ریستش کنی حذف میشه .
Sent from my HTC One using Tapatalk
با احترام
تیم مدیریت انجمن
ریستش کنی حذف میشه .
تشکر ولی از کجا ریست کنم ؟ و چطور؟ (از پشت مودم یا از تنظیمات؟) من Reset Current Settings کردم ولی نشد!
یعنی میخواین کاری کنید که خودکار به اینترنت وصل نشه ؟ الان که ریست کردین هنوز خودکار وصل میشه از طریق pppoe ؟
برین داخل تنظیمات با وارد کردن 192.168.1.1 و اونجا بگردین ببینید همچین چیزی مث Advanced Setup وجود داره، اونجا تنظیمات درج شده که چندنوع کانکشن دارین
اونی که VPI/VCI ش روی 0/35 داده شده همونی هست که شما دارین ازش استفاده میکنید. دکمه ی Edit ش رو بزنید و طی تنظیمات یه جایی میبینید که تیک این خورده
شده :
(PPP over Ethernet (PPPoE یا نوشته PPPoE
همینجا باید گزینه ی Bridging هم وجود داشته باشه. کافیه تیکش رو بزنید و Save کنید.
بعد باید یه کانکشن بسازید توی کامپیوتر که از توی کنترل پنل و بخش Network میشه انجامش داد. توی ویندوز 8 و 7 ازین مسیر:
Control Panel\Network and Internet\Network and Sharing Center
Setup a new connection or network
یدونه کانکشن از نوع Connect to the Internet بسازید و یوزر و پسوردتون رو وارد کنید و تمام. از طریق همین کانکشن که ساختید وصل بشید دیگه.
پ.ن: ضمنن توی تنظیمات مودم فقط یک کانکشن بیشتر نباشه. که اونم همونی هست که الان بهتون گفتم اونیه کهVPI/VCIش روی 0/35 ست شده. باقی رو حذف کنید.
نه میخام خودکار وصل شه و نیازی به کانکشن نباشه!! (که راحت بتونم با گوشی به وای فای وصل شم ) چطوری بدون کانکشن ppoe وصل شم؟ از تنظیمات isp از حالت bridge به ppoe تغییر دادم ولی باز به کانکشن برای برقراری اینترنت لازمه !!!
تا اونجا که من میدونم فقط ppoe هست که به صورت خودکار وصل میشه .
آهان. آخه شما گفتین میخوام کانکشن PPPoE رو حذف کنم. کانکشن PPPoE یعنی همون کانکت خودکار که شما میخواین. Bridging میشه حالت الانتون که نیاز به کانکشن دارید.
بعضی مودم هارو من خودم قشنگ چک کردم اصلن روشون PPPoE جواب نمیداد، هرکاریش میکردم باز میرفت روی Bridge ، درصورتی که هم مدل مودم خودم هم بود ولی مشکل
داشت. امیدوارم برای شما اینطوری نباشه. البته اون مورد روی ویندوز XP بخوبی جواب میداد و روی 7 فقط این مشکل رو داشت.
همون مراحلی که گفتم داخل تنظیمات مودم رو برین کانکشنی که VPI/VCI روی 0/35 داره رو پیدا کنید.. کانکشنهایی که VPI/VCI شون این نیست رو حذف کنید.
دقت کنید که فقط و فقط یک کانکشن باید داشته باشید توی لیست.
خلاصه 0/35 رو پیدا کنید دکمه ی Edit رو بزنید و تنظیماتش رو روی PPPoE بزارید و باید حتمن User & password رو هم بعدش وارد کنید در تنظیمات PPPoE و بعدش هم باید Save کنید.
به طور خلاصه میگم ، تنها کاری که باید انجام بدین اینه:
- فقط یک کانکشن 0/35 داشته باشید
- کانکشن حالتش روی PPPoE باشه
- یوزر و پسورد رو وارد کنید.
- به تنظیمات دیگه کاری نداشته باشید.
- ذخیره کنید.
اگه این رو مطمئنید درست انجام میدید و بازم نیاز به کانکشن دستی دارین ، یه مشکلی وجود داره.
اینم از تعرفه های 5مگابیت و 10مگابیت :
![]()
به نظرتون اینا شبانه دارند ؟
نوشته "ویژه مشتریان تجاری"
خیال کردن حالا اینترنت 40 مگابیتی دادن که اینقدر مهمه که فقط تجاری هارو شامل بشه!
+
دوستم رفته بود مخابرات ، گفت اصلن تعرفه های نوروز نمیدن به کسی. همش الکیه. یه تعرفه ولی گفت بود به این شکل:
512 کیلوبیت ، 15 گیگ ترافیک ، دو ماهه ، 32 تومن.
به نظر من که خوبه!![]()
کدومشون این حرفو زده ؟
توتعرفه هاشون که 512 15گیگ نداره !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)