دوستان من میخوام سه طبقه رو اینترنت و پرینتر و اطلاعات هارد رو شیر کنم بین این دو مودم کدوم رو پیشنهاد می دید
TP-LINK TD-W8970N
و
Asus DSL-N55U Annex B
دوستان من میخوام سه طبقه رو اینترنت و پرینتر و اطلاعات هارد رو شیر کنم بین این دو مودم کدوم رو پیشنهاد می دید
TP-LINK TD-W8970N
و
Asus DSL-N55U Annex B
همین تعمیرکارای لوازم الکتریکی یا سخت افزار کامپیوتر راحت تعمیرش میکنن !
از TD-W8970 خوشت نمیاد ؟
ایندو در یک رده قیمتی هستن ؟؟![]()
والا الان بین Asus DSL-N12 و X2000 موندم. درسته لینک سیس هست دوباره اما بازم سیسکو است... 8970 هم بد نیست اما خرابی TPLink زیاد است.
Sent from my iPhone
اگه بخوایم منطقی باشیم باید اینو هم در نظر بگیریم که فروش مودمهای تی پی در ایران زیاده و طبیعتا آمار خرابیش هم به همون نسبته و بیشتر خودشو نشون میده !!!![]()
چه کنیم مهندس پیشنهاد بده =) 8970 هم کانفیگش را دیدم نسبت به ASUS بالاتر است... اما هنوز مجاب نشدم
گارانتی TP-Link کدام بهتر است ؟ فرادانش یا سازگار
Last edited by par_haam; 29-01-2014 at 17:44.
والا به خدا نمیخوام حجم تاپیک رو زیاد کنم ولی 50 تا پست آخرم خوندم ولی هنوزم نمیدونم چی بگیرم
میخوام بدونم بین این 2 مدل کدومو بگیرم
1- Dlink 2750u فقط بگید چه رنگیش و چراااااا چون یکی میگه سفید یکی میگه مشکی!!!!
2- Tp-Link 8968 ورژن 2 و اینکه این ورژن 2 رو از کجا باید تشخیص داد
این 2 مدل مودم چه فرقایی باهم دارن
ممنونم![]()
Last edited by kavoshm; 29-01-2014 at 17:49.
حقم داری چون بهرحال ایسوسه اما مشخصات 8970 خیلی بالاتره !قطعا سازگار ارقام
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میتونی به شرط ورژن دو بودن از فروشنده بخری و جلوی خودش باز کنی !!![]()
چیپست 2750u مشکی برودکام امریکاییه اما سازگاریش با سیستمهای مخابراتی ایران کمه ظاهراچیپست سفیدش ریل تک تایوانیه که زمینه اصلی کاریش شبکه نیست
![]()
در روی کاغذ فرق خاصی باهم ندارن اما تفاوتشون در عمل مشخص نیست چون کسی نیومده بگه که با جفتشون کار کرده !
Asusوالله Asus نزدیک 500 قیمت اشه اون TP-LINK هم نزدیک 350 از نظر قیمت کلی فرق می کنن دوستان فقط در مورد سه طبقه کدوم جوابگو هستش اگر مودم رو بذارم در پایین ترین قسمت یعنی طبقه اول سه طبقه جوابگو هست اینم اضافه کنم هر سه اتاق در پایین هم هستن و هر سه اتاق دقیقا پنجره دارن از یک طرف بعد اون TP-LINK وای فای نداره گویا درست هستش...
اگه اشتباه نکنم TD-W8970 حدودا 250 تومنه ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینهمه وقت گذاشتیمیگم از لحاظ کیفیت چیپ ست و عملکرد وایرلس به نظرت کدام بهتر است. روی کاغذ که TP-Link بهتر است اما از لحاظ فنی و در عمل ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)