميريزيد گم ميشود و بايد با فولدر بندي كنين .
    همچنين نرم افزار WD SmartWare هم باهم فرق ميكنن در مدل الايت قسمتي براي كنترل ليبل وجود دارد كه در مدل عادي فاقد چنين چيزي هست .

3. مدل الايت فقط usb2 هست و حداكثر حجمش هم 2 ترابايت هست ولي مدل essential حداكثر حجمش 3 ترابايت هست و usb3 دارد .

4. مدل الايت مشكلي مات هست ولي مدل essential مشكي براق هست و جون ميده براي اثر انگشت به همين خاطر كاور رو نكندم .

5. آداپتور برق مدل essential سه شاخه هست كه بايد جداگانه يه تبديل هم خريداري بشه ولي آداپتور برق مدل الايت چندنوع خروجي داره و لازم نيست كه تبديل سه شاخه به دو شاخه خريداري بشه .

خلاصه مدل الايت قديمي و از دور خارجه و در بازار هم پيدا نميشه

18. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •