ممنون دوست عزیز که نظرات خودتو درمورد بازی ارائه میدی و منم استفاده میکنم . شما تعصب ندارین اما شدیدا شیفته این بازی شدی این مساله روی افکار انسان تاثیر میذاره .
ما در یک مورد با هم اتفاق نظر داریم و در خیلی از موارد اختلاف عقیده .اتفاق نظر در این مورد که هر دو اینو قبول داریم که در حال حاضر بهترین بازی فوتبال همین فیفا نکسته نه تنها در بخش گیم پلی حتی در بخش صدا گذاری , لایسنسها و بخش آنلاین بازی .
اما درمورد موارد بالا ظاهرا شما متوجه بعضی از جزئیات نشدین و بعضی از موارد رو انکار میکنید . درمورد مساله تداخل دست پاهای بازیکن فکر میکنم تا الان متوجه این موضوع توی بازی نشدین من الان کنسول جلوم نیست وگرنه نمونه های بسیار زیادیو عکس میگرفتم و توی تاپیک میذاشتم اما حتما بعدا این کار رو میکنم .
درمورد مساله فردیت گرایی شما این مساله رو چیز کوچیکی قلمداد نکن این مساله به بازی روح میده و حس و جو فوتبال واقعیو شدیدا به گیمر منتقل میکنه . این مساله ای نیست که بشه یک شبه درستش کرد حداقل توی این نسل مطمئن باشید چنین موردیو نخواهیم دید مگر اینکه ea از الان برای نسل بعد در حال کار کردن روی این بخش باشه .
اما در مورد اینکه میگید در حرکات هیچ تصنعی نمیبینم این حرف به هیچ وجه درست نیست . حداقل در مواردی که بالا گفتم این حرف صدق نمیکنه مثلا در این بازی شوتها واقعا سهمگین و غیر واقعیه چرا اینو قبول نمیکنین ؟ توی تاریخ فوتبال چند تا گل از فواصل بیشتر از 30-35 متری به ثمر رسیده شاید از هزاران بازی 90 دقیقه ای فقط یکی دو مورد اما اینجا توی یک بازی 10 دقیقه ای حداقل 2-3 بار میشه اینکار رو انجام داد فقط کافیه کمی فضا به بازیکن داده بشه طبق آمار تنها 18 درصد گلها از فاصله ای بیشتر از 18 متر به ثمر میرسه اما توی بازی 18 متر که سهله از 30 متری هم میشه دروازه بهترین دروازه بانها رو رو باز کرد اونم مکرر و زیاد . توی فوتبال واقعی کی یک بازیکن ضعیف و یا حتی متوسط میتونه با یک تنه ساده توپو از یک بازیکن هیکل و قوی بگیره ؟ ( حتی توی این بازی بازیکن با اون هیکل و قدرت بدنی بالایی که داره به یک طرف پرت میشه اگه خواستین من از یک بازی 10 دقیقه ای چندین مورد رو فیلم برداری میکنم و توی تاپیک میذارم ) .
توی دنیای واقعی کدوم دروازه بان توی مهار توپها اینقدر ضعف داره ؟ توی دنیای واقعی کدوم خط دفاعی اینقدر ضعیف عمل میکنه ؟ و .....
من بالا هم عرض کردم توی این بازی بازیکنان فقط از نظر سرعت و قدرت همینطور چالاکی و هد با هم تفاوت دارن که شما هم اشاره کردی رونالدو ( اگه دقت کنی همون چالاکی و سرعت سبب شده این بازیکن متمایز بشه وگرنه در مورد رفتارهای مخصوص یک بازیکن این بازی بشدت ضعیف عمل کرده ) . مورد جان تری به مساله رفتار خاص یک بازیکن مربوط نمیشه اون به استراتژیها و تاکتیکهای تیمی مربوطه خوب این طبیعیه مدافعین معمولا بهترین سر زنهای یک تیم هستن میشه اونا رو موقع کرنرها و یا صربات آزاد جلو کشید این مساله از قدیم هم توی بازیهای فوتبال وجود داشت .
در ضمن ممنون میشم اسم شریفتو هم بگی .