سلام
هادی جان با Mud Box کار کردی؟![]()
شما این اموزش رو بگیر .
eat3d -DamegePilar
سلام
ببینید آیا میشه تنظیمات کل content های بازی رو با هم انجام داد ؟
مثلا من 30 تا آبجکتو توی یه مرحله دارم ، حالا میخوام همشون از light map با ابعاد 512 استفاده کنن
بعد پشیمون میشم میخوام بشه 1024 ، حالا یعنی باید حتما تک تک تنظیماتشونو عوض کنم ؟ نمیشه یه طوری کلشون با هم عوض شن ؟
سلام
توی آنریل اسکریپت کار علامتهای >> و << دقیقا چیه؟
یه توضیح کوتاه در موردش داده بود ولی هر چی خوندم منظورشو متوجه نشدم.
سلام
آقا جایی دیگه ای رو سراغ ندارین که ما بریم اونجا سوالمون رو مطرح کنیم؟!
به غیر از فروم اپیک
Speed Tree Hand Draw
یکی از امکانات بسیار جالبی که نرم افزار Speed tree برای کاربران خود فراهم کرده امکان ساخت درختان مختلف به صورت کاملا دستی. خب شما تا به حال توی این نرم افزار درختان زیادی رو تولید کردید . حالا در اینجا می خوام امکانی جالب رو بهتون معرفی کن م که با استفاده از اون شما می تونی با کشیدن ماوس به اطراف درخت رو تولید .شاخه ها رو افزایش و یا کاهش دهید .
با استفاده از این ابزار که توی عکس نشون دادم شما به راحتی می تونید این کار رو بکنید
فقط کافیه این فسمت رو ایجاد کنید . حالا روی صحنه اصلی کلید کنید .
دکمه Space رو نگه داشته و روی صحنه بکشید .
حالا می بینید که به راحتی تونستید یه شاخه رو ایجاد کنید .
مثل زبان سی عمل میکنند (میتونم اشتباه باشم) اگر زبان برنامه نویسی سی ++ بلد نیستین یا اینکه جاوا بلد نیستی اسکریپت برات سخت میشه.سلام
توی آنریل اسکریپت کار علامتهای >> و << دقیقا چیه؟
یه توضیح کوتاه در موردش داده بود ولی هر چی خوندم منظورشو متوجه نشدم.
فروم اپیک تنها گزینه موجود معتبر هست حتی پی سی ورلد هم یه جورایی عقبه.ولی ایرانی - آمریکایی های زیادی تو فروم اپیک هستن که حتی به فینگلیش جوابتو میندن.(یکیش منسلام
آقا جایی دیگه ای رو سراغ ندارین که ما بریم اونجا سوالمون رو مطرح کنیم؟!
به غیر از فروم اپیک)
پس باید اسکریپتو از پایه ای ترین آموزش ها شروع کنی که اونا هم انگلیسی اند ! پس باید انگلیسی بلد باشی![]()
اینقدر هم با برنامه نویسی نا آشنا نیستم.الانم دارم آموزشهای پایه ای اسکریپتشو می خونم(همون آموزشای UDN که انگلیسی اند).شما این علامتها رو بهم بگین چکار می کنن خیلی ازتون ممنون میشم.
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)