آقا تو دموی بازی قسمت آپدیت من آبدیت کردم بعد ار نصب میگه سی دی اورجینال بذار...مشگل چیه؟هلپ می![]()
آقا تو دموی بازی قسمت آپدیت من آبدیت کردم بعد ار نصب میگه سی دی اورجینال بذار...مشگل چیه؟هلپ می![]()
آقا یکی بگه چرا نمیشه تو قسمت اسکوات اکانت ساخت؟میگه سرور در حال حاضر قطعه بعدا تلاش کنید![]()
آقا من می خوام فیفا11 اوریجینال رو برای 360 بخرم. لطفا بگید ارزش خرید داره یا نه؟
سلام ...
خب اين بستگي به سليقت داره دوست عزيز ... اگه از بازي فوتبال واقعي و شبيه سازي شده خوشت مياد كه حتما بگير ... من تو اين 16-17 سال كه دارم فوتبال بازي ميكنم تا حالا انقدر از يه بازي لذت نبرده بودم ( البته به همراه 99 : دي )
ولي بگيري خيلي لذت بخش ميشه برات ... اولش بايد كمي عادت كني به شيوه ي جديد و متفاوتش و بعد هم كه عادت كردي لذت ميبري...
موفق باشي
دوستان چطور میشه به دیوار دفاعی گفت بپره یا اینکه سریع بیان جلو؟! عین هوییج اونجا وای میستن و منم گل میخورم.
هنگام ضربه دکمه مثلث یا توی 360 Y رو بزنید،میپره.............
دوست عزیز شما برو توی تاپیک Fifa 11 PC راحت تر به جوابات میرسی،این جا برای نسخه کنسولی هستش.......
من خداييش اينو نميدونستم و تا حالا هم نزده بودم ...
چون هي ميگفتن فوتبال واقعي و خيلي شبيه سازي شده هي تا تيم حريف مي خواست ضربه كاشته بزنه من ميگفتم : بپر / بپر : دي ! منتها نميشنيدن
پ.ن:
+
ولي كلا كامپيوتر زياد ضربات كاشتش خوب نيستش ... ضربات كاشته رو خيلي ساده ميشه گلش كرد ... فقط من اونايي كه خيلي نزديك به خط محوطه هست رو نميدونم چه كار كنم ... آنالوگ رو به طرف جلو بگيرم / نگيرم !! خلاصه اين يه مورد رو موندم !!
فکر کنم با B هم بیاد جلو .
...
آقا دیشب برای اولین بار لایو بازی کردم حال که داد ولی تعریف از خود نباشه همه رو 3 تا 4 تا میزدیم .بعضی ها نامردا میدیدن عقب هست مسخره بازی درمیاوردن من هم از لج اونا حفظ توپ میکردم .
درضمن تیم من هم پالرمو بود .تیم حریف یکی بارسا بود یکی اسپانیا یکی هم تاتنهام .
من میخواستم یه بازی دیگه انجام بدم میرفتم اینجا : Xbox LIVE بعدش اون گزینه اولی . اینجوری درسته ؟ گیمر تگ من
دقیقا اینه : AliN 11 . هر کی خواست بیاد با هم بازی کنیم .البته به احتمال زیاد ساعت 1 شب به بعد میام .
با اونا رده بالایی ها چه جوری میشه بازی کرد ؟ یه سوال دیگه من Elite دارم و یک ماه اکانت رایگان ولی بازی از من
Redeem Code خواست . ولی من زدم 7 Day Trail . چکار باید بکنی وقتی تموم شد ؟
...
دوستان گیمر تگ تون رو بگید لطفا .![]()
عین آرمین میری پوینت مایکروسافت میخری و میریزی توی گلوی 360 تا سرور EA کد بازی کردن آنلاین رو بهت بده و بعد میتونی راحت بازی کنی،از آرمین بپرس با جزئیات برات توضیح بده![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)