تفاوت آنچنانی تو سخت افزار نداره. ولی میشه گفت کمی بهینس چون رم 8 تا 32 داخلی رو ساپورت داره! تاچش چون بهتره راحت تر و سریعتر میتونی دستیابی داشته باشی. سرعت تو گالری عکس و فیلم یه ذره سسته.
تفاوت آنچنانی تو سخت افزار نداره. ولی میشه گفت کمی بهینس چون رم 8 تا 32 داخلی رو ساپورت داره! تاچش چون بهتره راحت تر و سریعتر میتونی دستیابی داشته باشی. سرعت تو گالری عکس و فیلم یه ذره سسته.
یکی جواب ما رو هم بده -
البته یه چیز دیگه هم فهمیدم که خیلی بده اینه که بلوتوث این گوشی با بلوتوث کامپیوتر کار نمیکنه چرا ؟
خدمت دوستاني كه ميگن گوشي نوكيا x6 در جيبشون خاموش ميشه عرض كنم كه من دليلش رو فهميدم. گوشي خود من زماني كه از كيف استفاده ميكردم و قسمت پايين گوشي كه آنتن در اونجا قرار داره، در داخل كيف قرار ميگرفت، گوشي من هم خاموش ميشد و براي روشن كردنش چاره اي جز در آوردن باتري وجود نداشت. اما اخيرا به جاي اينكه قسمت پايين گوشي رو در كيف قرار بدم، گوشي رو طوري در كيف قرار دادم كه آنتنش بيرون قرار بگيره(يعني قسمت پاييني گوشي بيرون از كيف) و الان كه حدود 1 ماه ميگذره گوشي من خاموش نشد. دليلش فنيش رو هنوز به صورت دقيق پيدا نكردم. در صورت پيدا كردن اطلاعات جديد اون رو در سايت قرار ميدم.
شاد و پيروز باشيد![]()
دادا خیلی هم خوب شناختم ( انجمن تبریز ) . من خیلی از اغین گوشی راضیم . قبلش هم 5800 دستم بود . این واقعا عاله . 2 تا از دوستام که 58 داشتن با دیدن این و کار کردن باهاش اینو خریدن .
عزیز گوشی خوبی بود! نه تنها X6، تمام گوشی های هم رده خوب بودن مثل 5800،C6،N97 و ... ولی نه برای حالا! برای 2 سال پیش خوب بودن!
حالا با 370 380 تومن میشه گوشی خرید که پردازنده 1GHz اونم از نوع cortex a8 یعنی حدود 4 برابر قویتر از پردازنده X6 خرید! با فیلم برداری HD، صفحه نمایش بهتر، رزولیشن بیشتر، رم بیشتر، ...
برند های دیگه روی گوشی هایی 190 200 تومنی پردازنده هایی قویتری + چیپ مستقل گرافیکی کار گذاشتن ولی توی این سری از محصولات نوکیا یک پردازنده ضعیف، خیلی خیلی ضعیف هست که روش گوشی های 140 150 تومنی قابل قبول هست ولی برای گوشی هایی مثل N97 و X6 به هیچ عنوان ...
دیگه نباید برای این نوع گوشی ها پول زیادی خرج کرد! اگه کسی 200 تومن یه X6 اکبند بخره خوبه، ولی برای قیمت های 300 و بالاتر به هیچ عنوان گزینه خوبی نیست! یعنی کلا این سری گزینه مناسبی نیستند!
کلا نوکیا دیگه داره ... میشه!چرا؟
چون برند های دیگه از گوشی هایی با پردازنده های دو هسته ای 1.2GHz اونم از نوع cortex a9 صحبت میکنن ولی فعلا قویترین پردازنده نوکیا ARM11 680MHz هست که حدود 12 13 برابر ضعیف تر هست!
برند های دیگه گوشی هایی با رم 1گیگ میدن بازار، نوکیا هنوز روی قویترین گوشی هاش رم 256 داره!
نمایشگر های برند های دیگه تا 2 3 برابر رزولیشن بیشتری دارند!
و...
لازم هست بگم که خودم N97 دارم، با گوشی های X6،5800،5230،C6 هم حداقل هر کدوم چند روزی کار کردم!
از هر دوتاتون متشکرم! بله این گوشی گوشی خوبی بود ولی در زمان خودش! حتی میشه گفت دو سه ماه بعد خرید این گوشی گوشی های بهترتری اومدن!
من خودم از نوکیا یکم دلچرکین شدم
از تعمیرکارها در مورد کیفیت قطعات داخلی ایکس 6 پرسیدم حتی از سایر گوشی های جدید نوکیا و همینطور سونی اریکسون وسامسونگ:
در مورد ایکس 6 گفت که مثلا بازرش یا اسپیکراش زیاد خوب نیستند یا اینکه گوشی رو یکبار باز کردی به سختی بسته میشهو خیلی حرفهای دیگه که الان یادم نیست. سامسونگ رو گفت قطعاتش آنچنان خوب نیست و همچنین سونی اریکسون.
در مرود آیفون گفت که قعطات مرغوب تری داره همچینن hTC ها که واقعا ازشون تعریف می کرد تو تعمیرات!
ولی بازم اینا ملاک خرید نیستند نه برای من و نه برای شما!![]()
بازم ممنون
سلام دوستان
توی گوشیهای سامسونگ یه قسمت داشت (Reject list) که زنگ بعضی ها رو ریجکت میکرد. و همینطور برای sms هم قسمت block list داشت.
توی این گوشی x6 گشتم نبود، باید برنامه ش رو دنلود کنم؟
ممنون میشم اگه برام بذاریدش
نقل قول:
نوشته شده توسط shadmehrshadow1 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من دانلود و نصبش کردم . ولی وقتی که گوشی رو از طریق کابل به سیستم وصل می کنم و روی حالت Pc Studio میزارمش تا باهاش به اینترنت وصل شم کل آنتن گوشی میره و وقتی که کابل رو می کنم میاد .
بلوتوث هم که بازم نمیشه باهاش به اینترنت وصل شد چرا؟
یکی جواب ما رو هم بده -
البته یه چیز دیگه هم فهمیدم که خیلی بده اینه که بلوتوث این گوشی با بلوتوث کامپیوتر کار نمیکنه چرا ؟
يكي جواب ما رو هم بده به جاي بحث
تنظیمات بلوتوث کامپیوتر و گوشی رو چک کنید، بعیده این مشکل ور داشته باشه!
چون با گوشی هایی مشابه مثل N97 و 5800 این کار رو کردم و از آنجایی که این گوشی ها در کل یکسان هستند و در جزئیات تفاوت دارند خیلی خیلی بعید میدومن این مشکل رو داشته باشه!
(با N97 هم کابلی و هم بلوتوث این کار رو کردم)!
سلام دوستان:
سیم کارت ایرانسل روی ایکس 6 هست،تا الان نتونستم با gprs کار کنم.اصلآ کانکت نمیشه!
چکار باید انجام بدهم؟
مسنجر نیم باز خوبه؟اگه بهتر سراغ دارین معرفی کنین.
ممنون.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)