تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 298 از 2199 اولاول ... 1982482882942952962972982993003013023083483987981298 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,971 به 2,980 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

اگه نباشه جاش خالی می مونه sepadl71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    ایران - البرز - کرج

پيش فرض

سلام یه سوال داشتم اگه زودتر از ساعت دو مثلا ساعت یک مودم را خاموش روشن کنیم ولی دانلود را از دو شروع کنیم بازهم ترافیک کم میکنه یا فقط باید چند دقیقه قبل از دو باشه؟
    دوست عزیز شما این دستور العمل رو کجا فهمیدی؟
    صبح برای چی باید خاموش کرد؟
    یه توضیح کامل بدین تا منم توجیه شم
    سلام خدمت دو دوست عزیزم
    من با تماسی که با پشتیبانی داشتم به این نتیجه رسیدم
    همچنین ، به دلیل اینکه مودم ، اوتوکانکشن هست (یعنی وقتی مودم رو روشن میکنی ، 2 تا 3 دقیقه بعدش آماده میشه و به صورت خودکار کانکت میشه به شبکه و اینترنت) و مهم تر از اون هم ، اینه که ، سیستم مبین نت ، کانکشن های توی اون زمان رو رابگان حساب میکنه ، پس میشه نتیجه گرفت که بعد از ساعت 2 و قبل از 8 صبح ، حتما" باید اتصالی جدید ایجاد بشه ، تا سیستم بفهمه که شما داری شب دانلود میکنی
    برای جمعه ها هم به همین صورت هست ، اتصال باید بین 00:00 شب 5شنبه (بامداد روز جمعه) و 00:00 شب جمعه (بامداد روز شنبه) برقرار بشه ، تا سیستم درست و رایگان حساب کنه
    ولی اینم بدونید که ، فعلا" مبین نت کلا" از این سیستم استفاده کلی نمیبره ، فقط اکانتینگ هست ، همین
    بدونید این بخش مدیریت ، به راحتی به زبان فارسی ترجمه میشه ، ولی نمیدونم مبین نت چرا اقدامی نمیکنه
    در هر صورت ما در خدمتتون هستیم
    با تشکر

2. 2 کاربر از sepadl71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن گنو / لینوکس
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز نیازی به این مراحل نیست من تست کامل انجام دادم در مورد ساعات رایگان و به طور کلی به این نتیجه رسیدم که نیازی به خاموش و روشن کردن مودم برا ساعات رایگان نیست. البته این فرضیه رو که شاید باگی در سیستم مبین باشه که گاها در ساعات رایگان هم حجم شما رو کم کنه رد نمیکنم ولی چون خودم تست دانلود گرفتم و دانلود فایلی رو از قبل از ساعت 2 شروع کردم و تا بعد از اون ادامه دادم به این نتیجه رسیدم که حجم دانولدی از فایل فقط تا سر ساعت 2 حساب شد و بعد از اون حساب نشد.

4. 2 کاربر از vahidmir2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohamad_beauty's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ??? ????

پيش فرض

دوست عزیز نیازی به این مراحل نیست من تست کامل انجام دادم در مورد ساعات رایگان و به طور کلی به این نتیجه رسیدم که نیازی به خاموش و روشن کردن مودم برا ساعات رایگان نیست. البته این فرضیه رو که شاید باگی در سیستم مبین باشه که گاها در ساعات رایگان هم حجم شما رو کم کنه رد نمیکنم ولی چون خودم تست دانلود گرفتم و دانلود فایلی رو از قبل از ساعت 2 شروع کردم و تا بعد از اون ادامه دادم به این نتیجه رسیدم که حجم دانولدی از فایل فقط تا سر ساعت 2 حساب شد و بعد از اون حساب نشد.
    تایید میشه

6. 2 کاربر از mohamad_beauty بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه sepadl71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    ایران - البرز - کرج

پيش فرض

تایید نمیشه !
    خیلی ها هستند که میگن ، حجم ما در زمان دانلود رایگان کم میشه ، ولی من اینجوری استفاده میکنم و تا حالا مشکلی نداشتم
    ببینید ، این برای دیروز هست :
    08-02-1390 16,12,51
    49459200 bytes
    و این هم برای امروز (البته من دیر شروع کردم) :
    09-02-1390 01:53:04
    0 bytes
    همونطور که میبینید ، حجم دانلودی 0 هست ، اما من تا همین الآن 1.99 GB (2,147,376,274 bytes) دانلود کردم
    حالا دوستان هر جوری دوست دارن از شبانه استفاده کنند ، ولی روش پیشنهادی من ، این خوبی رو داشت
    با تشکر
    Last edited by sepadl71; 29-04-2011 at 13:16.

8. این کاربر از sepadl71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال adcomputer's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

چیزی که مشخصه اینکه چند ماه پیش من تست گرفتم و 100% سیستمشون مشکل داره و امکان داره که محاسبه کنه. و نمایندگی هم این مشکل و ریبوت کردن رو تایید کرد. اما چند ماهه بررسی نکردم چون فایده نداره. از من مقدار زیادی کم شد و با اینکه خودشون هم مشکلشون رو میدونند حق مشتری رو نمیدند. من هم دیگه میزان ترافیک مصرفی رو بررسی نکردم. شاید الان درست شده باشه.

به نظر میاد سیستم به این شکله که در call history نقطه های بررسی (همون ساعاتی که ثبت میشه) ترافیک مصرفی را از زمان به وجود آمدن نقطه ی قبلی تا زمان ایجاد خودشان را در خود ثبت میکنند. که حالا اینجا به دلیل وجود ساعات رایگان ممکن است این سیستم در محاسبه دچار مشکل بشه. مثلا نقطه ی بررسی اول یا دوم خارج یا داخل از ساعات رایگان باشه. ( که برای من هم تا اون زمان که بررسی میکردم مشکل داشت)
    نقطه های بررسی هم معمولاً با قطع و وصل شدن مجدد، چه از طریق قطع ارتباط با BTS و وصل شدن دوباره، چه ریبوت و چه از برق کشیدن ایجاد میشن.
    بهترین کار هم این است که هر دو نقطه ی بررسی را در داخل ساعات رایگان ایجاد کنیم.
    اینطور در هر حالت مطمئن هستیم که به هیچ وجه از مقدار ترافیک در ساعات رایگان کم نمیشود.

10. 3 کاربر از adcomputer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

این وضعیت سرویس 512 کیلوبیت روز جمعه است.

12. این کاربر از saeed9009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال adcomputer's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

من هم 512 دارم سرعت کمتر از دیال آپ است. سایت اسپید تست هم کامل لود نمیشه.

پروفشنال esyo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

دوستان برای من در روز های جمعه که دانلود مجانی هست حدود 600 مگ از صبح تا حالا از حجمم کم کرده!
    صبح ساعت 7 چک کردم 1200 مگ مصرفیم بود و الان که ساعت 11 شب هست چک کردم 1800 مگ مصرفیم بود
    (من خط رو 2 هفته شده گرفتم)
    به پشتیبانی زنگ بزنم؟

پروفشنال esyo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

این عدد یعنی چقدر من مصرفی داشتم در اون تاریخ؟

Internet Non-roaming 06- 02-1390 19: 44: 19 158709760 0.00

پروفشنال esyo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

دوستان من الان شهرستان هستم
    آیا در تقاطع خیابان امام خمینی با یادگار امام میشه با مودم های indoor وصل شد؟
    با تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 27 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 27 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •