تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 298 از 472 اولاول ... 198248288294295296297298299300301302308348398 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,971 به 2,980 از 4717

نام تاپيک: ‌ سمند EF7 پایه گاز سوز و بنزینی ( Samand )

ناظر انجمن اتومبیل Pourya-pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

وقتی لنت شما بیش از حد داغ بشه و جنس کربن موجود در آن خوب نباشه ، این کربن میسوزه و لنت مثل چوب خشک میشه .
    وقتی روی لنت رو نگاه میکنید سطحش صاف و شفاف هست . به همین دلیل وقتی با دیسک درگیر میشه صدای جیغ میده .
    این حالت رو اصطلاحا شیشه شدن میگن .
    میتونید ببرید لنت کوبی یک لایه از روش بردارن اما موقتی خوب میشه و دوباره به همون شکل درمیاد .
    درضمن روی ترمز گیری هم تا 20 درصد تاثیر منفی میزاره .
    بهترین راه اینه که لنتش رو با نوع مرغوب تعویض نمایید .

2. 2 کاربر از Pourya-pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohsenjxj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

سلام
    ماشین من ef7 مدل 93 هست و حدود 7هزارتا کارکرده موقع حرکت مخصوصا تو دنده های سنگینتر وقتی گاز رو ول میکنی و آروم میخواد سرعتش کم بشه یدفعه ای که بهش گاز میدم یه صدای قرچ قرچ ، مثل صدایی که لاستیک بین درهای ماشین تو دست انداز هست را از سمت دنده و ترمز دستی میده یکی دو روزهست اینطوری شده نمیدونم بخاطر سردی هوا هست یا مشکل خاصی داره. بخاطر اینکه از طرف دنده این صدا میاد یمقدار نگرانم کرده دوستان و اساتید لطفا راهنمایی کنید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه SAMI EB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    IR 66- IR13

پيش فرض

سلام
    ماشین من ef7 مدل 93 هست و حدود 7هزارتا کارکرده موقع حرکت مخصوصا تو دنده های سنگینتر وقتی گاز رو ول میکنی و آروم میخواد سرعتش کم بشه یدفعه ای که بهش گاز میدم یه صدای قرچ قرچ ، مثل صدایی که لاستیک بین درهای ماشین تو دست انداز هست را از سمت دنده و ترمز دستی میده یکی دو روزهست اینطوری شده نمیدونم بخاطر سردی هوا هست یا مشکل خاصی داره. بخاطر اینکه از طرف دنده این صدا میاد یمقدار نگرانم کرده دوستان و اساتید لطفا راهنمایی کنید.
    سلام
    اين صدا که مي فرماييد مي تونه دلايل زيادي داشته باشه از درها گرفته تا خود فرمون
    اينکه مي گيد صدا از طرف دنده و ترمز دستي مياد مي تونه علتش لقي ليور دنده باشه که صدا ميده يا اينکه کانال هاي هوا که از زيز کنسول براي رديف عقب رد شده چون جنسش پلاستيکيه بعد مدتي صدا ميده .
    در هر صورت مورد زياد حادي نيست اين صدا و نگراني بابتش بي مورد .

تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    IR 66- IR13

پيش فرض

برای سمند مالتی پلکس دو گانه سوز ef7 میشه کروز نصب کرد؟
    توی نمایندگی های اصفهان کجا کارشون خوبه برای سرویس ؟
    آیا میشه به مالتی پلکس سمند دستور هشدار نبستن کمربند سمت شاگرد رو هم اضافه کرد؟اگه میشه یکم راهنمایی کنید .
    توی سرویس نمایندگی میشه بهشون گفت چه روغنی بریزن یا برای همه همون دفالت کارخونه رو میریزن؟
    راستی دنبال راه ارزونی برای اتصال گوشی به ماشین هستم خود ایران خوردو که اون آپشن اتصالش رو یک میلیون زده اما تو اینترنت سرچ زدم یه دو مورد یافتم یکی ضبط بلوتوث دار یکی آینه عقب(که نفهمیدم کاربردش چیه!) اگه ضبط بخوام استفاده کنم نمیخوام بیشتر از 100 هزینه کنم البته با هزینه فروش ضبط سمند دوستان چی در این مورد پیشنهاد می کنن
    سلام
    در مرود کروز کنترل بايد بگم که روي سيستم بنزيني مالتي قابل نصب بود ولي روي گاز سوز را اطلاعي ندارم .
    مي تونيد از نمايندگي مجاز سوال کنيد
    نمايندگي هايي خوب اصفهان که کروز نصب مي کنند .
    1- قناديان .2 ناظريان 3- فتاحي 4 کريمي 5- عابدي
    شدنيه که ميشه ولي ارزش نداره به خاطر يه هشدار کمربند سيستم برق ماشين را دستکاري کرد اونم مالتي پلکس .
    معمولا تو سرويس هاي دوره اي روغن ايساکويي مي ريزيند که ساخت شرکت نفت سپاهانه اگه اشتباه نکنم .
    بهترين کم هزينه ترين راه براي پلوتوث استفاده از پخش هاي پلوتوث دار هستش .
    مارک هاي زيادي هست مثل مارشال . JVC . پايونير که بستگي به بودجتون داره که از کدوم استفاده کنيد .

تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    IR 66- IR13

پيش فرض

سلام
    دوستاني که مشکل بالا رفتن آمپر آب را دارند علاوه بر مواردي که صفحه ي قبل اشاره شد .
    ترموستات و هوا گيري رادياتور را هم مد نظر داشته باشند .

7. 2 کاربر از SAMI EB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

اون صدای لنتا میتونه از عوض نکردن بست های فلزی باشه؟
    چون یکسره صدا نمیده وقتی محکم ترمز میکنم صدا قطع میشه.

sent from my glx sky using tapatalk

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

دوستان من یه سمند مالتی پلکس 93 مرداد ماه گرفتم مشکلی که الان گرفتارش شدم اینه که وقتی از رو ریموت میخوام درهارو قفل کنم یه لحظه قفل میکنه باز میکنه یا اگه قفل کنه در راننده
    رو باز نمیکنه .مجبور میشم به صورت دستی کلید رو وارد قفل در کنم باز کنم.کلافه شدم.مشکل به نظر شما از کجاست؟

ناظر انجمن اتومبیل Pourya-pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوستان من یه سمند مالتی پلکس 93 مرداد ماه گرفتم مشکلی که الان گرفتارش شدم اینه که وقتی از رو ریموت میخوام درهارو قفل کنم یه لحظه قفل میکنه باز میکنه یا اگه قفل کنه در راننده
    رو باز نمیکنه .مجبور میشم به صورت دستی کلید رو وارد قفل در کنم باز کنم.کلافه شدم.مشکل به نظر شما از کجاست؟
    عیب نرم افزاری مالتی هست .ببرید نمایندگی تا سیستمش رو ریست کنن و خطاهاش رو برطرف کنن .

11. این کاربر از Pourya-pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

اون صدای لنتا میتونه از عوض نکردن بست های فلزی باشه؟
    چون یکسره صدا نمیده وقتی محکم ترمز میکنم صدا قطع میشه.

sent from my glx sky using tapatalk
    خیر از جنس لنت هستش.
    البته بعد مدتی صداش ممکنه کمتر بشه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    London

پيش فرض

سلام
    روز بخیر دوستان سمندی!
    ما دیروز اومدیم ماشین رو به یکی از دوستان نشون بدیم و ایشونم ظاهرا درب رادیاتور رو باز کرده بوده و درست نبسته.
    من امروز صبح که ماشین رو روشن کردم بعد از چند دقیقه چراغ چک روشن شد. بعد از رسیدن به محل مورد نظرم -30 کیلومتر- درب کاپوت رو باز کردم و دیدم که ای بابا این لقه و درست بسته نشده.
    خلاصه بستمش و ماشین رو دوباره روشن کردم ولی چراغ چک همچنان روشنه. الان دو ساعتی گذشته و نرفتم دیگه نگاه کنم و مساله ای که هست اینه که من عصر با ماشین یه مسافرت حدودا 700 کیلومتری میخوام برم.
    الان تکلیف چراغ چک چی میشه؟ دوم این مورد که چه اشکالاتی ممکنه توی این 30 کیلومتر که درب رادیاتور بسته نشده. حس کردم یکم ریخته اینور اونور خودش.
    ممنون میشم سریع پاسخ بدید تا خیالم از بابت رانندگی توی جاده راحت باشه. تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •