تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 298 از 312 اولاول ... 198248288294295296297298299300301302308 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,971 به 2,980 از 3119

نام تاپيک: FIFA 10

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

دوست عزیز سر این مساله یه اشتباهی برای شما پیش اومده و این مساله اینه که به نظر شما من واقعا روی FIFA تعصب دارم ؟!
    مطمئنا هرگز این حرف رو قبول نمی کنم.چون دیدم به هر چیزی تعصبی باشه به یک شبیه ساز فوتبال تعصبی نیست.و البته خیلی وقت پیش تعصباتی که روی بعضی چیزها رو داشتم فراموش کردم اما هیچ وقت روی بازی های PES یا FIFA تعصب نداشتم.من فقط به طرف فوتبالی رفتم که زیبا تر بوده.
    تنها دلیل این پست من این بود نظرم نباید در خوب بودن یا بد بودن گیم پلی بازی بزرگ نمایی کنیم.من گفتم که FIFA بهترین گیم پلی رو داره و هنوز هم سر حرف خودم هستم.به نظر من گیم پلی این بازی فوق العادس ! واقعا متحییر کنندس که من چه جوری حوصله کردم 3 تا منیجر مود رو فق با FIFA 10 تمومم کنم با احتساب این همه بازی تکراری و بازی هایی که هیچ انگیزه ای برای من در برنداشته..و الان هم دارم برای بار چهارم ادامه میدم(در FIFA 09 یک بار رو هم به زور تموم کردم).اما زیبایی گیم پلی FIFA منو به جلو می بره.در FIFA 09 بعد از حداکثر 15 بازی جذابیت بازی از دست می رفت.اما نوع گیم پلی FIFA 10 بدون اغراق 100 ها پله از نسخه ی فاصله گرفته.نوع بازی تیم ها کاملا حرفه ای و تاکتیکیه.شما هرگز نمی تونید بازی رو دست کم بگیرید حتی بازی با تیم ضعیف.در FIFA 09 بعد از 15 بازی امکان نداشت که نتونم حریفام رو شکست بدم.این جز اصول حرفه ای فوتباله.نوع حرکت بازیکنها نوع پاس دادن و یا استیل خاصی که می گیرند واقعا عالیه.من به شخصه در نوع حرکت بازیکنها و عمل کردنشون هیچ گونه حالت تصنعی رو نمی بینم.در FIFA 10 بازی کن ها با یک سری عروسک خیمه شب بازی که فقط جلو و عقب برن فرق می کنن.و اتفاقات غیر قابل پیش بینی رو بعد از این همه ماه بازی کردن هنوزم به چشم می بینم.این ها همه و همه یک چیز رو می رسونه اگر در سال 2009 نسخه قبلی FIFA یعنی FIFA 09 بهترین گیم پلی رو داشت الان با یک گیم پلی با پیشرفت 100 پله ای روبرو هستیم.
    درباره ی حرکات خاص بازیکنا هم باید بگم واقعا انتظارات رو براورده کرده FIFA . به نظرم پیشرفت یک گیم تا اینجا هم خودش کار خیلی بزرگیه.حرکات سریع Cristiano Ronaldo و نوع تننیک نرمی که اجرا می کنه.البته لازم به ذکره حرکات رونالدو به عنوان یک مثال سریع و متناسب با واقعیت هست و به صورت تصنعی و دور از واقعیت اتفاق نمیفته .این به راحتی قابل مشاهدس.تغییر پست های موقتی بازیکنان به عنوان مثال Jhon Terry در تیم CHELSEA که هنگام زدن ضربه ی کرنر جلو میاد و چندین بار با هد موفق به گلزنی شدم.من با شناختی که از EA درام مطمئنا تا چند سال آینده این مواردی رو که شما عرض کردید به بازی اضافه خواهد کرد فقط زمان می خواد
    درباره ی عبور توپ از ساق پای دروازبان هم رو راست میگم به هیچ عنوان تا الان چنین چیزی رو ندیدم.
    به هر حال باید تاکید کنم من هیچ گونه تعصبی ندارم
    مطمئن باشید اگه فردا Konami بتونه نسخه ی بهتری رو ارائه بده من میام و PES رو بهترین شبیه ساز فوتبال معرفی می کنم.من فقط بهترین بازی رو می خوام.
    در هر حال من قبول دارم که هر بازی ایراداتی داره و در همین FIFA 10 یزرگترین مشکلی که دیدم اینه که اگه ضربه ی آزاد گیر تیم حریف شما بیاد شک نکنید که گل می خورید.حتی اگه یه تیم دسته 1 باشه !
    در آخر هم باز هم میگم نظر هر کسی قابل احترامه.من به نظر شما احترام می ذارم
    موفق باشید
    ممنون دوست عزیز که نظرات خودتو درمورد بازی ارائه میدی و منم استفاده میکنم . شما تعصب ندارین اما شدیدا شیفته این بازی شدی این مساله روی افکار انسان تاثیر میذاره .
    ما در یک مورد با هم اتفاق نظر داریم و در خیلی از موارد اختلاف عقیده .اتفاق نظر در این مورد که هر دو اینو قبول داریم که در حال حاضر بهترین بازی فوتبال همین فیفا نکسته نه تنها در بخش گیم پلی حتی در بخش صدا گذاری , لایسنسها و بخش آنلاین بازی .
    اما درمورد موارد بالا ظاهرا شما متوجه بعضی از جزئیات نشدین و بعضی از موارد رو انکار میکنید . درمورد مساله تداخل دست پاهای بازیکن فکر میکنم تا الان متوجه این موضوع توی بازی نشدین من الان کنسول جلوم نیست وگرنه نمونه های بسیار زیادیو عکس میگرفتم و توی تاپیک میذاشتم اما حتما بعدا این کار رو میکنم .
    درمورد مساله فردیت گرایی شما این مساله رو چیز کوچیکی قلمداد نکن این مساله به بازی روح میده و حس و جو فوتبال واقعیو شدیدا به گیمر منتقل میکنه . این مساله ای نیست که بشه یک شبه درستش کرد حداقل توی این نسل مطمئن باشید چنین موردیو نخواهیم دید مگر اینکه ea از الان برای نسل بعد در حال کار کردن روی این بخش باشه .
    اما در مورد اینکه میگید در حرکات هیچ تصنعی نمیبینم این حرف به هیچ وجه درست نیست . حداقل در مواردی که بالا گفتم این حرف صدق نمیکنه مثلا در این بازی شوتها واقعا سهمگین و غیر واقعیه چرا اینو قبول نمیکنین ؟ توی تاریخ فوتبال چند تا گل از فواصل بیشتر از 30-35 متری به ثمر رسیده شاید از هزاران بازی 90 دقیقه ای فقط یکی دو مورد اما اینجا توی یک بازی 10 دقیقه ای حداقل 2-3 بار میشه اینکار رو انجام داد فقط کافیه کمی فضا به بازیکن داده بشه طبق آمار تنها 18 درصد گلها از فاصله ای بیشتر از 18 متر به ثمر میرسه اما توی بازی 18 متر که سهله از 30 متری هم میشه دروازه بهترین دروازه بانها رو رو باز کرد اونم مکرر و زیاد . توی فوتبال واقعی کی یک بازیکن ضعیف و یا حتی متوسط میتونه با یک تنه ساده توپو از یک بازیکن هیکل و قوی بگیره ؟ ( حتی توی این بازی بازیکن با اون هیکل و قدرت بدنی بالایی که داره به یک طرف پرت میشه اگه خواستین من از یک بازی 10 دقیقه ای چندین مورد رو فیلم برداری میکنم و توی تاپیک میذارم ) .
    توی دنیای واقعی کدوم دروازه بان توی مهار توپها اینقدر ضعف داره ؟ توی دنیای واقعی کدوم خط دفاعی اینقدر ضعیف عمل میکنه ؟ و .....
    من بالا هم عرض کردم توی این بازی بازیکنان فقط از نظر سرعت و قدرت همینطور چالاکی و هد با هم تفاوت دارن که شما هم اشاره کردی رونالدو ( اگه دقت کنی همون چالاکی و سرعت سبب شده این بازیکن متمایز بشه وگرنه در مورد رفتارهای مخصوص یک بازیکن این بازی بشدت ضعیف عمل کرده ) . مورد جان تری به مساله رفتار خاص یک بازیکن مربوط نمیشه اون به استراتژیها و تاکتیکهای تیمی مربوطه خوب این طبیعیه مدافعین معمولا بهترین سر زنهای یک تیم هستن میشه اونا رو موقع کرنرها و یا صربات آزاد جلو کشید این مساله از قدیم هم توی بازیهای فوتبال وجود داشت .
    در ضمن ممنون میشم اسم شریفتو هم بگی .
    Last edited by 4039; 20-03-2010 at 17:13.

2. 3 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    To The Darkness

پيش فرض

ممنون دوست عزیز که نظرات خودتو درمورد بازی ارائه میدی و منم استفاده میکنم . شما تعصب ندارین اما شدیدا شیفته این بازی شدی این مساله روی افکار انسان تاثیر میذاره .
    ما در یک مورد با هم اتفاق نظر داریم و در خیلی از موارد اختلاف عقیده .اتفاق نظر در این مورد که هر دو اینو قبول داریم که در حال حاضر بهترین بازی فوتبال همین فیفا نکسته نه تنها در بخش گیم پلی حتی در بخش صدا گذاری , لایسنسها و بخش آنلاین بازی .
    اما درمورد موارد بالا ظاهرا شما متوجه بعضی از جزئیات نشدین و بعضی از موارد رو انکار میکنید . درمورد مساله تداخل دست پاهای بازیکن فکر میکنم تا الان متوجه این موضوع توی بازی نشدین من الان کنسول جلوم نیست وگرنه نمونه های بسیار زیادیو عکس میگرفتم و توی تاپیک میذاشتم اما حتما بعدا این کار رو میکنم .
    درمورد مساله فردیت گرایی شما این مساله رو چیز کوچیکی قلمداد نکن این مساله به بازی روح میده و حس و جو فوتبال واقعیو شدیدا به گیمر منتقل میکنه . این مساله ای نیست که بشه یک شبه درستش کرد حداقل توی این نسل مطمئن باشید چنین موردیو نخواهیم دید مگر اینکه ea از الان برای نسل بعد در حال کار کردن روی این بخش باشه .
    اما در مورد اینکه میگید در حرکات هیچ تصنعی نمیبینم این حرف به هیچ وجه درست نیست . حداقل در مواردی که بالا گفتم این حرف صدق نمیکنه مثلا در این بازی شوتها واقعا سهمگین و غیر واقعیه چرا اینو قبول نمیکنین ؟ توی تاریخ فوتبال چند تا گل از فواصل بیشتر از 30-35 متری به ثمر رسیده شاید از هزاران بازی 90 دقیقه ای فقط یکی دو مورد اما اینجا توی یک بازی 10 دقیقه ای حداقل 2-3 بار میشه اینکار رو انجام داد فقط کافیه کمی فضا به بازیکن داده بشه طبق آمار تنها 18 درصد گلها از فاصله ای بیشتر از 18 متر به ثمر میرسه اما توی بازی 18 متر که سهله از 30 متری هم میشه دروازه بهترین دروازه بانها رو رو باز کرد اونم مکرر و زیاد . توی فوتبال واقعی کی یک بازیکن ضعیف و یا حتی متوسط میتونه با یک تنه ساده توپو از یک بازیکن هیکل و قوی بگیره ؟ ( حتی توی این بازی بازیکن با اون هیکل و قدرت بدنی بالایی که داره به یک طرف پرت میشه اگه خواستین من از یک بازی 10 دقیقه ای چندین مورد رو فیلم برداری میکنم و توی تاپیک میذارم ) .
    توی دنیای واقعی کدوم دروازه بان توی مهار توپها اینقدر ضعف داره ؟ توی دنیای واقعی کدوم خط دفاعی اینقدر ضعیف عمل میکنه ؟ و .....
    من بالا هم عرض کردم توی این بازی بازیکنان فقط از نظر سرعت و قدرت همینطور چالاکی و هد با هم تفاوت دارن که شما هم اشاره کردی رونالدو ( اگه دقت کنی همون چالاکی و سرعت سبب شده این بازیکن متمایز بشه وگرنه در مورد رفتارهای مخصوص یک بازیکن این بازی بشدت ضعیف عمل کرده ) . مورد جان تری به مساله رفتار خاص یک بازیکن مربوط نمیشه اون به استراتژیها و تاکتیکهای تیمی مربوطه خوب این طبیعیه مدافعین معمولا بهترین سر زنهای یک تیم هستن میشه اونا رو موقع کرنرها و یا صربات آزاد جلو کشید این مساله از قدیم هم توی بازیهای فوتبال وجود داشت .
    در ضمن ممنون میشم اسم شریفتو هم بگی .
    ممنون حسین جان
    من یحیی هستم.من بسیاری از حرف های شما رو تایید می کنم
    و 100 درصد قبول دارم که هر بازی مشکلاتی داره.اما FIFA هر سال که داره جلوتر میره کم نقص تر میشه
    در مورد تداخل دست و پاای بازیکنان من واقعا چیزی ندیدم حسین جان.اگه دیده بودم 100 درصد بهش اشاره می کردم ولی حرف شما متینه.
    در مورد حرکات و تکنیک های خاص بازیکنان به نظرم چیز کوچکی نیست ولی هنوز فاصله درایم تا این 100 درصد تحقق پیدا کنه.پس در این مورد با هم موافقیم که این کار زمان می خواد
    در مورد حرکات تصنعی باید بگم که ضربات راه دور رو خودم کمتر استفاده می کنم.اما این طور که من می دونم یک زاویه ی مناسب می خواد که بهترینش زاویل مایل هست + سرعت بازیکن باید بالا باشه + ضربه با قدرت منساب زده بشه + بازکن شوت زن باشه.من واقعا بدون بازیکن شوت زن نیمتونم ضربه ی راه دور مناسب بزنم.از جهت دیگه به نظرم تفکیک پذیری این ضربات خیلی بیشتر شده.توی FIFA 09 خیلی گل زنی از راه دور راحت تر بود.الان باید با دقت بیشتری ضربه بزنید.در مورد دروازبان باهات موافقم حسین جان چون بعضی حرکات دروازبان واقعا بچه گانست ولی در مورد خط دفاع باید بگم به نظر من خوب عمل میک نه.من با حریفان که روبرو می شم واقعا عالی عمل می کنن و این نوع دفاع نسبت به FIFA 09 بسیار بهتر عمل می کنه.اما خوب تنه زنی ها هم در بازی زیاده و در مورد همه ی بازیکن ها یکسانه.برای این کار باید به تنکیک فردی و پسا کرای زیاد و سانتر متمایل بود که به نظرم با اینکه یک ضعفه ولی بازی رو کمی هیجان انگیز تر میکنه.اما واقعیت اینه بازکنی قدرت بدنی Drogba و با سماجت او با یک تنه می تونه به سادگی توپ رو از دست بده.
    اما در مورد جلو آمدن Jhon Terry هنگام هد زدن من اینو یک گام مثبت و مهم می دونم.این که من چنیدین گل با هد زدم نشان دهنده ی اینه که قدرت هد زنی Jhon Terry بالا رفته و این دلیله که در FIFA 10 جلو میاد.چیزی که در FiFA 09 اصلا نمی دیدیم.
    در هر حال امیدورام با وجود گیم پلی خوب EA سال آینده تمرکزشو روی بالا بردن مهارت های خاص بازیکنان خاص بذاره
    سال نو مبارک حسین جان

4. 4 کاربر از S.Y.K بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز apoosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا میشه یه نفر محبت کنه و مشکل منو حل کنه
    بعضی وقتها که من فیفا رو بازی میکنم بازی به شدت کند و فریم به فریم میشه، حتی رزولوشن رو هم پایین میارم چندان افاقه نمیکنه با اینکه کانفیگ سیستمم هم در حد قابل قبولی قرار داره
    چیکار کنم تا از شر این کندیه اعصاب خرد کن راحت بشم؟ پچ یا کرکی هست که کمکم کنه؟ ممنون میشم دوستان راهنمایی بفرمایند که خیلی به این مورد نیاز دارم

داره خودمونی میشه Zizzigolo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Emerald Dragonshrine

پيش فرض

آقا میشه یه نفر محبت کنه و مشکل منو حل کنه
    بعضی وقتها که من فیفا رو بازی میکنم بازی به شدت کند و فریم به فریم میشه، حتی رزولوشن رو هم پایین میارم چندان افاقه نمیکنه با اینکه کانفیگ سیستمم هم در حد قابل قبولی قرار داره
    چیکار کنم تا از شر این کندیه اعصاب خرد کن راحت بشم؟ پچ یا کرکی هست که کمکم کنه؟ ممنون میشم دوستان راهنمایی بفرمایند که خیلی به این مورد نیاز دارم
    مشخصات سیستمت چیه؟
    شما driver vga رو اپدیت کن اگه این مشکل گاهی پیش میاد

آخر فروم باز masoud93's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

حیف ادم نیست که fifa کامپیوتر رو بازی کنه به نظر من ولش کن.

آخر فروم باز ebinem173's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کسی خبر داره که بالاخره کی قراره فیفانکست برای pc بیاد؟

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مشخصات سیستمت چیه؟
    شما driver vga رو اپدیت کن اگه این مشکل گاهی پیش میاد
    پردازندم 2.53 دوهسته ای
    گرافیکم 4670 1 گیگ رم
    4 گیگ هم رم سیستم
    با این مشخصات gta4 رو روان اجرا میکنه اما این بازی همش ایراد داره. کارت گرافیک هم آخرین آپدیت را نصب کردم اما هیچ فرقی نکرد
    یعنی این بازی پچ نداره؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه cazador's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    جایی که با نفس کشیدن آدم هم کار دارن

پيش فرض

پردازندم 2.53 دوهسته ای
    گرافیکم 4670 1 گیگ رم
    4 گیگ هم رم سیستم
    با این مشخصات gta4 رو روان اجرا میکنه اما این بازی همش ایراد داره. کارت گرافیک هم آخرین آپدیت را نصب کردم اما هیچ فرقی نکرد
    یعنی این بازی پچ نداره؟؟
    نمیدونم اینم باز بر میگرده به همون سیاست پی سی گریزی یا دلیلش چیزه دیگس چون منم دقیقاً همین مشکل رو داشتم و با توجه به اینکه لپ تاپ رو تازه گرفته بودم داشت از خریدم پشیمونم میکرد که چند تا بازی دیگه امتحان کردم دیدم ایراد از فیفاس حتی این موضوع دستمایه ای شده بود واسه دوستان ارکدم که فیفا رو بکوبن.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حالا ما چیکار کنیم تا این مشکل کند بودن بازی برطرف بشه؟؟

آخر فروم باز ardalan_zapata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ̿̿̿ ̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(•̪●)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿

پيش فرض

اقا کسی آموزشی از نکات این بازی نداره ؟
    مثلا چطور دریپل بزنی یا چطور ضربه ایستگاهی محکم بزنی و...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •