از کنترل پنل وارد regrion and languige شوید و زبان فارسی را اضافه کنید.
عکس :
![]()
از کنترل پنل وارد regrion and languige شوید و زبان فارسی را اضافه کنید.
عکس :
![]()
من در حال حاظر دو تا مودم دارم یکی lucent که وقتی میخوام به اینترنت متصل بشم این پیغام رو میاره
و یک مودم هم دارم Intell MD5628DLB که درایورش رو پیدا نکردم لطف کنید و درایور این رو برای 64 بیتی بذارید![]()
Last edited by SHAHAB-P30; 06-12-2009 at 18:59.
چه ربطی داشت؟
628: Portقطع شد.
سلام . من میخوام دو کامپیوتر با سیستم عامل های SEVEN (یکی لب تاپ و دیگری دسکتاپ ) رو شبکه کنم ...
میخواستم اگه میشه مراحل کار رو برام مرحله به مرحله بگید ...
من خودم یه کارایی کردم ولی در آخر وقتی روی فولدر share شده کلیک میکنم این Error رو میده ...
مسیر فلدر windows cannot access
check the spelling of the name . Otherwise,ther might be a problem with your network. to try to identify and resolve network problem,click diagnose
Computer name های دو سیستم متفاوت هستند و فایر وال ها هم خاموش است ... فکر کنم از permissions ها باشه ولی نمیدونم باید چیکار کنم .!!
لطفا راهنمایی کنید
Last edited by mranger; 06-12-2009 at 19:40.
فکر نکنم سخت افزاری باشه آخه تو xp همه چی کاملا درسته
شما با چی میخواین شبکه کنید؟؟؟
توضیحات بیشتر...
خوب اگر تو xp مشکلی نداشتی مطمئن باش که نسخه ویندوز 7 که داری اشکال داره یا با یکی از سخت افزارات ناسازگاره....
از طریق کابل شبکه ...
یه فولدر به صورت Default در قسمت فولدر های share شده ی هر دو سیستم هست به نام Users که به خوبی کار میکنه و وقتی فایلی رو در اون پوشه کپی میکنم ، میشه از اون فایل در اون یکی سیستم استفاده کرد ... اما وقتی روی پوشه هایی که خودم share کردم دوبار کلیک میکنم Error بالا میاد...
من یه مشکل خیلی عجیب با سون پیدا کردم
نسخه من 32 بیت فاینال هستش
توی قسمت Toolbars کامپیوتر رو اد میکنم ولی هربار ویندوز رو ریست یا ری استارت میکنم Toolbar کامپیوتر خود به خود حذف میشه و باید دوباره اد کنم
همین فلش آبی که زدم. البته ببخشید چون تبلیغ سایتی که عکسو توش آپلود کردم کمی جلوی فلش رو گرفته!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)