خوب از اونجا که فلش کردنش اونقدرا ساده بود که من بفهمم تصمیم گرفتم یه اموزشی هم اینجا با همین فرمویر بدم. اموزش فلش معمولیش تو موبایلستان هست، بدک نیست اونا رو هم بخونید. اما اصلش همینه.
مر حله اول: باید ویندوز xp داشته باشید. برنامه ی فلشر سیمبیان گویا با غیر این ویندوز کار نمی کنه. اگر ویندوز ویستا یا سون دارید می تونید به صورت مجازی یه ویندوز اکس پی هم بریزید و از اونجا کار کنید. برنامه های خوبی برای این کار داریم. بهترینشون vmware هست، برای اکثر سیستم عامل ها یه ورژن داره. مجانیشم virtual box شرکت sun (اوراکل) هست. که خودم خیلی دل خوشی ازش نداریم.
مرحله دوم: باید درایور های فلش این گوشی رو دانلود و اینستال کنید. که اون هم توی موبایلستان پیدا می شه .
اما برای راحتی کار من اینجا این فلش درایور ها و مایکروسافت MSXML ( که اینم لازمه. ) رو می ذارم. ( از سایت خود hyperX برداشتم.):
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:
کد:
کد:
کد:
مرحله سوم:
خوب، الان تقریبا اماده اید برای انجام عمل قشنگ فلش.
الان باید فرمویر مورد نظر رو دانلود کنید. که تو این مورد خاص می شه فرمویر کوک شده ( دستکاری شده ) ی هایپرکس. دستش درد نکنه.
برای دانلود به ادرس زیر مراجعه کنید:
کد:
انتهای صفحه ی باز شده فرمویر اصلی رو دانلود می کنید، با ککانتن پک مدل گوشی خودتون. ( 8 گیگ یا 16 گیگ.)

توجه کنید که الان احتمالا ورژن عربیش هم اومده. که فارسی رو ساپورت می کنه. اما تو این عکس انگلیسی و چند لوکالیزیشن دیگه رو فقط داره.
حجم خود فرمویر تقریبا 70 مگابایته. که بعد از انزیپ کردن به 150 مگابایت می رسه.
حجم کانتنت پک گوشی های 8 گیگا بایتی تقریبا 290 مگابایته. که بعد از انزیپ کردن، به 363 مگابایت می رسه. ( ورژن 16 گیگا بایتیش حجمش تقریبا همینه. یکی دو مگابایت هم کمتر.)
مرحله چهارم: یه بک اپ از اطلاعات ی از گوشیتون که لازم دارید بگیرید. بعد از فلش همه چیزش پاک می شه.
بعد گوشی رو بزنید به شارژ. در موقعفلش کردن باید باتری فول باشه.
دو فایل زیپی رو که دانلود کردید رو انزیپ کنید.
الان همه چیز اماده است.
مرحله ی پنجم: گوشی رو در حالت بوت لودر قرار بدید. برای این کار خاموشش کنید. بعد دکمه ی زیاد کردن صدا و دکمه ی قفل رو نگه دارید. حالا دکمه ی پاور رو نگه دارید. گوشی روشن می شه. می ره توی یه صفحه ی ابی. تو سبک برنامه های داس.
فرمویر ها تا جایی که من بهشون برخوردم دو نوع هستن. یه مدل که فایل های اجرایی هستن، و خودشون همه کار رو انجام می دن. و یه سری از فرمویر ها فایل هستن و باید توی برنامه ی سیمبیان فلشر شناسونده بشن و اون برنامه کارا رو انجام می ده. تقریبا به جز اولش که باید فایل ها رو انتخاب کنیم مراحل عین هم هستن.
این فرمویر قشنگ هایپرکس هر دو مدل با همه.
اول توی فولدر main ( فولدری که توی فایل زیپی بود که دانلود کردین.) فایل main.exe رو اجرا می کنید.

بعد گوشی رو با کابل یو اس بی به کامپیوتر وصل می کنید. ( وقتی تو حالت بوتلودرشه.)
شماره ی یک از سمت راست از حالت دیسکانکت خارج می شه ( فکر کنم می ره رو حالت ready ) و کلید دانلود استارت روشن می شه. ( حالا شاید گزینه ی یکتون فعال نشه یه گزینه ی دیگه فعال شه. مال من که همیشه اولیش روشن می شد. ی)
کلید دانلود استارت رو بزنید.
صبر کنید تا عمل فلش گوشی تموم بشه. می تونید از روی پیغام های برنامه این رو بفهمید. یا از روشن شدن گوشی !
توجه: توی این زمان به هیچ عنوان گوشی رو خاموش روشن نکنید، باتریشو در نیارید، کامپیوتر ررو ریست نکنید. کلا هیچ کاری نکنید که جلوی این عمل گرفته شه. وگرنه به قول هایپرکس یه جای گوشی یه اجر خوشگل و براق نصیبتون می شه.)
تبریک می گم. گوشی شما فلش شد.
مرحله ششم: حالا چون این فرمویر با فرمویر های دیگه فرق داره، یه دور دیگه هم فلش می خواد. منتها این بار با محتویات کانتنت پک.
گوشی رو از کامپیوتر جدا کنید و خاموش کنید و بذاریدش تو بوت لودرش.
از توی فولدر کانتنت پک ( یکی از این دو نام رو داره: 8GB و 16GB ) برنامه ی Symbian_ROM_Flashing_Tool_v1.50 رو اجرا کنید:

با اضافاتش تو این فرمویر کاری نداشته باشید، فقط گزینه ی CONTENTS SMD رو انتخاب کنید.
فایل با پسوند IMA تو همون فولدری که این برنامه ی سیمبیان رام فلشینگ بود رو انتخاب کنید.
گزینه ی CONTENTS فعال می شه. ( تیک توشم روشن.) دانلود استارت هم روشن می شه.
همین دکمه ی دانلود استارت رو بفشارید.
فلش گوشی شروع می شه. صبر کنید تا گوشی روشن بشه.
توجه: توی این زمان به هیچ عنوان گوشی رو خاموش روشن نکنید، باتریشو در نیارید، کامپیوتر ررو ریست نکنید. کلا هیچ کاری نکنید که جلوی این عمل گرفته شه. وگرنه به قول هایپرکس یه جای گوشی یه اجر خوشگل و براق نصیبتون می شه.)
بعد از این که گوشی روشن بشه،( دیگه می تونید کابلش رو جدا کنید.) در بکگراند شروع می کنه به اینستال یه مشت برنامه ی به درد بخور، توی مس مموری. (یعنی شما اصلا متوجه اینستال ها نمی شید.) فقط دست کاریش نکنید بذارید کارش رو کنه.
بعد از مدتی می گه کارش موفقیت امیز بوده، برای اتمام اینستال، گوشی رو ریستارت کنید. این کار رو انجام بدید.
مبارکه. الان بهترین فرمویری که تا این تاریخ برای این گوشی اومده رو نصب کردید.