بالاخره بعد از مدتها انتظار و اعصاب خورد شدن با نسخه های بدرد نخور تونستم بازیش کنم.خیلی خوشحال شدم
ولی کلا یه 1 ماهی الاف شدم.![]()
بالاخره بعد از مدتها انتظار و اعصاب خورد شدن با نسخه های بدرد نخور تونستم بازیش کنم.خیلی خوشحال شدم
ولی کلا یه 1 ماهی الاف شدم.![]()
چرا دسته x360 رو نمی شناسه این بازی ؟
کلا تنظیماتی برای دسته نداره !
محتوای مخفی: crack
من توی C:\Program Files\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\ فولدری به نام storage ندارم فقط یه پوشه هست که اسم اون data هست و توش فولدرهایی با نامهای 2و3و4و8و12وdefault هست.
من سیوهام کجاست؟ کرک رو بریزم یا نه؟
بچه ها اين بازي چند تا مرحله يا اپيزد داره؟؟؟![]()
سلام من یک جایی بازی گیر کردم
تو قصر خودشون هست دیگه هیچ مرحله هم نمونه بغل صفحه مانیتور سمت راست وسط نوشته 30 نمیدونم چی (اگه اشتباه ننویسم این بود codek page که 100 % اشتباه نوشتم)باید جمع کنم از قبل خودش 22 هست ولی نمیدونم چی هست تو هر شهر دیگه هم میرم همه میریزن رو سرم کسی میدونه باید چه کار کنم
یادم رفت بگم یک علامت هست که تو یک اتاق هست تا میخوام برم اونجا راه بسته میشه
اگه میشه راه نمایم کنید
اين بازيو فقط ميشه رو ويندوز 64 بيتي نصب كرد ؟؟؟؟؟؟؟
اينم عكس كاراكتر بازي
![]()
.wysiwyg { BACKGROUND: #f5f5ff; FONT: 11px tahoma; COLOR: #000000 } .wysiwyg A:link { TEXT-DECORATION: none } .wysiwyg_alink { TEXT-DECORATION: none } .wysiwyg A:visited { TEXT-DECORATION: none } .wysiwyg_avisited { TEXT-DECORATION: none } .wysiwyg A:hover { TEXT-DECORATION: none } .wysiwyg A:active { TEXT-DECORATION: none } .wysiwyg_ahover { TEXT-DECORATION: none } P { MARGIN: 0px } .inlineimg { VERTICAL-ALIGN: middle } سلام من تازه عضو شدم
من بعد از اینکه این بازی را بازحمت ریختم و وقتی میرم توی قسمت خود بازی ایزو خودش خودکار را میره
ولی بیرون که می خواد بازی لود بشه {وقتی تو زمان الان هست راحت راه میره هرکجاکه به خوام اصلا گیرم نمی کنه } ولی تو بازی خیلی گیره
الانم تو مرحله کمک اول به مادرشم با مکافات رفتم خواهشا کمکم کنید دارم دیونه میشم مرسی
مشخصات سیستم
مادر برد الایت گروپ ایجیپی agp
گرافیگ 512 9400 asus
رم 2 گیگ ترنسد
3.3 سلرون اینتل cpu
1tra سیگیت h.d.d
راستی بازی gta iv کرسیس و... راحت اجرا میشد
عکس باحالی هست بازم از اینا داری برای والپیپر میخوام
چرا رو 64 بیتی جواب میده و رو 32 بیتی جواب نمیده؟؟؟![]()
سلام...واسه اينكه اون راه باز بشه بايد همون codex رو جمع كني ...30 تا ...تو نقشه با شكل يه كاغذ كه گوشه هاش تا خورده مشخص هست ...
به همه شهرها هم سر بزن ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)