کسی نیست جواب بده؟
کسی نیست جواب بده؟
به نظرتون رو رشته برق کدوم گرایش جذاب تر و بازار کارش بهتره؟؟؟
Last edited by fmps; 02-03-2011 at 00:10.
اونی که بیشتر دوست داری!
هیچ دلیلی نداره که برق بد باشه مگر اینکه نبود علاقه پاس کردن درسای نسبتا سنگین برق رو سخت تر کنه و بعدشم بازار کار ...
---------- Post added at 12:13 AM ---------- Previous post was at 12:12 AM ----------
نه تراز همونه ولی واسه همون سال
---------- Post added at 12:16 AM ---------- Previous post was at 12:13 AM ----------
اگه دیگه آزمون نمی دیدین و وقتشو دارین آره
ولی اگه آزمون میدین شاید یکی هم زیاد باشه...(از لحاظ محتوایی ارزش چندانی نداره)
---------- Post added at 12:20 AM ---------- Previous post was at 12:16 AM ----------
تراز کیفی برای انتخاب 2 به بعد کاربرد داره و بقیه واسه انتخاب اول
متوسط تراز قلم چی + 500 تا 1100 = تراز آزاد
راستی ضرایب آزاد خیلی با سراسری فرق داره ها...
سلام دوست عزیز خوبی؟
ببین این چیزی که گفتی خیلی عادی همه همینطوری هستن به خاطر همین میگن عمومی بعد از عید الان کسانیی که مثل شما یه دو یا دو دور عمومی کار کردن راحت تر میتونن بخونن ولی چون کلا حفظی ها فرار هستند مثل شب امتحان باید بعد از عید بخونید راستی اگه میخوا عمومیاتو خوب بزنی کتاب کنکور های عمومی همه رشته های گاجو بگیر از اردیبهشت شروع کن زدن یعنی قبل از خرداد که کنکور ازمایشی جامع از خودت میگیری
موفق باشی برای منم دعا کن 10مت گرم![]()
اقا یکی جواب این دوستمونو بده من که نمیدونم دوست عزیز اگه اینجا چیزی گیرت نیومد برو تو تاپیک مباحث کنکور ازاد![]()
تو این ثبت نام سنجش برای من هی ارور آدرس میده. میگه :
فيلد ادامه آدرس کامل پستي در بند آدرس نامعتبر مي باشد لطفا اين بند را دقيق ، کامل و بدون کاراکترهاي اضافه تايپ نماييد -بند18
در حالیکه چند بار ویرایشش کردم و مشکلی نداره.
سنجش زيادي اسونه حتي بعضي سوالاش مسخرست
یه خیابان و یه کوچه بگو
نمیخواد دقیق بگی اصلا لازم نیست برا ازمون سنجش
از - و _ نکن
بجنب فقط تا فردا بیشتر وقت نداره سنجش برا جامع اول !
مشکل از شماره پلاک بود! باید حروفی وارد می کردم. شاید چون کیبورد من استاندارده!یه خیابان و یه کوچه بگو
نمیخواد دقیق بگی اصلا لازم نیست برا ازمون سنجش
از - و _ نکن
بجنب فقط تا فردا بیشتر وقت نداره سنجش برا جامع اول !![]()
من 3 تا آزمون جامع سنجش ثبت نام کردم ولی 3تاشم با گزینه 2 تو یه روز افتاده!!!!!
حالا چیکار کنم؟ موسسه ای که اینجا آزمونای گزینه 2 رو برگزار میکنه با گزینه 2 تماس گرفته گفتن روز و ساعت آزمون رو تغییر نمیدیم!!!!
بیچاره شدم رفت!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)