تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 298 از 447 اولاول ... 198248288294295296297298299300301302308348398 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,971 به 2,980 از 4469

نام تاپيک: مشاوره در مورد خرید مودم وایرلس

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

دوستان من میخوام سه طبقه رو اینترنت و پرینتر و اطلاعات هارد رو شیر کنم بین این دو مودم کدوم رو پیشنهاد می دید
    TP-LINK TD-W8970N
    و
    Asus DSL-N55U Annex B

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام . مودم من TP_LINK W8950 هستش . متاسفانه آنتنش طی یک برخورد با زمین به طور کاملا تصادفی ! شکست . حالا وایرلسش کار میکنه ولی بردش خیلی کمه . جایی هست که تعمیر بشه ? ممنون میشم راهنمایی کنین

فرستاده شده از LG-P713ِ من با Tapatalk
    همین تعمیرکارای لوازم الکتریکی یا سخت افزار کامپیوتر راحت تعمیرش میکنن !
    از TD-W8970 خوشت نمیاد ؟
    دوستان من میخوام سه طبقه رو اینترنت و پرینتر و اطلاعات هارد رو شیر کنم بین این دو مودم کدوم رو پیشنهاد می دید
    TP-LINK TD-W8970N
    و
    Asus DSL-N55U Annex B
    ایندو در یک رده قیمتی هستن ؟؟

داره خودمونی میشه par_haam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

والا الان بین Asus DSL-N12 و X2000 موندم. درسته لینک سیس هست دوباره اما بازم سیسکو است... 8970 هم بد نیست اما خرابی TPLink زیاد است.

Sent from my iPhone

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

والا الان بین Asus DSL-N12 و X2000 موندم. درسته لینک سیس هست دوباره اما بازم سیسکو است... 8970 هم بد نیست اما خرابی TPLink زیاد است.

Sent from my iPhone
    اگه بخوایم منطقی باشیم باید اینو هم در نظر بگیریم که فروش مودمهای تی پی در ایران زیاده و طبیعتا آمار خرابیش هم به همون نسبته و بیشتر خودشو نشون میده !!!

تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

چه کنیم مهندس پیشنهاد بده =) 8970 هم کانفیگش را دیدم نسبت به ASUS بالاتر است... اما هنوز مجاب نشدم

گارانتی TP-Link کدام بهتر است ؟ فرادانش یا سازگار
    Last edited by par_haam; 29-01-2014 at 17:44.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2004
    محل سكونت
    جایی بین هیچ کجا و خداحافظ...

پيش فرض

لازمه چند صفحه آخر همین تاپیکو بخونید ! به جواب اکثر سوالاتتون میرسین !بطورکلی محصولات ایسوس باکیفیت هستن اما خب قیمتشون بالاست نسبت به مدلهای مشابه !
    والا به خدا نمیخوام حجم تاپیک رو زیاد کنم ولی 50 تا پست آخرم خوندم ولی هنوزم نمیدونم چی بگیرم
    میخوام بدونم بین این 2 مدل کدومو بگیرم
    1- Dlink 2750u فقط بگید چه رنگیش و چراااااا چون یکی میگه سفید یکی میگه مشکی!!!!
    2- Tp-Link 8968 ورژن 2 و اینکه این ورژن 2 رو از کجا باید تشخیص داد
    این 2 مدل مودم چه فرقایی باهم دارن
    ممنونم
    Last edited by kavoshm; 29-01-2014 at 17:49.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

چه کنیم مهندس پیشنهاد بده =) 8970 هم کانفیگش را دیدم نسبت به ASUS بالاتر است... اما هنوز مجاب نشدم

گارانتی TP-Link کدام بهتر است ؟ فرادانش یا سازگار
    حقم داری چون بهرحال ایسوسه اما مشخصات 8970 خیلی بالاتره ! قطعا سازگار ارقام
    والا به خدا نمیخوام حجم تاپیک رو زیاد کنم ولی 50 تا پست آخرم خوندم ولی هنوزم نمیدونم چی بگیرم
    میخوام بدونم بین این 2 مدل کدومو بگیرم
    1- Dlink 2750u فقط بگید چه رنگیش و چراااااا چون یکی میگه سفید یکی میگه مشکی!!!!
    2- Tp-Link 8968 ورژن 2 و اینکه این ورژن 2 رو از کجا باید تشخیص داد
    این 2 مدل مودم چه فرقایی باهم دارن
    ممنونم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    میتونی به شرط ورژن دو بودن از فروشنده بخری و جلوی خودش باز کنی !!
    چیپست 2750u مشکی برودکام امریکاییه اما سازگاریش با سیستمهای مخابراتی ایران کمه ظاهرا چیپست سفیدش ریل تک تایوانیه که زمینه اصلی کاریش شبکه نیست
    در روی کاغذ فرق خاصی باهم ندارن اما تفاوتشون در عمل مشخص نیست چون کسی نیومده بگه که با جفتشون کار کرده !

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

Asus

TP-LINK TD-W8970N
    و
    Asus DSL-N55U Annex B
    والله Asus نزدیک 500 قیمت اشه اون TP-LINK هم نزدیک 350 از نظر قیمت کلی فرق می کنن دوستان فقط در مورد سه طبقه کدوم جوابگو هستش اگر مودم رو بذارم در پایین ترین قسمت یعنی طبقه اول سه طبقه جوابگو هست اینم اضافه کنم هر سه اتاق در پایین هم هستن و هر سه اتاق دقیقا پنجره دارن از یک طرف بعد اون TP-LINK وای فای نداره گویا درست هستش...

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

Asus
    والله Asus نزدیک 500 قیمت اشه اون TP-LINK هم نزدیک 350 از نظر قیمت کلی فرق می کنن دوستان فقط در مورد سه طبقه کدوم جوابگو هستش اگر مودم رو بذارم در پایین ترین قسمت یعنی طبقه اول سه طبقه جوابگو هست اینم اضافه کنم هر سه اتاق در پایین هم هستن و هر سه اتاق دقیقا پنجره دارن از یک طرف بعد اون TP-LINK وای فای نداره گویا درست هستش...
    اگه اشتباه نکنم TD-W8970 حدودا 250 تومنه ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

اینهمه وقت گذاشتی میگم از لحاظ کیفیت چیپ ست و عملکرد وایرلس به نظرت کدام بهتر است. روی کاغذ که TP-Link بهتر است اما از لحاظ فنی و در عمل ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •