این یعنی سیستم شما آلوده ست
کمودو بیخودی گیر نمیده
برای من هم همینطوری شده بود ، زدم رد کرد ، بعداً معلوم شد همه آلوده بودن.
این یعنی سیستم شما آلوده ست
کمودو بیخودی گیر نمیده
برای من هم همینطوری شده بود ، زدم رد کرد ، بعداً معلوم شد همه آلوده بودن.
دوسـِـتان نظرتون درباره Kasper AV کنار CIS کامل چیه ؟ AV CIS رو Disable کنیم فقط دستی استفاده کنیم گه گاه !؟
نه این کار یکم مشکل ساز هست.
یکی از دوستان هم این روش را پی گرفته بودن که با افت سرعت مواجه شده بودن .
یا اینترنت سکیوریتی کومودو , را نصب کنید یا انتی کسپرسکی + فایروال کومودو
Last edited by Karkas20; 17-09-2011 at 20:56.
سلام دوستان دو تا سوال دارم
1-نظر شما درباره استفاده از IObit Malware Fighter PRO با گارد فعال کنار CIS چیه ؟
2-من اکانت وی پی ان از comodo گرفتم . طریقه استفاده و راه اندازی ان به چه صورت هست ؟
ممنون دوست عزیز برای من مثل بنز داره کار میکنه![]()
1 - Iorbit که اصلا جزو آنتی ویروسا نیست1-نظر شما درباره استفاده از IObit Malware Fighter PRO با گارد فعال کنار CIS چیه ؟
2-من اکانت وی پی ان از comodo گرفتم . طریقه استفاده و راه اندازی ان به چه صورت هست ؟نداشته باشی بهتره ! CIS کامل نصب که از خیلی آنتی ویروسا قوی تره ...
2 . اینجا :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید----------------------
بچه ها چند وقته Comodo هر از چندگاهی یک پیغام میده آپدیت جدید برای دریافت آمادست ( برا خود برنامه ) Yes میزنم کرش میشه !؟ بعد که چک کردم دیدم ورژن برنامه هم ظاهرا آخرین ورژن هست !؟ الان ورژن برا شما چیه ؟
----------------------ظاهرا محصولات کسپراسکای با Comodo مشکل دارند ( البته با تمام شرکت ها مشکل داره
)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by milad_gta; 18-09-2011 at 06:28.
بچه های کمودو باز نمیدونم اینو دیدین یا نه ، منم حال نداشتم 298 صفحه رو مرور کنم :
CIS Pro (new package) free for 1 year
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برا چهار ماه پیشه ، ظاهرا الان دانلود کردن 30 روز آزمایشی میده .
سلام امیر جان ( شما و امثال شما نباشید که اصلا نت مزه نداره .... :X )سلام پوریا جان ( چیطوری رفیق؟)
به نظر من شما فایروال کومودو و انتی ویروس کسپر را نصب کن ...امنیت برات خیلی ردیف هست.
چون انتی ویروس کومودو یکم ایراد داره ولی فایروالش خوبه ولی فایروال کومودو nids نداره .(انتی اتکر )
ولی امنیت خوبی را برات مهیا میکنه.
هم انتی ویروس شما خوبه و هم فایروال شما که دارای دیفنس هم هست.
نکته : همه سویت ها را پاک کن و کار یکه گفتم انجامش بده !
1.با یه نرم افزار مانند cclaener ریجستری را پاک کن
2. سیستم را ریستارت کن
3.فایروال ویندوز را خاموش کن.( ولی فکر کنم بعد از نصب فایروال خوده ویندوز به صورت خودکار فایروال را خاموش میکنه ) روی سون که اینطور عمل میکنه.
4.فرقی نداره اول انتی را نصب کنی یا فایروال را.
ولی هر کدام که نصب کردید چه اول انتی ویروس یا فایروال / بعد از نصب هر کدام سیستم را ریستارت کنید و بعد از بالا امدن / بعدی را نصب کنید.
برادر تمام کارها رو انجام دادم .. !
KAV + Comodo Firewall رو نصب کردم !
فعلا خدا رو شکر مشکلی ندارم
از شما + بقیه دوستان = ممنون
![]()
سلام دوستان.....
اقا من و نود 32 کلامون رفته تو هم!!
الان این تاپیک و این برنامه رو دیدم!!!
میخواستم بدونم چرا همه میگن cis کامل؟! این چه فرقی میکنه با اون نسخه ای که خود سایتش داده برا دانلود!(60 مگی!)
و اون نسخه ی کمپلیت که خود سایت هم داره میگه،اینو چجوری باید دانلود کرد؟! سریال مریالش پیدا میشه یا نه؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)